Deryacım kızım işyerindeyim nasıl bakıcam o kadar içine dışına
mavişçim 2 gündür inan bak kuruyorum diye değil..ağrı şu şekilde mi oluyor bak canım böyle bıçak saplanması gibi değil tamamen,sanki bıçağın ucuyla kurcalayıp bırakıyorum gibi ara ara oluyor ama sürekli değil...bu şekildemiydi seninki de tatlım ya?demekki olmuyomuş öyle tortu felan boşuna vakit kaybetme idrarla felan sen ağrılara bak batmalara bak bendeki en önemli belirti bıçak saplamasıydı birde göğüs ucundaki uyuşukluk
Demekki olmuyomuş öyle tortu felan boşuna vakit kaybetme idrarla felan sen ağrılara bak batmalara bak bendeki en önemli belirti bıçak saplamasıydı birde göğüs ucundaki uyuşukluk
Deryacım böle sanki idrarın üstü yağlı yağlı oluyo sanki bişiler varmış gibi
mavişçim 2 gündür inan bak kuruyorum diye değil..ağrı şu şekilde mi oluyor bak canım böyle bıçak saplanması gibi değil tamamen,sanki bıçağın ucuyla kurcalayıp bırakıyorum gibi ara ara oluyor ama sürekli değil...bu şekildemiydi seninki de tatlım ya?
VALLAHİ AĞRI TIPKI ANLATTIĞIM GİBİ YA...KOMİK AMA ÖYLE.YA YETERİ KADAR YEDİK ZATEN KAFAYI:))):teytey::teytey::teytey:bıçağın ucuylamı kurcalıyosun :roflol::roflol: hadi canım sende benim buluşumu dene sen boşver bıçak ucunu :roflol::roflol:
bıçağın ucuylamı kurcalıyosun :roflol::roflol: hadi canım sende benim buluşumu dene sen boşver bıçak ucunu :roflol::roflol:
VALLAHİ AĞRI TIPKI ANLATTIĞIM GİBİ YA...KOMİK AMA ÖYLE.YA YETERİ KADAR YEDİK ZATEN KAFAYI:))):teytey::teytey::teytey:
selam millet ben geldim
AMAN BRE SIYIRIRRIZ KAFALARI HEP BERABER..OYUNCAK BEBEK ÇOK..ANCA ONLARLA OYNARIZ ZATEN KAFAYI SIYIRDIK MI?yok be canım benim işim gırgır sen takma bana alınmayın sakın arkadaşlar napayım vakit geçmiyo oynattım kafayı inşallah bebişin bu ay gelir bitanem işimiz şaka
AMAN BRE SIYIRIRRIZ KAFALARI HEP BERABER..OYUNCAK BEBEK ÇOK..ANCA ONLARLA OYNARIZ ZATEN KAFAYI SIYIRDIK MI?
:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?