En erken hamilelik belirtileri

HOŞBULDUK derya002 . benimde az kaldı paylaşayım rahatlıyayım dedim de

ama ceylan olmadı şincik sen şincik böyle yazmakla benim mesleğimi icra etmeme mani oluyosun aaa olmaz amadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

e tamam işte bende hiç belirti yok tek belirti 22 günlük kırmızıyı bekliyor olmam

ben kesinlikle deryanın destekçisiyim yok gözüm kızardı ay ayaklarım üşüyo hamilemiyimm acaba ???

derya ayak üşümesi de belirti mi canım bi bakıver ya ... güvenim sonsuz sana karşı..................a.s

nasıl sanki:1shok: nasıl var gibiydi :1shok: koş canım gözlüklerini takta bak kesin cevap istiiyyooommmmmm hihoyyythihoyyyt
CANIM BENİM TORTU VARSA MI HAMİLELİK BELİRTİSİ YOKSA MI KONUYA VAKIF OLAMADIM BEN DEkaydirigubbakcemile2

hehe canım benim sağol öptüm seni ayak üşümesi belirti ama arada ateşte basması lazım ayakları öyle hep üşü hep üşü olmaz Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

valla ne kalabalık oldu bi ara bulamadık birbirimizii, neyse ki sizden bi cacık olmaz deyip gittiler hepsidekaydirigubbakcemile3

sen çok yaşa emi:)yalnız kızlar öle bişey varki gerçekten de sonradan size katılmak çok zor yaa...uzun süredir burda bişeyler paylaştığınız için muhabbete öle bi dalıyosunuz ki biz kaynıyoruz arada..ama kararlıyım bende burda vazgeçilmezlerden olacam hehehe....şaka şaka:))))))):dance::teytey:

CANIM BENİM TORTU VARSA MI HAMİLELİK BELİRTİSİ YOKSA MI KONUYA VAKIF OLAMADIM BEN DEkaydirigubbakcemile2

evet canım kum gibi tortu böyle bolcasından hadi git sende bak sonucu söyle bana

hıh siz inanmayanlar ben bu belirtiyi kesinleştireyim patent istiyceksiniz benden ama vermiycem benneyaptımkibenneyaptımki hehe

hadi yaaa bak bi belirtiyi attım kenara olmadı şimdi(8

bu idrar meselesine de baktım ne koyuluk ne tortu yok bacımmm yoook bu ay ümitleri keseyim ben...
aha bak ya sağ kasığıma ağrı girdi...lülülülülülü

yazdıklarımızı göremeyen arkadaşım bu yazdığımıda görürmüsün bilmem ama görürsen F5 e bas sürekli görürsün o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…