ama ceylan olmadı şincik sen şincik böyle yazmakla benim mesleğimi icra etmeme mani oluyosun aaa olmaz amadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tortu tortu idrarında tortu hadi koş sende bak bide rengine bak emi sositosositosositososito
arkadaşım koptun sen iyice kız bir dur bak bizide koparcan. valla olmuyo yaaa bende haftasonu kendimi dinledim durdum. sabahtan beride yoğunum okumayı bitiripte yazayım diyorum ama okadar hızlısınızki maşaaalllllaaaahhhhhhhh
kızlar benim kasığımda ve karnımın sağ tarafında sanki böle gergin bir sinir varmışta arada o çekiliyomuş gibi bir acı oluyo sancı zaten var göğüslerimde dokunmama gerek kalmadan sancıyo ne oluyo yaaa. derya valla bende geliyom arkandan kuzum :teytey::teytey::teytey:
gel gülüm gel hep pirlukte pirlukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekte
bu arada hoş geldin sevilaycım kusura bakma kendi derdimizden unuttuk seni canım
YOK BE ANACIM,BEBİŞ BEKLEMEK KADAR DÜNYA DA ZOR BİR İŞ YOK.4 YIL ÜNİ. OKUDUM OKURKENDE ÇALIŞTIM..SENELERDİR STRESLİ ORTAMLARDA ÇALIŞTIM...ZORLUK DENEBİŞLCEK HERŞEYİ GÖRDÜM AMA HİÇ BU KADAR SIYIRMAMIŞTIM:teytey::teytey::teytey:yıktın yere serdin beni yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))):roflol::roflol::roflol:
Topic boşalmış ohhh beee dermişim :)))))))))
HOŞBULDUK derya002 . benimde az kaldı paylaşayım rahatlıyayım dedim de
arkadaşlar niye yardımcı olmuyorsunuz hadiiiiiiiiiiiiiiii
Derya canım benim idrarda sanki tortu var gibiydi
CANIM BENİM TORTU VARSA MI HAMİLELİK BELİRTİSİ YOKSA MI KONUYA VAKIF OLAMADIM BEN DEkaydirigubbakcemile2nasıl sanki:1shok: nasıl var gibiydi :1shok: koş canım gözlüklerini takta bak kesin cevap istiiyyooommmmmm hihoyyythihoyyyt
ben kesinlikle deryanın destekçisiyim yok gözüm kızardı ay ayaklarım üşüyo hamilemiyimm acaba ???
derya ayak üşümesi de belirti mi canım bi bakıver ya ... güvenim sonsuz sana karşı..................a.s
valla ne kalabalık oldu bi ara bulamadık birbirimizii, neyse ki sizden bi cacık olmaz deyip gittiler hepsidekaydirigubbakcemile3
CANIM BENİM TORTU VARSA MI HAMİLELİK BELİRTİSİ YOKSA MI KONUYA VAKIF OLAMADIM BEN DEkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar niye yardımcı olmuyorsunuz hadiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?