En erken hamilelik belirtileri

Canım benim yumurtalar kendiliğinden çatlıyor zaten ama çatlatma iğnesiyle en azından gününü biliyosun raporlamı alınıyo büyütmek için olanları demiyom çatlatmak için olanalarda mı raporla alınıyo ama ben çok kişiden duydum raporsuz alınıyomuş ama heryerde yokmuş

YEŞİLDENİZ canımm nasılsın bugün

sağol ceylancım. iyiyim şükür. göğüslerim fena şiştiler. adet yaklaştı o yüzdendir diyorum ama içim öyle olmasını istemiyor tabi. sen nasılsın. allah tüm di,leyenlerin duasını kabul etsin inşallah. "Rabbim doğrusu bana vereceğin hayra muhtacım" amiinn..:Saruboceq:

Merhaba canım Allaha şükür iyi gibiyim Benimde adetim yaklaştı büyük gün cumartesi..Ateş ölçme yönteminde çok yüksek devam ediyor ama son 2 saatte kadar düşebiliyormuş..
Şuanda hissiz durumdayım:1shok:

İnşallah rabbimdualarımızı kabul eyler :Saruboceq: Herbirmiz hamiş kalırız:CüvCüv::CüvCüv:

slm kizlarben yeniyim topiginize benide kabul edin listeye benide ekleyin 9 aralik bu 6. ayimiz bilmiyrum nasip artik ama kizlar iki gundur mide bulantim var birde gohuslerimde hassaslik var bide akintim var normal oyle fazla degil birde cok halsisizim canim hic bisey isemiyor hamilemiyim sizce kizlar

Yok yok ndk bana cevap vermicek ben cevabı başka bi topicten buldum yardımcı oldular saolsunlar:dilcikar: BİLGİLENMEK İSTEYENLEREDE ANLATTİİM ÇATLATMA İĞNESİNİ ALMAK İÇİN RAPOR GEREKMİYORMUŞ DOKTORUN REÇETEYE YAZMASI YETERLİYMİŞ SADECE BAZI ECZANELER REÇETE OLMADAN VERMİYORMUŞ YUMURTA GELİŞTİRİCİ İĞNELER İÇİN RAPOR YADA YİNE DOKTOR REÇETESİ GEREKİYORMUŞ RAPORSUZ ÇOK PAHALIYMIŞ O YÜZDEN SANIRIM NDK RAPORLA ALIYOR YUMURTA BÜYÜTME İĞNELERİNİ

Kızlar yeni bir yöntem öğrendim herkes biliyordur da yani biliyordum da da,ha iyi anladım

Takvim yöntemine göre
Adet döngüsü düzenli olan kadınlarda uygulanmasıyla elde edilen başarı %70lerde.
Adet döngün 28 günde bir ise 14 çıkartıp
28-14=14
14 ten de 4 çıkartıp
14-4 =10

yani 10 ile 14 günler en verimli günler oluyormuş..

mavişim hergün sabah 7-8 civarı sabahın erken saati efor harcamadan yataktan kalkmadan dilaltından ölçülüyor ve yumurtlama gününde ateşin düşer ve sonraki gün çıkıyorsa yumurtlama oluşmakta olduğubu anlarsın..adet 1.gün başlarsın son gününe kadar düzenli ölçersin benim son günlerde yüksek ve düşmüyor ama düşmeyecek bi kayde yok son gün dibe vurup adet olunabiliyor

kızlar cevap yokmu yaaa

mavişim hergün sabah 7-8 civarı sabahın erken saati efor harcamadan yataktan kalkmadan dilaltından ölçülüyor ve yumurtlama gününde ateşin düşer ve sonraki gün çıkıyorsa yumurtlama oluşmakta olduğubu anlarsın..adet 1.gün başlarsın son gününe kadar düzenli ölçersin benim son günlerde yüksek ve düşmüyor ama düşmeyecek bi kayde yok son gün dibe vurup adet olunabiliyor [/a.s.COLOR]

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu takvime göre ben çalıştım 2 günü değerlendirmişim çok sevindim birazcıkta olsa umut var

canımcımm ozaman sana rapor yok eczaneden alabilirsin çok pahalı değil sanırım akşam bakarım fiyatına yazarım sana ama dediğim gibi doktorun da yardımcı olabilirr. inşalllah gerek kalmaz canım

yazıların yazıldığı yerin yani busayfasının yukarısınd seçenekler var ordan konuya üye ol diyerek abone olursun sonra hergün ana sayfada kullanıcı panline girerek bulabilrsin bizleri:))))))))))

saol canim yardimin icin cok tatlisin ya ilk mesajimida sen cevap verdin ilk sen kac aydir deniyorsun canim

saol canim yardimin icin cok tatlisin ya ilk mesajimida sen cevap verdin ilk sen kac aydir deniyorsun canim

Canım benim teşekkür ederim 5.ayımıza girdik cumartesi günü adet zamanım var.Kendimi ocak listesine çoktan attım bağımlılık yaparız biz burda..a.s.

ceylan beni ekler misin tarih olarak son adet tarihim: 13 kasım beklenen tarih bu ay için: 12 Aralık
bu arada benim progesteron 19.89 nasıl sizce kızlar?

Yafsss kızlar ..akne adet dönemlrinde sancılı geçirmekte normal kalanlara nazaran daha zor hamile olunuyormuş..Şuanda uzmantvyi izliyorum büroda kimse yokken kiloda olumsuz etkiliyormuş..

ben geldimmm işim çıkıyoo takip edemiyorummm. benim midem bulanıyoo kıslarr kuruntularım başladı yinee doktora gitim geldim ya :)))

Yok kızlar ben hastalanacağım kasıklarımdan aşağı doğru sanki basınç var oyyy canım acıyor

kızlar merhaba benim reglm 6 gün geçikti acaba test alsam bebiş olup olmadığı anlaşılır mı??

Ozaman kesin hamile kalirsin mavisim dusunmediginde supriz oluyor bendede oyle olmustu
hic kendimi hamile hissetmiyordum..hatta kanatlilarimi takmis rgl olacam diye bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…