özgekrd daha ne duruyosunnnnnnnnnnnn, git test yapsana çabıkkk :)))
inşallah kıslarr olcak bu ayyy
ceylan beni ekler misin tarih olarak son adet tarihim: 13 kasım beklenen tarih bu ay için: 12 Aralık
bu arada benim progesteron 19.89 nasıl sizce kızlar?
Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza listeye beni de ekleyin tedavi oldum beklenen adet tarihim 8 aralık az kaldı yani sabırsızlıkla bekliyorum.
meraba canım benim de adet tarihim 13 kasım bakalım ne olcak sen 28 günde bir mi adet oluyorsun kaç gün sürüyo ben 26 güne bir oluyorum inşallah bu ay ikimizde hamiş oluruz :ecrin_bebek:
Özgeyim ben ama adaşlarım hep hamişli ben üzgün
inşallah canım benimde 8 aralık bakalım ne tedavisi uyguladın ne vardı ki? biz de 2 senedir uğraşıyoruz bakalım nasip
benim de 29 ekim ama hafif bel ağrım da var yani
untmuşum tatlım test ti bilmiyorum ama gecikme olunca yaparım diyorum bu arada sen de belirti varmı
evet normalde pazargunu hastalanmam gerekıodu olmadım pzartesı yaptım ama arkadaslar 1 gun sonra yapmıssın erken dedıler zaten tesst te olumsuz cıktı ama bıraz once kahverengı bı akıntı geldı nedenı ne olabılırkı bılmıorum.. bıyerde okumustum bebek yerlesıomus felan dıe
arkadaslar benım adetım 4 gun gectı ve bıraz once kahverengı bır akıntı geldı cok az acaba adetmı oluorum yoksa baska bıseymı yardımcı olunn!!!
merak etmeceylan adet olursam memlekete giderim olmazsam gitmem diye düşünüyorum.bakış açım farklı yanı.yarını mecbur bekleyeceğim.pazar sabah test yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?