En erken hamilelik belirtileri

özgekrd daha ne duruyosunnnnnnnnnnnn, git test yapsana çabıkkk :)))

inşallah kıslarr olcak bu ayyy

canım ya emin de değilim ki aslında benim çok düzenli gelir ve inanılmaz şiş ve ayıptır söylemesi gazlı gibi hissediyorum kendimi o yüzden sordum sizlere de

ceylan beni ekler misin tarih olarak son adet tarihim: 13 kasım beklenen tarih bu ay için: 12 Aralık
bu arada benim progesteron 19.89 nasıl sizce kızlar?

meraba canım benim de adet tarihim 13 kasım bakalım ne olcak sen 28 günde bir mi adet oluyorsun kaç gün sürüyo ben 26 güne bir oluyorum inşallah bu ay ikimizde hamiş oluruz :ecrin_bebek:

ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi.......
bende hiçbirşey yok.bugun sabaha kadar vardı adet olacam sandım ama yok.geçti.anırım üşüttüm o yuzden ağrılarım oldu.hamile olsaydım göğüslerim ağrırdı ağrı falan yok

Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza listeye beni de ekleyin tedavi oldum beklenen adet tarihim 8 aralık az kaldı yani sabırsızlıkla bekliyorum.

inşallah canım benimde 8 aralık bakalım ne tedavisi uyguladın ne vardı ki? biz de 2 senedir uğraşıyoruz bakalım nasip

inşallah canım benimde 8 aralık bakalım ne tedavisi uyguladın ne vardı ki? biz de 2 senedir uğraşıyoruz bakalım nasip

Benim yumurtalıklarda tembellik var glocophage 850 kullanıyorum klomen kullandım adetin 5. günü günde 2 tane bi de çatlatma iğnesi vurundum.Test ne zaman yaptırcaksın sen cnm?Senin sorun neydi?

Kızlar bende de çok şişkinlik oluştu gaz gibi ama kaskatı oldu karnım hala midem bulanıyor ve karnımda değişik bişeyler oluyor sanki ama ben bu duyguya benzer adet öncesi yaşıyorum gögüslerim yerinde duruyor

herkese merhaba
ya kızlar bu üstüne görme denilen şey ne kadar sürüyormuş haberiniz var mı?
ayrıca jasmin sen yaşadın mı?

benim pazartesinden beri mide ağrısı arada bulantı.karın şişliği.dun aşırı kasık ağrısı.aşırı bel ağrısı yasadım.bugun birşyım kalmadı.sadece üşüyorum.o kadar.sanırsam üşütmüşüm ama bel ağrısı neden yaşadım anlamadım.çok şiddetli.ben adet olacağımda belim ağrımazkı hiç

benim de 29 ekim ama hafif bel ağrım da var yani

tatlım benim belirti olarak gögüslerim şişti gerginim yani çok arada karnımda kasıklarımdamı pek anlamış deilim ama o bölgede bişeyler oluyor. amannnnnnnnnn allahım hepimize versin aratmasın artık öle değilmi canım ya

koyu olması bitmiş bir kanamaya işaretmiş doktorum öyle demişti bana.ama sen yınede dokgorun nosu varsa ara sor ağır işlerden kaçın hatta yat iş falan yapma

arkadaslar benım adetım 4 gun gectı ve bıraz once kahverengı bır akıntı geldı cok az acaba adetmı oluorum yoksa baska bıseymı yardımcı olunn!!!

buyuk gun yarında ben bu sabah dayanamayıp test yaptım daha doğrusu kendimi dilemedim hiç sabah uyanır uyanmaz cekmeceden testi aldım yaptım anlık birsseydi ateşimi bile ölçmedim:)))
ancak test hatalı cıktı sinir oldum yaa..

evet normalde pazargunu hastalanmam gerekıodu olmadım pzartesı yaptım ama arkadaslar 1 gun sonra yapmıssın erken dedıler zaten tesst te olumsuz cıktı ama bıraz once kahverengı bı akıntı geldı nedenı ne olabılırkı bılmıorum.. bıyerde okumustum bebek yerlesıomus felan dıe

Kızlar ya benim bugün 13.günüm ara ara karnımdan kasıklarıma doğru saplanan ağrılar oluyo acaba yumurtluyommu bide böle afedersiniz kuyruk sokumunun oraları ağrıyo gibi

arkadaslar benım adetım 4 gun gectı ve bıraz once kahverengı bır akıntı geldı cok az acaba adetmı oluorum yoksa baska bıseymı yardımcı olunn!!!

canım ben geçen sene eylül ayında bir kürtaj yaşadım o dönemdeki hamileliğim de ilk zamanlar yani adet döneminde lekelenme oldu bende de kahverengimsi bir akıntı gelmişti bu çok sık olan bir durum ve bunun var olması bebişinin olmadığı anlamına gelmez
kızlar işte bu lekelenmeye de halk arasında ÜSTE GÖRME deniyor. yani normal seyirde bir adet değil üste görülen adet..
a.s.

merak etmeceylan adet olursam memlekete giderim olmazsam gitmem diye düşünüyorum.bakış açım farklı yanı.yarını mecbur bekleyeceğim.pazar sabah test yapacağım.

Gidip gitmeyeceğini ben nasıl anlayacağımkaydirigubbakcemile
Gidemezsin inş.cumartesi olmazsam pazar nöb.eczaneden alırım çünkü evde olunca test yapmadan duramıyorum evde birkaçgündür halimi görseniz 2 saatte br ateş ölçüyorum bir düşse tamamıyla bitireceğim ümidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…