En erken hamilelik belirtileri

ceylan senin gun içinde ateşin ne cıkıyır. malum ben sabah ölçmedim bugun.gun içerisindede 36.6-36.8 bu civarlarda cıkıyor.

kizlar bende ilk hamileligimde adet gunumde kan gormustum ama cok azdi.. ama ne yazikki bebisim iyi tutunamamis ve karnimda kalbi durdu..ama simdiki hamileligimde hic bisey gormedim

ceylan senin gun içinde ateşin ne cıkıyır. malum ben sabah ölçmedim bugun.gun içerisindede 36.6-36.8 bu civarlarda cıkıyor.

gün içinde 37.0 - 37.2 civarında seyrediyor İnmedi 36.9 altına nasip bakalım bir ölçsene şimdi:1hug:

hafif hafif kasıklarımda ağrı var ama başka bi belirti yok inşallah kalırız bu ay hamile.Sende belirtiler var mı peki?

benim göğüslerim şişti,birde kasıklarımda biraz sızlama oluyor ateşimde 36.8 filan işte aslında kafaya takmamak geriyomuş ama ben takmadan yapamıyorum

zeytin26 düzenli ölçüyormuydun ateşi

tatlım adetten sonra başladım sabahları çlüyordum şimdide adetime 4 veya 5 gün var gün içersinde ölçüyorum 36.7 ve 3.9 arasında değişiyor canım sence bir umut varmı teste daha erken kan testi de yapmak istemiyorum bu arada okuyorumda benim öyle 1 iki damla kan filan gelmedi her hamilede oluyormu böyle onu anlamadım yazarsan sevinirim :asigim:

Kızlar size bişey sorucam yumurta ve sperm kaç saat canlı kalıyo herkes farklı sölüyoda bide size sorayım

Ateş ölçen arkadaşlarım umutlarınızı kırmak istemem ama bu ateş adetin gelmesine 2 saat kala bile düşebiliyo bende önceki aylarda ateşimi ölçmüştüm hep yüksek gidiyodu bi ara bi baktım düşmüş aradan 2 saat geçti adet olmuştum yani fazla kaptırmayın kendinizi son anda bile düşenler oluyo

sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçmen gerekiyor ..Önceki ölçümlerini görmem gerek ama yüksek:asigim:
selam kızlar ben bi gidip bi geliyorum nasılsınız bakalım?

iyi sayılırız ben işlerden ötürü çok gerginim bugün

Biliyorum canım nasip herşey ben cumartesi evdeyim saat başı ölçerim :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…