En erken hamilelik belirtileri

yok canım ne müdürü..zaten müdür benim kaydirigubbakcemile3delikafadulden

kafamçokkarıştı dis hekimi cikti bisim anne adayi sengözlerimebaksanab
ay dikkatli ol birisinin disini cekerken horlamaya baslama sekercim
ben kacayim eve yoksa servis kacacak
yerimseniben optum kislar

kafamçokkarıştı dis hekimi cikti bisim anne adayi sengözlerimebaksanab
ay dikkatli ol birisinin disini cekerken horlamaya baslama sekercim
ben kacayim eve yoksa servis kacacak
yerimseniben optum kislar

yok canım daha neler..ben bi diş çekerim hasta elimin altında uyur,hiç hissetmez yaniiii...hasta olmadığından uyumuşum sositosositoŞeniz

:asigim::enbuyukkk:ay kızlarrrrr bu doktorlarıı protesto ediyorum ben...
bilmedikleri herşeye stres diyorlar.onlar diyince ben stres oluyorum asıl...

onun biz de farkındayız .. ama şu var benimki mesela.üzüntü... ya olmazsa diye bir umutsuzluk. -ki sizin ki de öyledir..
doktora gdiyoruz sen de bir sorun yok bekle daha da olmazsa eşinden test alırız diyorlar....

aslında özetle şu var kızlar... doktor da herşey normal stresten olmuyor demesin...
yani biz de bilmiyoruz testler normal... üzülmemeye çalışın bazen tıp da birşey yapamaz sabırlı olun bekleyinn . yaniii biz de bilmiyoruz demesi lazım..

bak ceylan son defa diorummmm BEN NERDEYİİMMM BENNNNNN ADIMI YAZ KARŞISIN ?????? YAPPP :

ceylaaannnn

liste muhteşem güzzel olmuşşşşş

eline sağlık arkadaşım.
içim açıldı inanki.

bakın, ben ne dedim... bu da bi işaret işte :) bu 2 ay bekleyin de görün... herkes hamiş olacaaaakkkkkk

Kızlar ben ayın 15 de adet oldum erken olmuşdum 10 gün az az geldi 2 gün sonra çogaldı ve hala adetim günden güne çogalıyor kesilmiyor sorunmmu var bende acaba neden olabilir.

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar ben ayın 15 de adet oldum erken olmuşdum 10 gün az az geldi 2 gün sonra çogaldı ve hala adetim günden güne çogalıyor kesilmiyor sorunmmu var bende acaba neden olabilir.

bi sorun yoktur sedacım. ben geçen sene gördüm bu senaryoyu, bişey çıkmadı. mevsimsel geçiştendir dedi doktor o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…