En erken hamilelik belirtileri

küstüm sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mozijiku,orkide,ruzgaryağmur,sonsuzluk,yalel gizlenmeyin görüom işde burdasınızzzz...

kızlar nabersiniz? şimdi dışardan geldim bakim dedim napıyo bunlar.. yalnız bişi dicem atm den para çekerken arkamda iki kadın vardı kadın aynen şunları söledi.

"internette hamilelikle ilgili bişiler araştırken kadınlar kulübü gibi bi yer gördüm biraz bakındım görcen nasıl bebek isteyen çok, ama hamile de çok. hemen nasıl kalabiliyolar anlamıyorum okudukça delirdim ve sinir oldum. "

eğer yanımda annem olmasa kadını paralıcaktım orada. nasıl hasetle anlatıyodu anlatamam. kızlar kendimize dikkat edelim herkes iyi niyetli değil mutlaka boncuk falan bişi takın özellikle de güzel hamişlerimiz siz mutlaka nazar boncuklarınızı yanınızdan ayırmayın emi canlarım..

sabah konuşmuştuk ya hayatım 26 mm yumurtam war dedim doktor dün çatlama iğnesi verdi lanet ilacı bulamadım yaptrıamadım dedim!!! senağlama

canım benim, 26 mm için endişelenmene gerek yokmuş. şimdi aradım sordum doktoruma.
'''çok güzel işte, daha ne istiyor... iyice olmuş o yumurta... ''' dedi.

çatlatma iğnesi konusuna da çok takılma bence. o yumurta illaki çatlayacak. başka şansı yok yani.
iğne, sadece tam saatini bişlmeni sağlıyor.

sen çalışmaya bak.... takılma başka bişeye sakın.

arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 yıldır tedavi görüyorum 1 hafta öncede aşılama yaptırdım lekelenmelerim oldu sonra şişkinlik oldu ikinci haftamdayım ama hiçbir belirti yok ne olur arkadaşlar aşılama olanlar varsa bana yardımcı olun ve tedavi son rası hamile kalanları burdakileri unutmasın yazsınlar bizede umut olsunlar

yalel arkadaşım senin durumun nedir çok stresliyim tedirginim bugün artık kalkıp temizlik yapmaya başladım umudum kalmadı zaten sence normalmi belirtiler ne zaman başlar

ben evdeyim malum.. bütün gün ekran başında oturmuyorum elbette... :)))
arada kalkıp işime gücüme bakıyorum kızlar.
şimdi de mutfağa taşıdım laptopu, yemek işine girişicem mesela :)

bu hasetle bakılması durumuna katılıyorum.
ben henüz gebe değilim.... ama çok katılıyorum, nazar boncuksuz gebe olmaz.

valla ben eşime bile, sabah işe giderken nazar boncuğu takıyorum bazen. öyle bi hoş görünüyorki gözüme... kendi nazarım değecek diye.. elalemin kem gözünden korunsun diye... bisürü dua edip gönderiyorum sevgülümü :)

kendim gebe olsam... nazar boncuğundan geçilmez üstüm başım :)

ay iimiymişşş bu şimdiii anam ne bilim yaaaa doktoru aradım cvp vermio uyus oldum yaaa walla günlük çalışıom artıkım ne yapim yaa

wlla canım ben tedavi olmadım bu konuda yardımcı olamam ama hamile kalan arkadaşlarda bi dönem kahve rengi lekelenme olduğunu söledilerr boş umut vermek değil amacım sadece okuduklarımı aktarmak istedim a.s.

ay iimiymişşş bu şimdiii anam ne bilim yaaaa doktoru aradım cvp vermio uyus oldum yaaa walla günlük çalışıom artıkım ne yapim yaa

evet iyiymiş.
ama 2-3 gün sonra gidip, ultrasonla kontrol ettirsin dedi. çatlayıp çatlamadığına bakmak lazımmış. yoksa bilemezsin yumurtlayıp yumurtlamadığını. neye göre çalışacak bilmeden? :)

yelalcım nazar boncuğunu kendin değilde başkası sana alırsa daha ii oluomuşşş bilgi geçeyimm dedimmm!!!!yaaa bişii sorcam hamiş olunca kocasına nasıl haber vereceğini düşünen varmı orjinal fikirleri olannn delikafadulden

ceydamvuslat, dur daha umutsuzlanmak için çok erken. 2 hafta daha bekle bence :) sonra umutlanacaksın inşallah.

arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 yıldır tedavi görüyorum 1 hafta öncede aşılama yaptırdım lekelenmelerim oldu sonra şişkinlik oldu ikinci haftamdayım ama hiçbir belirti yok ne olur arkadaşlar aşılama olanlar varsa bana yardımcı olun ve tedavi son rası hamile kalanları burdakileri unutmasın yazsınlar bizede umut olsunlar

walla doktorum çok güzel bi yumurta hamilelik olasılığın çok yüksek iğne yapalım dedi dün ialcı bulamayınca yaptırmadım.bugün aradım aa geçti şimdi iğne yaptıramassın dioo adet olmassan gel dedi ee zaten ben adet olmadım onun için gittim doktora gel ultrasınla bakalım felan demedi uyuz karı yaa klava:

:) pekala.. bu dediğini düşünücem.
hemen tembihlicem... eşim de bana taksın. :)

düşündük düşündük... yüzdeyüzakrep ile ben düşündük.

ben, kapı girişinden bebek odası olacak odaya kadar patik dizip.. içeriye de '''bu oda, benim odam olabilir miiiii'' gibi bişey yazmayı düşünüyorum.
elimde biberonla, mutfakta şaşkın adamı bekleyeceğim.
gerisini bilemiyorum.

nasııılll?

başka fikir var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…