saol canım o kadar çok ihtiyacım varki morale senin bebeğin varmı
:) pekala.. bu dediğini düşünücem.
hemen tembihlicem... eşim de bana taksın. :)
düşündük düşündük... yüzdeyüzakrep ile ben düşündük.
ben, kapı girişinden bebek odası olacak odaya kadar patik dizip.. içeriye de '''bu oda, benim odam olabilir miiiii'' gibi bişey yazmayı düşünüyorum.
elimde biberonla, mutfakta şaşkın adamı bekleyeceğim.
gerisini bilemiyorum.
nasııılll?
başka fikir var mıdır?
walla doktorum çok güzel bi yumurta hamilelik olasılığın çok yüksek iğne yapalım dedi dün ialcı bulamayınca yaptırmadım.bugün aradım aa geçti şimdi iğne yaptıramassın dioo adet olmassan gel dedi ee zaten ben adet olmadım onun için gittim doktora gel ultrasınla bakalım felan demedi uyuz karı yaaklava:
bak bişey dicem.
bu iğne ile çatlatmak, çok tercih edilmesi gereken bişey değildir. doğal yolla, o yumurta mutlaka çatlar. ama 3 gün önce ama 5 gün sonra.. ama 22 mm olunca, ama 27 mm. olunca.. çatlayacaktır. çatlamazsa da patlar. o içerdeki mucizavi nesneyi de dışarıyaa atar. başka bir alternatif yoktur.
benim de doktorum ilk gittiğimde, daha 18 mm olan yumurtama iğne yapmak istedi - ben izin vermedim.
sonra 22 mm olduğunda, yine dedi ki.. ''bu yumurta bi harika.. hemen çatlatalım bunu''
yine izin vermedim. o gece kendi kendine çatladı yumoşum.
iğneler, sadece tam çatlama saatini bilmene yardımcı oluyor.
bu da tam ne işe yarıyor bilemiyorum. tahminen bir gün öncesinden çalış işte... ortamda hazır sperm bulunsun.
sonrasında da sürekli 5-6 gün çalış.
sonra da doktora git. çatladı mı patladı mı bi baktır. yumurta atıldıysa, geride büzüşük olarak o kılıfı görüyorsun ultrasonda zaten.
o zaman sorun yoktur. doğal süreç işliyordur.
artık o arada döllenme olup olmadığı da... tamamen şans.
bak bişey dicem.
bu iğne ile çatlatmak, çok tercih edilmesi gereken bişey değildir. doğal yolla, o yumurta mutlaka çatlar. ama 3 gün önce ama 5 gün sonra.. ama 22 mm olunca, ama 27 mm. olunca.. çatlayacaktır. çatlamazsa da patlar. o içerdeki mucizavi nesneyi de dışarıyaa atar. başka bir alternatif yoktur.
benim de doktorum ilk gittiğimde, daha 18 mm olan yumurtama iğne yapmak istedi - ben izin vermedim.
sonra 22 mm olduğunda, yine dedi ki.. ''bu yumurta bi harika.. hemen çatlatalım bunu''
bu da tam ne işe yarıyor bilemiyorum. tahminen bir gün öncesinden çalış işte... ortamda hazır sperm bulunsun.
sonra da doktora git. çatladı mı patladı mı bi baktır. yumurta atıldıysa, geride büzüşük olarak o kılıfı görüyorsun ultrasonda zaten.
çok tşk ederim canım çok saolll yumurtalıklarımda böle bi ağrı war sancı war ne bilimm yaaa anam valla vazgeçecem bebiş işinden nerdeyseee kaydirigubbakcemile3
senin çocuğun varmı hayatım?
bak bişey dicem.
heh işte.. o yumurtalık ağrısı.. ya sağdadır- ya soldadır... büyüyen yumurtanın, çatlama öncesi sancısı işte. orda da bir nevi doğum oluyor işte... kabaca böyle düşünmek lazım.
dolayısı ile, olgunlaşan yumurta kesesi, içinden bir şey çıkartırken.. bazı kadınlarda hafif sancı yapıyor... bazıları hissetmiyor.
benim çocuğum yok henüz.. çalııyoruz işte... nasip bakalım.... allah herkesin göbişine indirsin meleğini inşallah..
[/QUOTE]canım benim bildigim her yumurta catlamayabilio. kiste donusuo ve sonucta pco olusuo fazla sayıda kiste donusen yumurtaların sonucunda. ozellikle pko hastalarında yumurta buyutucu ilaclar verildikten sonra catlatma ignesi vuruolar. yanlıs bilio olabilirim kesin konusmuorum o yuzdenşakkıdı
kızlar hamiş olunca eşlerimize nasıl söyleriz diye yazmışsınız ya ben bi mektup yazacağım babacığım diye başlıyacak ve 9ay 10 gün sonra yanındayım babacığım diyerek bitecek yada güzel bi yemek hazırlıyıp bebek eşyalarını hediye paketi yapıp vericem belki mektubuda yazar içine koyarım :)))))
allah hepimize o günleri gösterir inşallah
ay ay ay.. bak ağlattın beni sever..
bu mektup fikri bi harikaymış.
kızlar hamiş olunca eşlerimize nasıl söyleriz diye yazmışsınız ya ben bi mektup yazacağım babacığım diye başlıyacak ve 9ay 10 gyorün sonra yanındayım babacığım diyerek bitecek yada güzel bi yemek hazırlıyıp bebek eşyalarını hediye paketi yapıp vericem belki mektubuda yazar içine koyarım :)))))
allah hepimize o günleri gösterir inşallah
ağlama kısss
ogünler gelince çok mutlu olcassdelikafadulden
ben de güzel bi sürpriz yapmak istiyorum ama o günü hatırlayınca boğazım bile düğümleniyor umarım güngür güngür ağlamam ben hayal edince bile ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?