herkese merhabaaa.canım iyiymiş fiyatı.ben 150 tl ye gidiom.40 tl de smear icin aldı
herkese merhabaaa.canım iyiymiş fiyatı.ben 150 tl ye gidiom.40 tl de smear icin aldı
seni çok iyi anlıyorum. çok güzel oluyor ama dimi geldiklerinde hiç gitmesin isityor insan alışınca....
ocak - regl 3.gun - 36.1
6 " - " 4.gun - 36.1
7 " - " 5.gun - 36.2
8 " - " 6.gun - 36.2
9 " " 7.gun 36.1
10 " " 8.gun olcmedım
11 " " 9.gun "
12 " " 10.gun 36.4
13 " " 11.gun 36.4
14 " " 12.gun 36.4 sogan suyuna basladım
15 " " 13.gun 36.2
16" " 14.gun 36.3
17 " " 15.gun 36.5 sogan suyunu bıraktım
18 " " 16.gun olcemedım
19 " " 17.gun 36.5
20 " " 18.gun 36.3
21 " " 19.gun 36.5
22 " " 20.gun olcemedım
23" 21.gun 36.8
sizce cok fazla deil mi? hafif hafif burnum akıo ondan mı acep?
yorum yapın yoksaklava: klava:
delikafadulden
canım benim dr.un fiyatı 180di..bana dr indirimi yaptı 100e gittim..ama değiştirsem mi diorum..ama bayan ..yine bayan olsun diyorum.. :1hug:
Güzel gidiyor sabitlenirse çok iyi inşallah hamilesindir :jeyyar:
180 den 100 e inmasi cok ilginc fisfisfis
benimki erkek docent.simdilik memnunum bakalım.
arkadaşlar..
bende bi bilgi çelşimesi oldu demin.
http://www.webhatti.com/evlilik-ve-cinsel-yasam/66793-infertilite-kisirlik-nedir.html
biz diyoruz ya hani... ilişkiden sonra yatın.. pozisyon önemli... mümkün olduğunca derine iletmesi önemli... yatıp-dışarı akıtmamak lazım.. bla bla..
bakın burda bir bilen neler diyor :)
Hamile kalabilmek için cinsel ili?kide uygulanmasy gereken özel bir pozisyon var my?
Meni vajinaya ula?tyktan sonra cinsel ili?ki pozisyonu önemli de?ildir.
Yli?kiden sonra meninin ço?unun dy?aryya akmasy gebeli?i engeller mi ?
Hayyr engellemez. Yirmi dakika içinde meni syvyla?yr, meninin bir kysmynyn vajinadan dy?ary akmasy normaldir.
Yli?kiden sonra bir süre uzanmak gebelik ?ansyny artyryr my?
Hayyr, spermin tüplere do?ru olan hareketini kadynyn pozisyonu belirlemez.
slm kızlar,benim adetime 2 gün kaldı ve çok heyecanlıyım.3 aydır deniyoruz,benim göğüs uçlarım sızlıyo arada başım dönüyo,beyaz bi akıntıda var sürekli.bide ayaklarım buz gibi genelde sıcaklık basar diye bilirim ama bu ayak üşümesi olupta hamile olan arkadaşlar var mı acaba?
Ben hiçç memnun değilim doktorumdan hiçççççç
ela_06 kullanıcısından alıntı
Selam kızlar.....Dün bir ablamdaydım kadın doğum uzmanıda vardı arkadaşımın arkadaşı kadının tek dediği şey stres çocuğun olumaşına engel oluyormuş hormanel dengen bozulduğu için hamile kalamıyormuşun.Dediki bu konuyu unuttuğun zaman hamile kalırsın.Hamilelik konusundan uzakdur düşünme dedi.Ama gerçektende öle değilmi kıslar hep Hamileim kesin dediğimizde böle histtetim kasığım battı göğsüm sızlıyor dediğimiz her ay hep hastalandık.Kafana takma ve hamilelik konusunda hiç konuşma dedi ve sonucunu alıcaksın dedi.Sırf bunun için özel psikolojik destek alan hastalarım var dedi.BEnce bu forumlarda yazarken bile kafamıza daha çok yer ediyor hiç unutamıyoruz.Aa bak onun kasığı batmış benimde batıyor acaba hamilemiyim gibi bir çok şey..Düşünmüceğimize daha çok düşünüür oluyoruz...PAylaşımlar çok güzel birbirmizin sevinçli haberini almak ama insan daha çok düşünüyor...Umarım en yakın zamanda hepimiz bebeğimize kavuşuruz..
KAdın diyoki hamilelik belirtisi her bayanın farklıdır onun için boşa ümütlenipte yumurtanız dölendiyse strede girip hormanal dengenizi bozukpa gebeliğinizi bozmayın diyor.GErçektende ben ilk hamileliğimde yumurtlama günümden sonra her gün kustum ben hamileyim dedim herkes dediki üsütmüşündür bukadar erken mide bulanmaz ama ben hamileydim.Demek istediğim belirtiler yanıltıcı çünkü adet belirtisi ve hamilelik belirtisi çok benziyor ha hastalandım ha hastalanıcam derken bir bakıyorsunuz hamilesiniz.Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor.Bunlara takılmayalım kızlar ben bu ay kendime söz verdim takmıcam.Sizinle sevinçleri üzüntüleri paylaşıcam takarak bebişimize kavuşacağımız günü dahada erteliyoruz çünkü.Bu aradada Cumanız mübarek olsun Göbişerimiz bebişimizle dolsun :))
inşallah güzel haberler verirsin bize bikaçgüne kadar allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :ecrin_bebek:
valla ben okuyorum. bol bol okuyorum.. kendimi deli olarak nitelendirmeme de az kaldı :)
Hobilerim - Blogcu
ilk haftaları okuyorum... neler oluyormuş diye...
sizler ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?