En erken hamilelik belirtileri

belkide kafamı takmamaya çalışıyorum ama olmuyo demekki benden sonra evlenen arkadaşlarımın oldu bende daha belkide zoruma gidiyor

ay yaa.. şu rüyada emzirmek.. ne acayip bişeydir..
ben de emzirdim nisan ayında bir rüyamda. ve inanılmaz bir zevkti. uyanmak istemedi canım.
sonra da mayısta gebeydim. ama düştü meleğim.

sonrasında hep, yeniden öyle bi rüya göreyim diye dua ettim.... çok istedim.. olmadı bi daha.
ama o keyif.. tarifsiz bişeydi.

inşallah.. gerçekten kucağımızda bebeklerimizi görüp, gerçekten emzirmeyi nasip eder allahım hepimize.

:)) nasıl keyifler bugün adet oldum yarında annemler geliyor kardeşlerime kavuşacağım

paylaştığın için teşekkür ederiz canım peki sana bi soru en erken hamilelik belirtilerinin kendine has bi belirtisi varmı adetten farklı evet hamileyim dedirtecek türden

Benim bildiğim başka yok canım. Herkeste farklı nüksediyor anladığım kadarıyla. Ne bileyim hamile kalınca sürekli kabız olan bile duydum. Bu biraz kişinin metabolizması, o zamanki mevsim vs. her şeyle alakalı olabiliyor. En sağlıklısı kan ya da idrar tahlilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…