En erken hamilelik belirtileri

var ya... günlerdir, gün sayıyorum.
her gün, günde birkaç kere, bilgisayarın altındaki tarih şeyini açıp bakıyorum...
daha 9-10 gün var regl olmama.. ve nasıl bekleyeceğimi hiç bilemiyorum.....

Hamilelik belirtisi değil aksine Prolaktin hormonun yükseldiğine işarettir :1hug:

teşekkür ederim yanıtın için. peki prolaktin ne işe yarar:) ne için yükselir sence doktora gitmem gereken bir durummudur?

ateşim 36.7 ye sabitlenmiş durumda ama 5 gün sonra regl olabilirim.

ayy kızlar valla tecrubeli olaraktan. bu iş stresten olmuyor valla.. ilk gebeliğim hemen olmuştu çünkü kafamda öyle bi düşünce yoktu. ama şimdi takıyoruz kafaya herşey beyinde bitiyo... sakin olalım ama nasıl olcakkk kiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool:

var ya... günlerdir, gün sayıyorum.
her gün, günde birkaç kere, bilgisayarın altındaki tarih şeyini açıp bakıyorum...
daha 9-10 gün var regl olmama.. ve nasıl bekleyeceğimi hiç bilemiyorum.....

canım benim de 8-9 gün kaldı bu sefer hiç bi belirti yok gıcık gelmese bari

ilk cocuklarda daha sabırlı olunuyo herhalde....benımde 4 yasında bır tane oglum var...test yapmak ıcın adetten sonra tam 10 bekledım....amma sabırlıymısım....çızgılerı gorsenız kıpkırmızıydı..sımdıde 6 aydan berı kardesı olsun dıye ugrasıyoruz...adet gunum gecmeden test yapıyorum.negatıf gormek cok kotuuuuudelikafaduldensımde 4-5 gunum kaldı hala beklemedeyım ama gecmeden yapmıcam...hayal kırıklıgı ıstemıyorum artıkkkkksenağlama

yok gülüm ya ben birinciyi bulamadım daha nerdeeeeeeeee birinci olsa ikinci de sitres yaşasaydım baridelikafadulden

bende artık kan tahlili yaptırmıcam kızlar en son bayılıyordum az daha. beklicem idrar yaptırcam..

yok canım yapma ben de sinirden çatlıycam ama yapmıyorum çünkü negaatif görcemi biliyorum

senağlama

canım benim inşallah allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin.. kıyamam ben size

saol amin inşallah ağzından bal damlıyo valla

canım benim dua etmeyi unutma nas felak ayetel kürsü ne biliyosan oku hatta şimdiden ezbere bildiklerinin hepsini oku sen

kızlar iyice delirdik bebek melek yumurta pozisyon vallahi ya uyduruk şeylere inanıyoruz herşey allahtan mutlaka dualarımızı okuyup namazımızı kılıp yapıyoruz zaten herişin başı besmele bakalım ama ben hiç takmıyorum işin tadını çıkartmaya çalışıyorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…