ben düşünmüyodum ama eşim kalmış valla deseydi :roflol::roflol::roflol:
Hamilelik belirtisi değil aksine Prolaktin hormonun yükseldiğine işarettir :1hug:
sen evde olmıyacaksınki o zaman zevki olur delikafadulden
kızlar benim bugün yumurtlama tarihim başlıyo hadi bakalım hayırlısı
kızlar benim bugün yumurtlama tarihim başlıyo hadi bakalım hayırlısı
var ya... günlerdir, gün sayıyorum.
her gün, günde birkaç kere, bilgisayarın altındaki tarih şeyini açıp bakıyorum...
daha 9-10 gün var regl olmama.. ve nasıl bekleyeceğimi hiç bilemiyorum.....
kızlar benim kızımda hiç düşünmüyordum bir anda oldu. bir yıl hap kullanmıştım bıraktığım ay kalmıştım beş altı ay kalmazsın dedi herkes o ay hiç beklemedim.. günüm geçti zorla yengem test yaptırmıştı. yok diyorum. bi baktım çıkmıştı ama yarım saat sonra...çok silikti. o sırada da eşime iş yerinde çocuk düşünmüyormusunuz diye arkadaşı soruyormuş oda yok daha biz düşünmüyoruz diyo tam o sırada ben arıyorum baba oluyorsun. arkadaşının yanında bi garip olmuştu. heyecandan süpriz yapmayı bile düşünememiştim ama şimdi olsa naparım bilmiyorum...
ayy kızlar valla tecrubeli olaraktan. bu iş stresten olmuyor valla.. ilk gebeliğim hemen olmuştu çünkü kafamda öyle bi düşünce yoktu. ama şimdi takıyoruz kafaya herşey beyinde bitiyo... sakin olalım ama nasıl olcakkk kiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool:
yok gülüm ya ben birinciyi bulamadım daha nerdeeeeeeeee birinci olsa ikinci de sitres yaşasaydım baridelikafadulden
sen evde olmıyacaksınki o zaman zevki olur delikafadulden
yok canım yapma ben de sinirden çatlıycam ama yapmıyorum çünkü negaatif görcemi biliyorumilk cocuklarda daha sabırlı olunuyo herhalde....benımde 4 yasında bır tane oglum var...test yapmak ıcın adetten sonra tam 10 bekledım....amma sabırlıymısım....çızgılerı gorsenız kıpkırmızıydı..sımdıde 6 aydan berı kardesı olsun dıye ugrasıyoruz...adet gunum gecmeden test yapıyorum.negatıf gormek cok kotuuuuudelikafaduldensımde 4-5 gunum kaldı hala beklemedeyım ama gecmeden yapmıcam...hayal kırıklıgı ıstemıyorum artıkkkkksenağlama
senağlama
canım benim inşallah allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin.. kıyamam ben size
senağlama
canım benim inşallah allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin.. kıyamam ben size
ıskoc senın kac gunun kaldı
canım benim dua etmeyi unutma nas felak ayetel kürsü ne biliyosan oku hatta şimdiden ezbere bildiklerinin hepsini oku sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?