En erken hamilelik belirtileri

ya benim farklı oldu. ben geçen ay 28 aralıkta olmuştum 21 ocakta pembemsi geldi. kanama falan yok. bimiyorum ne oluyor bana böyle.. delikafaduldendelikafadulden

benımde 29 aralıktı....ama ben pembe falan bısey gormedım.....bu bır hamılelık belırtısı olabılır....geneldede oluyo...hadı bakalım insallah.mutlu haberlerını beklıyoruz....Allah tum olmayan arkadaslarımıza nasıp etsınnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aman boşverin kızlar karşıda hava nasıl bakım butarafa (anadolu) yağmurlu yağmur berekettir bu bereketten bizde nasipleniriz inşaallah :))))

kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz işim var bu arada hafta sonunuzu iyi değerlendirin emi güzel haberlerle dönün inşallah hepinizi öpüyorum

bilmiyorum kızlar hiç duymadım böyle bişey yazanlar oldu ama yerleşme kanaması olablir diye.. hiç fikrim yok.. yakında çıkar kokusu bakalım...:lepi:

aman boşverin kızlar karşıda hava nasıl bakım butarafa (anadolu) yağmurlu yağmur berekettir bu bereketten bizde nasipleniriz inşaallah :))))

ben manısadayım burasıda yagmurlu...sabahta anlatmıstım...bu ay bende hıc belırtı falan olmadı...bbı kasıklarım agrıdı.bıde aksam bacaklarım...dedım hamılelık belırtısı...sabah kalktım şakır şakır yagmur....bıde romatızmamı oldum dedım yaaafisfisfis

iyi akşamlar canım
ben yarında işteyim maalesef
buarada pembemsi şey evet yerleşme kanaması olur ama bekle bence başka gelmediyse ya da bi dr danış istersen

kızlar noluyoruz eskisi kadar haraketli değiliz sayfalara yetişemezdim eskiden deryada hiç girmiyo kız doktora gitti burayı bıraktı :)))))))))))))))))))))))))))) ne alemdesiniz cadılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…