En erken hamilelik belirtileri

canım benim de 8-9 gün kaldı bu sefer hiç bi belirti yok gıcık gelmese bari

valla, ben nasıl bir belirti beklemem gerektiğine karar veremedim.. dolayısı ile... arada kasığıma kramp gibi bişey giriyor... umursamıyorum.. akıntım çok az - çok çok az.. umursamıyorum...
ööle gün sayıyorum valla..
yoksa, belirti bekleyince, hakkatten belirti var gibi geliyor insana.. deli oluyorum.

benim internet bağlantımda sorun oldu.. yeni gelebildim.

hakkatten derya, birkaç gündür yok ortada.. hayırlısı olsun bakalım.. çıkar-gelir yakında :)

ben de kaçtım.
sevgilim - bitanem - her şeyim... geliyormuş. masamı hazırladım, kendimi de süsleyeyim..

görüşürüz bacılar..

kızlarrrr selamm, yarın kan testine gidiyorum dua edin bana pko olmasın bu gecikmee, bebikimm olsunn ::))

ayy ceylanımm mutlu yapmışsın durumunuu içim bi tuhaf olduuuu, rabbim bebeğini versin inşallah ta mutluluğun hiç bitmesinnnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ceylancı hani geçen gün bi gebelik takvimi göndermiştimya sana onu bana kopyalarmısın

canım yaa senin günün geçtimi varmı daha kafam iyice karıştı benim listeyide bulamadımm

canımcımmm bugün 39. günnnnnnn
ama pko var ya bendee, ceylanla aynı kaderi paylaşıyorum gecikmeler olabiliyor. salı günü test yaptım çıkmadıı:1no2: yarın doktoruma gidicemm kan testi yapacak..

gebelik değilse bi aksilik olduğu kesinn...

yeganemmm hoşgeldinnnnnnnlülülülülülü

kızlarrrr selamm, yarın kan testine gidiyorum dua edin bana pko olmasın bu gecikmee, bebikimm olsunn ::))
slm kızlar bende geldim ndkcım adet olmadınmı ayy ne güzel bu gece sana dua edicem inşallah bebişin geliyodur
Merhabalar kızlarrrrrrr Deryam hamilesindir inşallahhhh

hangi deryaa:1shok:benmii:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…