En erken hamilelik belirtileri

akrebimm selam canım arkadaşımm adet geldimi :)))

kızlar dün ve bugün giremedim çorumda erkek kardeşim okuyodu dün süpriz yaptı kapıyı bi açtım bi sarıldım öyle özlemişimki keratayı dünden beri bendeydi giremedim hadi gelişmeler neler anlatın bana merak ettim

hoşbulduk cadııılülülülülülü
auracım nasılsın ben züperimmmmmmm
Yegane ne takvimi anlamadım

ceylancım ebrubu ya göndermiştim ya yumurtlama hesaplıoduk:ecrin_bebek:

ooo ceylanccım süpersin haaa hayırdır kıs maşşallahh be

deryam nasılsın özleedim be güzelim kactın heeeee
ndk adet olmadın insallah hamilesindir yavrum benim

aura kıs nasılsın bacım düzeldin demi gene dellenme ha arada müslümmü dinliyon ıss delleniyon :)))))))))))))

slm kızlar bende geldim ndkcım adet olmadınmı ayy ne güzel bu gece sana dua edicem inşallah bebişin geliyodur

hangi deryaa:1shok:benmii:1shok:

dua et canımmmmmmmmm herzamankinden daha çok ihtiyacım varrrrrr:Saruboceq:

derya benimm adaşımmmmmmmmmmm:jeyyar::teytey:

auracım nasılsın ben züperimmmmmmm
Yegane ne takvimi anlamadım

iyiyiimm bendee canımm yeni umutlarla başladık bakalım hayırlısı...iyi olmana çok sevindimmm.sen benim dopingimsinnnn biliosunnnnnnnŞeniz
ndk cımm dertsizz kedersizz meleklerimize kavuşucass canımmmm hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:

hadi kızlar söyleyin neler oldu ben yokken ceylan sende bişeylermi var yoksa mutlu yapmışsın ruh halini falan yazmışlar geçmiş çok ilerlemiş okuyamam söyleyin hadi

kızlar ben geldim..herkesler burda bakıyomda ne var ne yok???

ahahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:iyiyiimm bacımm iyiyimmm bugünn çığlık atasım geliooo heheheheheee kırmızılarr bitti yaa umutlar yeşerio yineeeeeee:teytey:

selam kızlar nasılsınız yaaa benim daha 10 gün var adetime ama 10 uncu günden beri hergün devam etttik çalışmalara şimdide kasıklarım inanılmaz şiş nedendir ki acep yaaa

:lepi::lepi:Süperiz şubatta gümbür gümbür geliyoruz:lepi::lepi:
Bu dopingle eşini gör bence :jeyyar:

akrepcim adet oldum dile kolay 50 gün arayla ve yarın annemler geliyor sositosositosositososito
Sen nasılsın

Deryacık sen değilsin Ndk'ye demiştim kader arkadaşıma a.s.

sen orasınıı hiçç merak etmeeee canımmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…