En erken hamilelik belirtileri

kedycim...sen de sabretmeyi öğrendiğinde bi bakmışsın kasıklarında bişiiler oynuyo :)...yaa çalışırken sakın düşünme bebişi...duyduguma göre orgazm sırasında spermler yumurtaya doğru çekiliyomuş ve daha fazla kalıyormuş...bi de sonraki günerde de çalış :) bir-iki gün arayla

derya canım kaç zamandır seninlede görüşemiyoruz senden ne haber

sevedail canım soğan suyu kürü var...kızlar yapıyo çok memnunlar...internette araştır...hatta bu sıtede bu şekilde başlıklar var...saraçoğlu dıye de araştırabilirsin

dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım

canım benim ağlama başka doktora gitseydin keşke ya of bi ilaç nelere mal oldu ne yapmak gerekiyomuş peki şimdi

sevedail, canım bence de eşinle konuş..
biz kadınlar herşeyi tek başımıza omuzluyoruz ve kendimizi heba ediyoruz..
paylaş güzelim paylaş rahatla..

sevedail eşine söylemedinmi neden ama onunda bilmesi gerekir sakura doğru söylüyo tek başına her yükün altına giremezsin ve okadar çok kafana takıyosunki ondanda büyümüş olabilir bak stresin bize yaptıklarına lütfen ağlama herşeyi oluruna bırak biraz

kızlar, test yapıp çift çizgi görüp doktorda bebek olmadığını görme ihtimali nedir_?

kızlar, test yapıp çift çizgi görüp doktorda bebek olmadığını görme ihtimali nedir_?

inşallah görürsün canım aklına kötüsünü getirme..ben yaşadım ama öyle bişey .. hem idrarda hem kanda pozitifti..ama kimyasal gebelikmiş..keseyi göremedik yani..ama sen hamilsein getirme aklına böyle şeyler :CüvCüv:

inşallah canım inşallah kesin olduğunda topicik açıcam valla kaydirigubbakcemile3

çok saolun kıslar tşk ederim destekleriniz için soğan kürü adetmi söküooo?_

sakuracım seninde hayırlı olsun canım çok sevindim güzel haberler alalımkiii umudumuz olsun bizimde

çok saolun kıslar tşk ederim destekleriniz için soğan kürü adetmi söküooo?_

bak o adam diyosa yapacaksın tanıyorum kendisini adnan ibrahim saraçoğlu bi telefonumla bana çok yardımcı oldu ondan binkere allah razı olsun soğan kürünüde o yazdırmış sen arattır sitesinde kendi yazılarını oku yumurtalarını düzene sokuyo canım ve aynı zamanda hamileliği arttırıyomuş benim bi komşumda şeker hastasıydı onun için aramıştık hem kilo versin diye oda bize beyaz lahanayı söyledi 5 günü kaynat 2 gün araver demişti günlük taze kaynatıp içiceksin ama kadın 21 gün hiç durmadan içmiş 15 kilo verdi 21 günde şeker komasındanda 15 gün çıkamadı bilinçsiz uygulama yani orada ne yazıyosa onu uygula tamam

tamam hayatım çok teş. ederim saraçoğlu bu konuda çok ii umarım banada yarar!!!adetle atmam gerekio o kistiii benimmm

doğal şeyler kullanmak en iyisi evet canım..
şimdi o kürü de yaparsın ilacını da içersin bişeyciğin kalmaz Allahın izniyle...

sevedail canımcım evet bayağı da işe yarıyormuş...ama zamanında kullanmak da önemli
ıiyice oku bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…