canım ben aspirinin adeti söktürdüğünü biliyorum ama sen yinede dr sormadan alma
fatural içtim bittii olmadım 2. pakete başladımmm
dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım
kızlar, test yapıp çift çizgi görüp doktorda bebek olmadığını görme ihtimali nedir_?
inşallah görürsün canım aklına kötüsünü getirme..ben yaşadım ama öyle bişey .. hem idrarda hem kanda pozitifti..ama kimyasal gebelikmiş..keseyi göremedik yani..ama sen hamilsein getirme aklına böyle şeyler :CüvCüv:
çok saolun kıslar tşk ederim destekleriniz için soğan kürü adetmi söküooo?_
yumurtalıkları düzenliyor diye biliyorum canım yani adet söktürücü gibi o da...
çok saolun kıslar tşk ederim destekleriniz için soğan kürü adetmi söküooo?_
bak o adam diyosa yapacaksın tanıyorum kendisini adnan ibrahim saraçoğlu bi telefonumla bana çok yardımcı oldu ondan binkere allah razı olsun soğan kürünüde o yazdırmış sen arattır sitesinde kendi yazılarını oku yumurtalarını düzene sokuyo canım ve aynı zamanda hamileliği arttırıyomuş benim bi komşumda şeker hastasıydı onun için aramıştık hem kilo versin diye oda bize beyaz lahanayı söyledi 5 günü kaynat 2 gün araver demişti günlük taze kaynatıp içiceksin ama kadın 21 gün hiç durmadan içmiş 15 kilo verdi 21 günde şeker komasındanda 15 gün çıkamadı bilinçsiz uygulama yani orada ne yazıyosa onu uygula tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?