En erken hamilelik belirtileri

lavinia sende belirtiler ne alemde varmı hala bidaha teste ne zaman gidiceksin merak ettim hamilemisin diye

lavinia sende belirtiler ne alemde varmı hala bidaha teste ne zaman gidiceksin merak ettim hamilemisin diye

walla belirti takip etmiyorum..11 gün var adetime..bakalım bekliyoruzz.akıntım arttı..göğüs uçlarım tuhaf..ne biliim solkasığıma arada ağrı saplanıyo..bi de deli gibi başım ağrıyoo...bak belirti takip etmeyen halim bu..eğer hamile değilsem bırakıcam çalışmaları..spora başlayıp kilo vericem..erteliyem bebek işini :1hug:

polikistik over sorunum var yumurtlama olmuyosa veya çatlama yoksa die çoooooooook kötüyüm ya

ahh hayatım bende öleyim yaaa dün yumurtam çok güzel die seviniodum bugün o güzel yumurta 32 mm kist olmuşşşşş 2 aydır adette olamıom adet sökücüler işe yaramıo sen en azındn adet oluon canım bak atıosun temizleniosun

senağlamaelim ayağım bağlandı sanki yaaaaaaaaaaa ama bütün belirtiler vardı bulantı karında şişlik ateş akıntı fazlalığı gecikme şok oldum eşim yapma idrar testi üzülürsün yıkılırsın p tesi bekle kan testi yaptıralım dedi dinlemedim ((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…