En erken hamilelik belirtileri

iyi yapmışsınız canım bizim borç var ama olsun bereketiyle gelir inşallah allah salık versin hepsi ödenir

öyle canım hepsi bereketiyle geliyor valla..
en yakın arkadaşımızın bebeği oldu, kız hamileyen 20 milyar civarı borç çıktı bankaya!
abisi aldığı krediyi düğünde takılanlarla ödeyecekti sözde ama neredeyse haciz geliyordu...
korktular bebek de geliyor diye..
aaa bebek bi doğdu borçtan bi kuruş kalmadı
Allah hayırlı zamanda nasip etsin de gerisi kolay a.s.

adam kovacak muayeneden seni, biliyorsan bana ne geliyorsun diye :roflol: :roflol:

sakura canım
ben senin bebişinin olcaanı bilmiyodummm..ay çok sevindim yaaa....
yaa çekirdek nie zararlı, naapıyomusss...çikolata yesem şimdi..onda da bişii var mı

vallahi bebeğim buraya işlk üyü olduğumda kimden duyduğumu bilmiyorum ama gebe kalmak isteyenlerin çekirdek patates ve maydonozdan uzak durması gerekmiş öle dediler bana

evliliğin oturduğuna inanıyosan sorun yok çoçuk yap ama şuan hep yeni evlilerde boşanmalar çok bi de çoçok olunca ben onlara çok üzülüyorum senin adına değil tatlım genel anlamde soyluyorum o bebeklerin suçu yoka.s.

dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım

sakura canım
ben senin bebişinin olcaanı bilmiyodummm..ay çok sevindim yaaa....
yaa çekirdek nie zararlı, naapıyomusss...çikolata yesem şimdi..onda da bişii var mı

ya aslında sadece idrar testi yaptığım için emin olamıyorum, gayet net çizgi var yani ama korkuyorum ya yanlışsa diye...
p.tesi kesinleşesek...

ayy allah korusun inşallah ayrılık hiç bir zaman olmaz haklısın bebeklerin böle bir konuda suçları yok onlar istemiyorlar dünyaya gelmeyi ibz istiyoruz geliyorlar ama hep diken üstünde oturmak ta olmaz dimi ama ya ayrılırsak diye hiç mi çocuk yapmıcak oda olmaz allah hayırlısını versin

haklısın çok doğru söylüyorsun kakulle..
bebek istediğimiz gibi bir yastıkta kocamak için de dua etmemiz lazım aslında yerimseniben

dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım

canım yaa ne desem bilemedim valla...
ama tedavisi falan vardır herhalde yaa üzme kendini...

canım yaa ne desem bilemedim valla...
ama tedavisi falan vardır herhalde yaa üzme kendini...[/QUOTE]

eşimede üzülmesin die söleyemedim içim içimi yiyoo adette olamıyorumm senağlama gene adet sökücü verdi adetle gitmesini bekleyeceğim senağlama

sevedail dün konuşmuştuk canını sıkma yaaaaaaaaaaaaaa olur tekrar denersin allah başka sağlık problemi vermesin kist ne olucak şimdi

sakuracım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah. p.tesiden bu yana nasıl dayandın şaşırdım inanki.
alevsönmez canım gözün aydın görmüşsün keseyi inşallah kucağına aldığn günleride görücez birlikte.
bizlerede dua edin kızlar
ebrucum şimdi eczacı bir arkadaşımız var ona söyledik o araştırıcak onun araştırması bizimkine benzemez heralde.
severcim canım gittim çapaya hasekiye dr.sadi konuka hepsine yok 3 aydır piyasada yokmuş günde 50 kişi soruyor bulamazsınız buralarda herkes buralara koşuyor dediler. şimdi eczecı arkadaşımın sonucunu bekliyorum. kısmet bakalım bekliycem olmazsada dr. um hergün çalış 3 ün gel bakalım çatlamışmı dedi

ay canım ya ben senin yazını atlamış olmalıyım şimdi okudum allahım salık versin inşallah canım hayırlısıyla tez zamanda o kistten de kurtulursun inşallah canım

sevedail...canım canını sıkma...bu ay içinde çatlayabilir...dr tedavi verdi mi...yoksa ikinci reglinde gel mi dedi

sevedail...canım canını sıkma...bu ay içinde çatlayabilir...dr tedavi verdi mi...yoksa ikinci reglinde gel mi dedi

regli olamıorum kii ben regli olmadığım için gittim doktora yumurtayı söledi mutlu oldum ama dün gecede yıkıldım!!!bitkisel karışımlar yokmu kıslar ya adet olmak için senağlama senağlama

eşimede üzülmesin die söleyemedim içim içimi yiyoo adette olamıyorumm senağlama gene adet sökücü verdi adetle gitmesini bekleyeceğim senağlama

dua et canım biz bol bol dua edicez gerçekten bak...
geçer tatlım yaaa ağlama :teselli:

sakuracım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah. p.tesiden bu yana nasıl dayandın şaşırdım inanki.

kız yok perşembe yaptım testi, cuma doktora gidecektim işte, özel poliklinik.. geçen c.tesi de gitmiştim o doktora..
10 gün dolmadan sigortalı bakamıyorlarmış, özel bakacaklarmış!
randevu alırken sölemediler bişey ben dee sinir oldum çıktım...
mecbur p.tesi bekliyorum şimdi...

sevedail kıyamam canım ya neden ağlıyorsun kimbilir o kistlerden kaç kere oluşuyor ve kaçkere regl yoluyla atıyoruz. şimdi dr kontrolünde olduğun için öğrendin bunu olmasaydın bilmicektin ve atılacaktı. sıkma canını atıcam ben bunu diye düşün. gidiyor valla psikolojilerimiz iyice. ayrıca benle eşinle paylaş neden tek başına yaşıyosunki herşey bebeğiniz için canım benim. inşallah gelicek meleklerimiz iyi düşün lütfen

canım ben aspirinin adeti söktürdüğünü biliyorum ama sen yinede dr sormadan alma

saol hayatım inşallahh senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…