iyi yapmışsınız canım bizim borç var ama olsun bereketiyle gelir inşallah allah salık versin hepsi ödenir
bnde doktorunn bişey sölemesine izin vermedimm kasığıma tuttuu tamam işte bebek diye bağırmışım adam şaşırdıı ..asistanıın yüz ifadesi çok komiktii..kaç haftalık olduğunu söleyecektii ben 5 haftalıktır dediimm ..doktor güldü evet dediii..ben bilinçli hastayım dedim intnetten sürekli araştırıyorum dedimm:)))))))
sakura canım
ben senin bebişinin olcaanı bilmiyodummm..ay çok sevindim yaaa....
yaa çekirdek nie zararlı, naapıyomusss...çikolata yesem şimdi..onda da bişii var mı
sakura canım
ben senin bebişinin olcaanı bilmiyodummm..ay çok sevindim yaaa....
yaa çekirdek nie zararlı, naapıyomusss...çikolata yesem şimdi..onda da bişii var mı
evliliğin oturduğuna inanıyosan sorun yok çoçuk yap ama şuan hep yeni evlilerde boşanmalar çok bi de çoçok olunca ben onlara çok üzülüyorum senin adına değil tatlım genel anlamde soyluyorum o bebeklerin suçu yoka.s.
evliliğin oturduğuna inanıyosan sorun yok çoçuk yap ama şuan hep yeni evlilerde boşanmalar çok bi de çoçok olunca ben onlara çok üzülüyorum senin adına değil tatlım genel anlamde soyluyorum o bebeklerin suçu yoka.s.
dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım
ay canım ya ben senin yazını atlamış olmalıyım şimdi okudum allahım salık versin inşallah canım hayırlısıyla tez zamanda o kistten de kurtulursun inşallah canımsevedail kullanıcısından alıntı
dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım
sevedail...canım canını sıkma...bu ay içinde çatlayabilir...dr tedavi verdi mi...yoksa ikinci reglinde gel mi dedi
eşimede üzülmesin die söleyemedim içim içimi yiyoo adette olamıyorumm senağlama gene adet sökücü verdi adetle gitmesini bekleyeceğim senağlama
sakuracım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah. p.tesiden bu yana nasıl dayandın şaşırdım inanki.
dua et canım biz bol bol dua edicez gerçekten bak...
geçer tatlım yaaa ağlama :teselli:
kız yok perşembe yaptım testi, cuma doktora gidecektim işte, özel poliklinik.. geçen c.tesi de gitmiştim o doktora..
10 gün dolmadan sigortalı bakamıyorlarmış, özel bakacaklarmış!
randevu alırken sölemediler bişey ben dee sinir oldum çıktım...
mecbur p.tesi bekliyorum şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?