amin canım amin...çok garip bir duyguu...arada unutup ani hareketler yapıyorumm eşim kızıyoo sankii hamile oldum önceden unutuyorumm:))) 12 gün sonra tekrar gitcemm kalp atışlarını duymak için:):CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:
ebru 87 kaçyıllık evlisin
alevcim, çok sevindim...umarım bebişini sağlıkla kucğına alırsın....darısı arkdaşlara ve bana...ne kadardır istiyorsunuz...belirtiler neydi
yaa çekirdek niye zarar ki...bırakamıyo insan...elimdekiler bitsin yemeyim bari..ama nedenini yaz yaa
sen benimkini görecektin :roflol: :roflol:
ben perşembe idrar testi yaptım pozitif çıktı, ona güvenerek var olduğunu düşünüyoruz (ki inşallah vardır :Saruboceq: )
dün gece yattık yatağa birden hapşırdım..
diyor ki "dikkat eeett, fırlamasıııın" :1shok: :1shok:
daha minicimiş ya :roflol:
sanki içime boncuk kaçtı da hapşırınca fırlayacak delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canımcım ben 5 ay 14 günlük evliyim daha yeni
kız sen benden de sonra evlenmişsin yerimseniben
bu kadar kısa sürede mi olmuyor diyorsun kaydirigubbakcemile3
gerçi biz istemeye başladık, kararı verdik ve çalışmalara başladık..
aralıkta tutmadı, zaten beklemiyordum çünkü yumurtlama günlerim geçmişti karar verene kadar :roflol:
bu ay oluverdi :roflol:
p.tesi olsa da doktora gitsem de görsem yaaaa :Saruboceq:
kızlarrr günaydınnnn ebrucum üzdülermi seni kuzum kıyamam bensana . takılma arkadaşım o densizlerden heryerde var.. oooo neler sölüyolar.
bu arada ben doktora gittim prengly yada profasi çatlatma iğnesi verdi ama ne bakırköy devlet hastanesi yakınlarında ne çapada ne güngörende koca istanbulda kısacası yok yok yok.iğneyi bulamadım kızlar. sevedail sanırım sende bulamamıştn dimi canım. yalel demişti sanırım bırakın kendiliğinden çatlasın diye ama benim dr.umun dediğine göre bu iğne gebeliğin oluşmasındada yardımcı oluyormuş. kendiliğinden çatlasa bile gebelik oluşabilse bile bu senin için ve gebeliğin için faydalı hormonları içeriyor o sebeple vurulmanı istiyorum dedi. druma güveniyorum çünkü annemin halalarımın yengelerimin babanemin hatta tüm komşularımızın ortak dr.u arkadaşlar
ya ben 5 günü doktora gittiğimde gözükmedii daha erken dedii..bidee günüm geldiğindee lekelenmem olduu...söledimm doktora düşük tehlikesi olabilir dedii ilaç verdii progestan hala kullanıyoorumm..çok korktum giderken gözükmeyecek diyee..ama 2-3 gündür sol kasığımda dolgunluk hissediyorumm ve batma oluyor.ult.bakarkendee sol kasığımda gözüktüü kesee 8.02 mm :)) erken olmasına rağmen hisseidyo insann
ya ben 5 günü doktora gittiğimde gözükmedii daha erken dedii..bidee günüm geldiğindee lekelenmem olduu...söledimm doktora düşük tehlikesi olabilir dedii ilaç verdii progestan hala kullanıyoorumm..çok korktum giderken gözükmeyecek diyee..ama 2-3 gündür sol kasığımda dolgunluk hissediyorumm ve batma oluyor.ult.bakarkendee sol kasığımda gözüktüü kesee 8.02 mm :)) erken olmasına rağmen hisseidyo insann
kızlar buraya foto nasıl ekleniyorrr
canımcım ben 5 ay 14 günlük evliyim daha yeni
ay çok komik canım ben senin hamile olduğunu bilmiyordum bebeğim hayırlı olsun allhım tamanına erdirsin inşallah delikafadulden
ay inşallah bebeğim biz istemiyorduk evlenmeden önce 5 yıl çocuk yok diyorduk ama öle değilmiş evlenince hemen anne olmak istiyorsun birazda kendi bebişimizi sevelim dimi ama sen ne zaman evlendin canım
kızlarrr günaydınnnn ebrucum üzdülermi seni kuzum kıyamam bensana . takılma arkadaşım o densizlerden heryerde var.. oooo neler sölüyolar.
bu arada ben doktora gittim prengly yada profasi çatlatma iğnesi verdi ama ne bakırköy devlet hastanesi yakınlarında ne çapada ne güngörende koca istanbulda kısacası yok yok yok.iğneyi bulamadım kızlar. sevedail sanırım sende bulamamıştn dimi canım. yalel demişti sanırım bırakın kendiliğinden çatlasın diye ama benim dr.umun dediğine göre bu iğne gebeliğin oluşmasındada yardımcı oluyormuş. kendiliğinden çatlasa bile gebelik oluşabilse bile bu senin için ve gebeliğin için faydalı hormonları içeriyor o sebeple vurulmanı istiyorum dedi. druma güveniyorum çünkü annemin halalarımın yengelerimin babanemin hatta tüm komşularımızın ortak dr.u arkadaşlar
öyle canım yaa öldürüyor sorularıyla beni kaydirigubbakcemile3
canım testte çıktı da doktora gidemedim daha, ya test yanlışsa yoksa diye korkuyorum :çok üzgünüm:
benim de günümden 10 gün önce lekelenmelerim başladı, ama korktum ben sorun mu var diye hiç yaşamamıştım çünkü öyle bişey..
gittim doktora ulstasonda baktı, problem yok dedi bebek varsa da görünmüyor dedi...
progestan verdi, nette okumuştum biliyorum onu dedim :roflol: bi de folik asit istiyorum hocam dedim çok okumuşsun sen bunları dedi :roflol:
sonra ayın 20'si geçti yani günüm :1rolleyes: sonra test aldım 22'de...
ÇİFT ÇİZGİİİİİ :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bnde doktorunn bişey sölemesine izin vermedimm kasığıma tuttuu tamam işte bebek diye bağırmışım adam şaşırdıı ..asistanıın yüz ifadesi çok komiktii..kaç haftalık olduğunu söleyecektii ben 5 haftalıktır dediimm ..doktor güldü evet dediii..ben bilinçli hastayım dedim intnetten sürekli araştırıyorum dedimm:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?