En erken hamilelik belirtileri

sen benimkini görecektin :roflol: :roflol:
ben perşembe idrar testi yaptım pozitif çıktı, ona güvenerek var olduğunu düşünüyoruz (ki inşallah vardır :Saruboceq: )
dün gece yattık yatağa birden hapşırdım..
diyor ki "dikkat eeett, fırlamasıııın" :1shok: :1shok:
daha minicimiş ya :roflol:
sanki içime boncuk kaçtı da hapşırınca fırlayacak delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canımm tşk ederimm...biz haziranda evlendikk..evlediğimdee hiç düşünmüyordumm en az 3 yıl diyordukk tabi olmadı:)) ilk denememizde olduu...belirtilerine gelince günüm gelmeden öncee aşırı başağrısı vardıı allahın hergünü ..bulantı vardıı ama bu psikolojik olduğunu düşünüyorumm çünkü şuann 5 haftalık hamileyim hiç mide bulantım olmuyor...bunun dışında belirti yoktuu.3. günümde silik çıktıı...

ay çok komik canım ben senin hamile olduğunu bilmiyordum bebeğim hayırlı olsun allhım tamanına erdirsin inşallah delikafadulden

canımcım ben 5 ay 14 günlük evliyim daha yeni

kız sen benden de sonra evlenmişsin yerimseniben
bu kadar kısa sürede mi olmuyor diyorsun kaydirigubbakcemile3
gerçi biz istemeye başladık, kararı verdik ve çalışmalara başladık..
aralıkta tutmadı, zaten beklemiyordum çünkü yumurtlama günlerim geçmişti karar verene kadar :roflol:
bu ay oluverdi :roflol:
p.tesi olsa da doktora gitsem de görsem yaaaa :Saruboceq:

tatlım daha çok erken aslında biz kadınlar sabırsızız evliliğin biraz oturmasını bekle keyfini çıkart eşinle ben 4 yıllık evliyim daha yeni istiyorum

ya ben 5 günü doktora gittiğimde gözükmedii daha erken dedii..bidee günüm geldiğindee lekelenmem olduu...söledimm doktora düşük tehlikesi olabilir dedii ilaç verdii progestan hala kullanıyoorumm..çok korktum giderken gözükmeyecek diyee..ama 2-3 gündür sol kasığımda dolgunluk hissediyorumm ve batma oluyor.ult.bakarkendee sol kasığımda gözüktüü kesee 8.02 mm :)) erken olmasına rağmen hisseidyo insann

ay inşallah bebeğim biz istemiyorduk evlenmeden önce 5 yıl çocuk yok diyorduk ama öle değilmiş evlenince hemen anne olmak istiyorsun birazda kendi bebişimizi sevelim dimi ama sen ne zaman evlendin canım

canım prengyl ignesini heryere sorduk dün en sonunda ilaç şirketini aradım dedilerki hammadesi yok mart başında imalata geçicez dün bi eczaneye daha sordum oda dediki marmara üni. has. ve çapa gibi hastanelerde karaborsaya düştü çok lazımsa oradan alın dedi eğer istiyosan araştır

allah kucağına almayıda nasip eder inşallah kendine ve meleğine dikkat et olurmu

aslında çok güzel duygu ama 9 ay neysede bende doğum korkusu var yenemiyorum inşallah sende yoktur

canımcım ben 5 ay 14 günlük evliyim daha yeni

ay çok komik canım ben senin hamile olduğunu bilmiyordum bebeğim hayırlı olsun allhım tamanına erdirsin inşallah delikafadulden

öyle canım yaa öldürüyor sorularıyla beni kaydirigubbakcemile3
canım testte çıktı da doktora gidemedim daha, ya test yanlışsa yoksa diye korkuyorum :çok üzgünüm:

benim de günümden 10 gün önce lekelenmelerim başladı, ama korktum ben sorun mu var diye hiç yaşamamıştım çünkü öyle bişey..
gittim doktora ulstasonda baktı, problem yok dedi bebek varsa da görünmüyor dedi...
progestan verdi, nette okumuştum biliyorum onu dedim :roflol: bi de folik asit istiyorum hocam dedim çok okumuşsun sen bunları dedi :roflol:
sonra ayın 20'si geçti yani günüm :1rolleyes: sonra test aldım 22'de...
ÇİFT ÇİZGİİİİİ :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ay inşallah bebeğim biz istemiyorduk evlenmeden önce 5 yıl çocuk yok diyorduk ama öle değilmiş evlenince hemen anne olmak istiyorsun birazda kendi bebişimizi sevelim dimi ama sen ne zaman evlendin canım

öyle yaa bekarken söylemek kolay ama evlenince imkanın olup da çocuk yapmamak zor :roflol:
e bi de erken anne olmak var a.s
kocişin annesi 4 sene halası 2 sene beklemiş...
annem 7 ay teyzem 1 sene beklemiş..
bunlardan da korktuk biz o da etkili oldu a.s.
harç yok borç yok sorun yok problem yok daha ne bekliyoruz dedik a.s.

iyi yapmışsınız canım bizim borç var ama olsun bereketiyle gelir inşallah allah salık versin hepsi ödenir

:1no2: evet kedycim yaa...bi de dün kayınvalide torunun olması nasıl bir duygu dedi :1shok: pisskopat yapcaklar beni yaaa...
canımcım bence bugün nişantaşı, bebek, sarıyer ne bileyim bu tarz yerlerdeki eczaneleri ara canım...

sakura canım
ben senin bebişinin olcaanı bilmiyodummm..ay çok sevindim yaaa....
yaa çekirdek nie zararlı, naapıyomusss...çikolata yesem şimdi..onda da bişii var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…