kizlarr merhaba.1 hamilemiz var sanirim.severcim profil resmini pek sevmedim :)
dün bahsetmiştim 26 mm yumurtam ward ie mutlu olmuştum dün akşam fenalştım doktora gittik 42 mm kiste dönüşmüşşş çok morelim bozuk kıslar ağlamakdan yazamadım
kızlar o kadar temizlik de yapmıyorum yoksa perde tül yıkayacaktım ya bebek gelırse dıye yapmadım ama aylardır da geldıği yokk..
iş yapsam bu sefer kocam hemen sen kendini yor yor...
ay sonunda ağlarsın.. bebeğini düşün dinlen diyor.. yaa cok biliyor sanki anam beni yatarak dogurdu...
merhaba herkese... dün gece epeyce bi laklak yapmışsınız burda..
kızlar, nette değil yatakta olmak lazım.. bi hatırlatayım :)
sevedail... güzelim benim. tamamını okuyamadım geçmişin, bunu görünce hemen yazmak istedim.
geçmiş olsun. eminim, pek çoğumuzda yumurtalar fazlaca büyütordu sık sık... ve çatlaması gereken zamanda çatlamadığından, kistimsi bişeye dönüşüyordur. hatta benim böyle olduğu zamanlarda, o ay regl olduğumda inanılmaz ağrılı oluyorum. ve elbetteki 10 gün falan geçmiş oluyor beklediğim tarihten. o kistlerden pek çok kadında oluşur, kendiliğinden atılır.
ama sen çok kafaya takıyorsun. biliyorum, dışardan maval okumak çok kolay.. diyorsun şimdi :)
ama takma... psikolojik şeyler bunlar. her bi zararı prikolojimiz veriyor bünyemize...
sen doktor takibinden çıkma... inşallah, kırmızılarla beraber o da atılacaktır. üzme kendini... zararlı bir kist olsaydı, zaten muayenede çıkardı.. doktorun da hemen tedaviye girişirdi.
canım ben 2 aydır adette olamıorum fatural 1 kutu bitti olamadım 2. kutuya başladım inş. etkili olur hayatım yaa!!!bide ben doğum kontol hapını yeni bıraktım aralığın başından beri içmiorum
hadi inşallah bakalım kimkine hamiş
ayrıca nesini beğenmedin kapalı diyemi :) benim çok hoşuma gitti çok tatlı olduğundan seçtim bunu başka bi amaçta gütmedim
kakulleymisya kislar.ben yeni okudum :)
ben hap kullanırken dokttor devamlı bana hapa çok güvenme diyordu doğurganlığım çok yüksekmiş gittiğim her doktor aynı şeyi sölüyyo normalde bu ay bu yumurtanın oluşması çok zormuş ama işde üretiom biliosun hap yumoşların büyümesini engeller ama bende çok etki etmedii!!görcez işde ne kadar doğru dedikleri
vallahi Allah soyletti sanirim.simdi baktim sakura yazio hamile olan :)) ben yeni gordum isimleri karistirmisim .ahanda kakullede de olacak yakindaa
aman aman maşallah...
inşallah bu yüksek kalitedeki yumoşlar, gördükleri ilk zamazingo ile fingirdeşenlerdendir :)
hemen gebelik olur. madem doktorlar da öyle demişler..
hadi hayırlısı bakalım...
bilmem biraz siyasi geldi bana. minicik bebkleri haberleri olmadan buna alet etmek pek hos olmamis sanki. yinede senin bilecegin is.sonucta o bebegin biseyden haberi yok ve ortuyu altta tutan buyuk insan eli
ben 2,5 yıldır hap kullanıyorum geçen yaz hap kullanırken gebe kaldım ve düşük yaptım yani çalışıo benim yumoşlarda doğru çalışsınlar inşallaaahhh beni bebişsiz bırakmasınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?