sen yine mi acele ediosun bakiim..sabırlı olcasss.ben yaptırdım nolduuu çıkmıyooo hemen..bekle birasss..sonra beraber yaptırırızzz... delikafadulden
ahahaha ben de diyordum, bi karar verdik... şu lavinia gelmeden ben bi şu konuda fikir alış-verişi yapayım... o görmeden çıksın aradan.. tam da üstüne geldin :)
sen ne zaman yaptırdınki?
çarşamba mı perşembe mi ne..hem de 5 ocak sat hihih ...hayatta çıkmaz yanii..ama para cebime battıı lülülülülülü
Kızlar ben geldim sizlere bir bakınıyım dedim
Kızlar ben geldim sizlere bir bakınıyım dedim
offfff valla ... benim de aynen sat 2 ocak. beklenen tarih 2 şubat.
şu sabırsılık başa bela.
iyi madem bekleyelim.
ben geldim kızlar merhaba nasılsınız aura sen de mi burdasın canım,
ceyln sen nasılsın
yalel acele yok canım hemen hemen aynıyız öldürürüm kısss seni bak ben de bekliyorum ama hiç bi belirti yok
selamm kıslarrrr ben geldimmm...naberrrr iyimisinissss
aura ben gelince geliyor doping için :))
canım neden 2 şubatta bekliyosun aralığın okadar uzunmu yani nerden baksan 30 günden fazla :uhm:
sever sen nasılsın canım
burdayımm canımmm bi bakimm dedim çalışıyorummm18:30 da eve geçicemm daha rahat olucamm bağlantıdaa..iyimisin canımm..ben nedense bugünler kendimi bomba gibii hissediyorummmmm allaaa allaaaaakaydirigubbakcemile3
canım benim hoş geldin sanki çok uzun zamandır konuşmadık gibi geldi bana nasılsın umarım iyisindir benim içimde nedense dünden beri çok güzel bi his var sanki çok güzel bi haber almış gibiyimAllah hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?