En erken hamilelik belirtileri

sen yine mi acele ediosun bakiim..sabırlı olcasss.ben yaptırdım nolduuu çıkmıyooo hemen..bekle birasss..sonra beraber yaptırırızzz... delikafadulden

ahahaha ben de diyordum, bi karar verdik... şu lavinia gelmeden ben bi şu konuda fikir alış-verişi yapayım... o görmeden çıksın aradan.. tam da üstüne geldin :)

sen ne zaman yaptırdınki?

ahahaha ben de diyordum, bi karar verdik... şu lavinia gelmeden ben bi şu konuda fikir alış-verişi yapayım... o görmeden çıksın aradan.. tam da üstüne geldin :)

sen ne zaman yaptırdınki?

çarşamba mı perşembe mi ne..hem de 5 ocak sat hihih ...hayatta çıkmaz yanii..ama para cebime battıı lülülülülülü

ben geldim kızlar merhaba nasılsınız aura sen de mi burdasın canım,
ceyln sen nasılsın
yalel acele yok canım hemen hemen aynıyız öldürürüm kısss seni bak ben de bekliyorum ama hiç bi belirti yok

sever çok iyiydim de gebelikte kader diye bir konuya girdim moralim altüst allah hepimize sağlıklı mlekler nasip etsin

ben geldim kızlar merhaba nasılsınız aura sen de mi burdasın canım,
ceyln sen nasılsın
yalel acele yok canım hemen hemen aynıyız öldürürüm kısss seni bak ben de bekliyorum ama hiç bi belirti yok

burdayımm canımmm bi bakimm dedim çalışıyorummm 18:30 da eve geçicemm daha rahat olucamm bağlantıdaa..iyimisin canımm..ben nedense bugünler kendimi bomba gibii hissediyorummmmm allaaa allaaaaakaydirigubbakcemile3

selamm kıslarrrr ben geldimmm...naberrrr iyimisinissss

canım benim hoş geldin sanki çok uzun zamandır konuşmadık gibi geldi bana nasılsın umarım iyisindir benim içimde nedense dünden beri çok güzel bi his var sanki çok güzel bi haber almış gibiyimAllah hayır etsin

canım neden 2 şubatta bekliyosun aralığın okadar uzunmu yani nerden baksan 30 günden fazla :uhm:

ya benim öyledir genelde.. 30 günde gelir.. 31-32 günde gelir... olur yani bişeyler.
doktor 1-2 şubat olur beklenen tarihin dedi.
ben de onu bekliyorum.

burdayımm canımmm bi bakimm dedim çalışıyorummm 18:30 da eve geçicemm daha rahat olucamm bağlantıdaa..iyimisin canımm..ben nedense bugünler kendimi bomba gibii hissediyorummmmm allaaa allaaaaakaydirigubbakcemile3

canım bomba gibiyim yazıssın senin yazını görmeden bak ben de ne yazdım kısss bu içimizdeki sevinç hayır olsun inşallah

dünkü gazınmı tükendi bitanem :))))))))))))))) okadar da full lemiştim annemler yolda 1 saat sonra yokum özleyin beni bu gece

valla bencede öyle denk gelemedik bugünlerde...valla bende de aynı şeyi hissediyorummm hayırdır inşallahh allah bozmasınn daim etsin hepimizin mutluluğunu canım benim:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…