En erken hamilelik belirtileri

arkadaslar burda gebelık belırtılerını tartısıyoruz lütfen

düşük sebebin neydi sevedail demekki sende hamiş kalabiliyomuşsun bunda sıkılmana gerek yokmuş dimi :)))

hmm gecen sene hamış kalaıldın demek. neguzel bır prolemın yok :)

yok allahıma şükürler olsun yoksa işde kist dedi ya bi an tırstımm alışmışım ii şeyler duymaya !!!! olsun atlatıcaz hepimiz boy boy çocuklarımız olcak allahın izniyle :Saruboceq:

ben devamlı spor yaparım yaz olduğu için form tutmak içn sporu biraz abarttmışım ve gebelik ihtimalini hiç düşünmedim ani kanamam yüzünden doktora gittim öle öğrendimm

ben devamlı spor yaparım yaz olduğu için form tutmak içn sporu biraz abarttmışım ve gebelik ihtimalini hiç düşünmedim ani kanamam yüzünden doktora gittim öle öğrendimm

canım benim geçmiş olsun allah inşallah tekrar bi melek kondurur göbişlerimize :Saruboceq:

ay şu gün saymak ne zor bişeymiş..
8 gün var beklenen kırmızılanma günüme...
deli olucam.
bi belirti yok gibi geliyor bana... ne biliyim ya..

bu ay test mest yapmıcam. direk doktora gidip kan testi yaptırıcam. idrar testi için bekleyemicem geçmesini sanırım.
,kaç gün kala gitsem uygun olurki acaba?

yalel cim normlade yumurtlama dönemini takiben 8-9. günler kanda çıkıo ama ben şahsen derimkii adetini beklee geçsinn ondan sonra git

yalel cim normlade yumurtlama dönemini takiben 8-9. günler kanda çıkıo ama ben şahsen derimkii adetini beklee geçsinn ondan sonra git

şahsen ben de öyle derim valla :) ama demekle olmuyo işte.. içim içime sığmıyor..
varsa bileyim.. yoksa bileyim... pedi yerleştirip beklerim bari.
sinirlerim bozuluyor böyle ne bekleyeceğimi bilemeden.

8-9. günlerde belli oluyorsa eğer.. 15-16 ocakta ben yumurtamı attım.. bugün ayın 24 ü.
demekki pazartesi gitsem görebilirim kand.. ak koyun kara koyun çıksın da rahatlayayım :)

negative olursa canım ki inş olmaz rahatlıyacakmısın inşallah hayırlı heberlerle gelirsin bizleride mutlu edersin :CüvCüv:

negative olursa canım ki inş olmaz rahatlıyacakmısın inşallah hayırlı heberlerle gelirsin bizleride mutlu edersin :CüvCüv:

iki şekilde de farklı bi rahatlama olacak gibi geliyor bana.
umuyorumki pozitif olur.. çünkü sıkı çalıştık bu ay.... ne önerdiyse burda ahali, hepsini yaptım :) uzandım-yattım- hemen kalkmadım.. bacaklarımı kaldırdım bekledim... minimum yarım saat yattım yani. uyuyakalmadım hiç ama, olsun bekledim yine de :)

negatif de olursa, en azından kendimde belirti aramaya çalışmam günlerce... kasığım mı şişti.. bişey mi batıyor.. belim mi ağrıyor acaba.. memelerimi kontrol ediyim bakayım... gibi sıkıntılar kalmaz. beklerim uslu uslu kırmızıları.

bu şekilde beklemek beni çok yıpratıyor.

efet oda doğru aman yap gitsin ama kendini kötüye hazırlayarak git canım kaydirigubbakcemile5

anladım canım inşallah gelmiştir meleğin doğru diyosun aslında bilmekle bilmemek arasında çok fark var bizde sizin gibi çok çalışıyoruz benim daha 19 günüm var ve yumurtlama tarihim dün başladı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

efet oda doğru aman yap gitsin ama kendini kötüye hazırlayarak git canım kaydirigubbakcemile5

evet evet. ben her şeye hazırlıklıyım..
pozitif çıkmasını çok istiyorum.. hepimiz istiyoruz işte, anlıyoruz birbirimizi.. kelimeler yetmiyor bazı şeylere.

ama negatif de çıkarsa... artık şubatta çalışılacak demektir....

hadi inşallah... iyi çalış valla. bak bisürü şey anlatıyor burda deneyimliler... ben bu ay yaptım. özellikle senin şu diz-dirsek metodundan çok umutluyum :)
gerçi tam yumurtamı attığımda onu henüz bilmiyordum... 2 gün sonrasında başladım o metoda :)
ama çok beğendim hakkatten.... hiç dışarı çıkmıyor zamazingolar. çok azı ziyan oluyor yani.

o yüzden umutluyum ama... bakıyorum bakıyorum... bahsi geçen hiçbir belirti yok bende sanki.
off ne biliyim yaa.... her gün sayıyorum... 10 gün kaldı, 9 gün kaldı... yoruluyorum çok. üzülüyorum-umutsuzlanıyorum...
en iyisi gidicem bakıcam.

canım şöle yani hamiş olupda allah korusun sorunlu bebiş olacağına azcık daha bekleyelim ama allah hayırlısını ve sağlıklısını versin demekki hayırlı değilmiş bu ay diyecez tamammmııı bak söz veriosan git yaptır zaten çıkar kanında tamammıı??

sen yine mi acele ediosun bakiim..sabırlı olcasss.ben yaptırdım nolduuu çıkmıyooo hemen..bekle birasss..sonra beraber yaptırırızzz... delikafadulden

efet efet.. kesinlikle.. allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verisn..... tüm duam budur benim de... herkese allahtan sağlıklı ve hayırlı melekler diliyorum.
en doğru zaman ne zamansa, o zaman gelecek bu veletler.. ama işte, böyle bekletip üzüyorlar bizi.
derya'ydı galiba... bebek gelince, oğluyla beraber poposuna poposuna vuracaklardı.. çok beklettiği için :)

canım biliyomusun geçen sevedail yazmıştı galiba bi siteden alıp pozisyon önemli değil diye bizde dün çalıştık ama normal pozisyonda ve hiç dışarı çıkmadı 1 saat kadar yattım o kadar sonra gidip banyomu yaptım bu arada ben vajınal duş yapıyodum onuda bıraktım meğersem sakıncalıymış bende bi anlam veremedim neden menilerin geri gelmediğini ama bakıcaz buarada herkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil hayatım kimisi 2 aylık hamileyken bile anlamıyo o yüzden belitilere çok takılma derimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…