En erken hamilelik belirtileri

ceylal ne okudunki moralin bozuldu ya göndersene bizde okuyalım bizimde moralimiz bozulsun

dünkü gazınmı tükendi bitanem :))))))))))))))) okadar da full lemiştim annemler yolda 1 saat sonra yokum özleyin beni bu gece

dünkü gazz fenaydııı bitanem yaaa:roflol::roflol:çok güldüm vallaaa....
özlüyoruss zaten seni ama kaybolmaa yaaaa kaçamak bişilerr yaparsın sen yinee dayanamayıss kıssss:roflol:

ben geldim kızlar merhaba nasılsınız aura sen de mi burdasın canım,
ceyln sen nasılsın
yalel acele yok canım hemen hemen aynıyız öldürürüm kısss seni bak ben de bekliyorum ama hiç bi belirti yok

ay hakkatten ya.. ya ben ne yapacağımı hiç bilemiyorum böyle gün sayarken..
elim ayağım karışıyor..
mutfağa koyuyorum laptopu... sürekli bişeyler yiyorum-içiyorum...
gene işte.. kakaolu süt ve bisküvi... yağlı yağlı bisküviler..
çekirdek de yiyordum .. az önce okudum, birisi yazmış.. çekirdek yenmicek gebelik beklerken diye... hemen fırlattım tabağı elimden.
:)))))))))))))))))))))

eylül öncelikle hoşgeldin
iyiyim allaha şükürler olsun yuvalana yuvalan gidiyoz işte
işte çalış evde çalış delikafadulden
sen nasılsın :uhm:
doğru söylüyoeun valla ben de çalışırken aynıydım bir aydır evdeyim yoksa benim de halim harap olurdu yani :)))))))))) ama çok iyiyim mutluyum Allaha şükür

dünkü gazınmı tükendi bitanem :))))))))))))))) okadar da full lemiştim annemler yolda 1 saat sonra yokum özleyin beni bu gece
canım benim annenlerin geldiğine sevinelim mi üzülelim mi ne zaman gitcekler diye sorsak ayıp olur şimdisırnaşık şey

ben gebelik öncesinde başladım kilo almaya zaten.
hep diyorlar, verebildiğiniz kadar verin kiloları, sonra gebe kalın diye..
benimki tam tersi.. beklerken sıkıntıdan yiyorum bütün gün.

ben de sabırsızım ne yalaan söyliyim ama valla gözüm üstünde :roflol:yapma sakın sen bana destek oluyosun

1 hafta filan kalırlar kızım ne var odamız ayrı aaa melekler için her koşula hazırız :)))
Adetliyim kızlar

1 hafta filan kalırlar kızım ne var odamız ayrı aaa melekler için her koşula hazırız :)))
Adetliyim kızlar

var ya.. ben farkında olmadan, kendi günümü sayarken.. yumurtlama hesabı yaparken... sizinkileri de hesaplıyorum... bir de takip ediyorum :)
hadi ceylan hayırlısı olsun..

Adetliyim kızlar

ya bu eylüle cevaptı galiba eylül ne kadar fesatsın ya ailesi istanbuldan geliyo bundan daha önemli ne olabilirki hem dediğin doğru ceylan odalar ayrı ne olabilirki kırmızılar bittikten sonrayerimseniben

ben gebelik öncesinde başladım kilo almaya zaten.
hep diyorlar, verebildiğiniz kadar verin kiloları, sonra gebe kalın diye..
benimki tam tersi.. beklerken sıkıntıdan yiyorum bütün gün.

yalelcim aynı bende kilo aldım her ay hamileyim diye yedim. spor yapmaya da korkuyorum 3-4 kilo vermem lazım bizimkisi gebelik öncesi kilo delikafadulden

ya bu eylüle cevaptı galiba eylül ne kadar fesatsın ya ailesi istanbuldan geliyo bundan daha önemli ne olabilirki hem dediğin doğru ceylan odalar ayrı ne olabilirki kırmızılar bittikten sonrayerimseniben

kız valla aklıma gelmedi o ben dedim bizle ilgilenmez diye fesat kızlar sizi öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol: aklımız fikrimiz onda ben de dahil

Şuanda bile hazırlanmam gerek bak ben sizleyim eşim zorla büroya çağırdı iş varmış bende iş yerine sizle yazışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…