dünkü gazınmı tükendi bitanem :))))))))))))))) okadar da full lemiştim annemler yolda 1 saat sonra yokum özleyin beni bu gece
ben geldim kızlar merhaba nasılsınız aura sen de mi burdasın canım,
ceyln sen nasılsın
yalel acele yok canım hemen hemen aynıyız öldürürüm kısss seni bak ben de bekliyorum ama hiç bi belirti yok
doğru söylüyoeun valla ben de çalışırken aynıydım bir aydır evdeyim yoksa benim de halim harap olurdu yani :)))))))))) ama çok iyiyim mutluyum Allaha şüküreylül öncelikle hoşgeldin
iyiyim allaha şükürler olsun yuvalana yuvalan gidiyoz işte
işte çalış evde çalış delikafadulden
sen nasılsın :uhm:
canım benim annenlerin geldiğine sevinelim mi üzülelim mi ne zaman gitcekler diye sorsak ayıp olur şimdisırnaşık şeydünkü gazınmı tükendi bitanem :))))))))))))))) okadar da full lemiştim annemler yolda 1 saat sonra yokum özleyin beni bu gece
aura hoşgeldin patlamayasın kıssss
şubatta hepimizz patlıycasss inşallaahh anacımmm:Saruboceq::Saruboceq:anca beraber kanca beraberrr:1hug:
dünkü gazz fenaydııı bitanem yaaa:roflol::roflol:çok güldüm vallaaa....
özlüyoruss zaten seni ama kaybolmaa yaaaa kaçamak bişilerr yaparsın sen yinee dayanamayıss kıssss:roflol:
ay hakkatten ya.. ya ben ne yapacağımı hiç bilemiyorum böyle gün sayarken..
elim ayağım karışıyor..
mutfağa koyuyorum laptopu... sürekli bişeyler yiyorum-içiyorum...
gene işte.. kakaolu süt ve bisküvi... yağlı yağlı bisküviler..
çekirdek de yiyordum .. az önce okudum, birisi yazmış.. çekirdek yenmicek gebelik beklerken diye... hemen fırlattım tabağı elimden.
:)))))))))))))))))))))
ben de sabırsızım ne yalaan söyliyim ama valla gözüm üstünde :roflol:yapma sakın sen bana destek oluyosun
1 hafta filan kalırlar kızım ne var odamız ayrı aaa melekler için her koşula hazırız :)))
Adetliyim kızlar
1 hafta filan kalırlar kızım ne var odamız ayrı aaa melekler için her koşula hazırız :)))
Adetliyim kızlar
Adetliyim kızlar
ben gebelik öncesinde başladım kilo almaya zaten.
hep diyorlar, verebildiğiniz kadar verin kiloları, sonra gebe kalın diye..
benimki tam tersi.. beklerken sıkıntıdan yiyorum bütün gün.
yok canım ondan deil bizle ilgilenemessin diye ben daha bencil düşünmüşüm :roflol:
ya bu eylüle cevaptı galiba eylül ne kadar fesatsın ya ailesi istanbuldan geliyo bundan daha önemli ne olabilirki hem dediğin doğru ceylan odalar ayrı ne olabilirki kırmızılar bittikten sonrayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?