En erken hamilelik belirtileri

Kızlar burada takılırken preseed diye bir şey okudum, hamileliği kolaylaştırıyormuş, deneyip hamile kalanlar var, denediniz mi hiç?

ph dengesini sağlayan vajinal bir kayganlaştırıcıymış, ilginç geldi bana, neler neler var yav bilmediğimiz, yakında doktoramı da yapıcam ben konuda

tamam arkadaşlar hemen araştırdım ve öğrendim ne olduğunu kayganlaştırıcı ama spermleri koruyan bir kayganlaştırıcıymış birçok kişi de işe yaramış

bi umut die die delireceğiz sanırım umut fakirin ekmeğiymiş napalım:)

sorma canım öyle, çok komiğiz di mi? Yalnız benim sağ göğsüm dünden beri hafiften acıyor, ümitlensem mi acaba? Daha 10. günüm benim ovulasyon acısı mı nedir ama benim genelde olmaz, bir tek hamile kaldığım ayda yine sağ göğsüm bu şekilde acımıştı, hayır olsun inşallaahh, ben yarından itibaren çalışmalara hız vereyim bare:lepi:

valla bencede ver bende 10 uncu gün bir başladım bugün 18 inci günüm sadece 1 gün ara vererek (15inci gün) hergün çalıştık dr um öle dedi die bakalım hayırlısı ama benim karnım çok şiş ve de bugün herşeye ağladım ağlamak gelio sürekli içimden bide başım çok ağrıyor onun harici hiçbir belirtim yok inşallah hamile kalırız bu ay hepimiz hemde isteyen herkes

amin canım, inşallah dualarımız kabul olur, bir arkadaşım vardı hamileliği öncesi baş ağrıları olmuştu, 4. aya kadar da sürdü, seninki de meleğinin habercisidir umarım, ben çalışmalar için kocişin yanına kaçıyorum güzelim, görüşürüz soora, iyi gecelersositososito

arkadaşlar benimde adetime 7 gün var ama 4-5 gündür kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar oluyo daha önce hiç yaşamamıştım.gebelik testi yaptım negatif çıktı.zaten çok erken biliyorum ama sabırsızlanıyorum bu ay 7. ayımız inşallah olur.kabızım,arar ara göğsüm sızlıyo.adet dönemimde bile bunları yaşamamıştım.otururken kalkarken ve elimle karnıma ve kasıklarına hafif dokunduğumda ağrı hissediyorum.ama sızlama şeklinde öyle dayanılmayacak ağrı değil.sizce hamilelik belirtisi olabilirmi? 3 ocakta adet oldum 11-14-15-17-19-20-22 ilişki tarihlrim bu kadar kısa sürede döllenme gerçekleşmş olabilirmi? 31 ocakta beklenen adet tarihim.yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar bide sık idrara çıkıyorum idrarım koyu sarı .sıkışıyorum wc gidiyorum 1-2 damla .

hamilelik konusunda hiçbirşey diyemeyeceğim ama idrar yolu iltahabı olmuş olabilirsin.bir tahlil yaptır bence zaten öyle bir durumun varsa hamile kalmakta biraz zor oluyor.sen yarin bir tahlil yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…