- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
valla benim bu kadar geçmiş olsa bende on kere yapardım.cnm peki belirtilerin var mı?
yookki hiçbi belirtiii
peki daha önce hiç böle bir gecikme olmuşmuydu cnm
geçen ay da 1 hafta gecikti ama bu ay lekenlenme oldu işte. acaba diyorum adet olucamda olamıyormuyum
inşallah olmazsında hamilesindir cnm o da yerleşme lekelenmesidir
Kızlar burada takılırken preseed diye bir şey okudum, hamileliği kolaylaştırıyormuş, deneyip hamile kalanlar var, denediniz mi hiç?
Kızlar burada takılırken preseed diye bir şey okudum, hamileliği kolaylaştırıyormuş, deneyip hamile kalanlar var, denediniz mi hiç?
tamam arkadaşlar hemen araştırdım ve öğrendim ne olduğunu kayganlaştırıcı ama spermleri koruyan bir kayganlaştırıcıymış birçok kişi de işe yaramış
bi umut die die delireceğiz sanırım umut fakirin ekmeğiymiş napalım:)
valla bencede ver bende 10 uncu gün bir başladım bugün 18 inci günüm sadece 1 gün ara vererek (15inci gün) hergün çalıştık dr um öle dedi die bakalım hayırlısı ama benim karnım çok şiş ve de bugün herşeye ağladım ağlamak gelio sürekli içimden bide başım çok ağrıyor onun harici hiçbir belirtim yok inşallah hamile kalırız bu ay hepimiz hemde isteyen herkes
arkadaşlar bide sık idrara çıkıyorum idrarım koyu sarı .sıkışıyorum wc gidiyorum 1-2 damla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?