En erken hamilelik belirtileri

yenimi oldu geçmiş olsun.senağlama
Allah 2. yi hemen kısmet eder inş hayırlısı ve sağlıkla

5 gün boyunca test yapdında 5. günmü belli oldu

Canım 18 aralıkta kaybettim bebeğimi, ben reglim 2 gün geçince yaptım çıkmadı, 4. ve 5. günler de yaptım, 5. gün yaptığımda gölge gibi ışığa tutunca görülüyordu, eşim bu negatif demişti de ben hastaneye gidip kan testiyle öğrenmiştim, ilaç kullanıyordum o nedenle titizlenmiştim.
sen kadar süredir istiyorsun?

20 aydır istiyorum polikistik over hastasıyım şimdiye kadar hiç olmadı. bu ay soğan kürü yap dediler yapdım ateşim yüksek bulantı karında şişlik ve halsizlik var ama test negatif çıkınca bilmiyorum

kızlar birşey soracağım benim göğsümden süt gelio dr a gittim prolaktine baktılar ama normalmiş bi cerraha görün dedi aranızda böle hamile değilken süt gelen var mı?

kan testi yaptırsana güzelim, rahatlarsın, PKOlarda ovulasyon takibi iyi sonuç veriyor diye biliyorum, hem 20 ay beklemeye de kafanı takma, benim de 2 seneden sonra olmuştu, tam da ümidimi kestiğim anda, inşallah senin de gelir en kısa sürede, hayırlısıyla ve sağlıkla.

kızlarrr selam, bişi sorucam ya çok acil. adetim geçeli 5 gün oldu hala olamadım ama 2 gündür pembemsi çok hafif 1-2 damla lekelenme oluyor nedir sizce bu böle olan varmı?

burcup35 göğüsten süt gelmesi prolaktinle ilgilidir, eğer prolaktin hormonun yüksek değilse neden kaynaklanabilir bilmiyorum açıkçası, doktorunun tavsiyesine uy canımk bence, inşallah önemli bi şi diildir geçmiş olsun.

yaaa ben bundan 1.5 ay önce zaten ascus die birşey çıkmıştı ve çok korkutmuşdu dr o yüzden ankarada çok iyi bir dr bulup gittim bi dizi tahlil yapıldı ama tabi o süre zarfında çok üzüldüm çünkü bana rahim ağzı kanserinden önceki aşamadasın demişlerdi ve o durumda tahlil sonuçlarını beklemek ölüm gibi geldi sonra tahlil sonuçlarımın çok temiz olduğunu ve gebeliğe engel hiçbirşey olmadığını söledi dr um prolaktinde normal dedi.o saatten sonra uğraşmak istemedim açıkcası gitmek istemiyorum yaa korkuyorum ya kötü birşey çıkarsa die

kızlar birşey soracağım benim göğsümden süt gelio dr a gittim prolaktine baktılar ama normalmiş bi cerraha görün dedi aranızda böle hamile değilken süt gelen var mı?

cerraha görün canım bi akrabamın başına benzer olay geldi mamoğrafi ve ultrasonla baktılar sorun çıkmamışdı p. tesi ankaradaymışsında iyi bir hekime görün

Cabın seni çok anliyorum ama korkup gitmediğin zaman eğer bir şey varsa ve ilaçla engellenebilecek aşamadaysan oevreyi geçirmiş olursun, yani tedbiri elden bırakma, korkuyla yaşamaktansa bir kerede git hallet, inşallah bir şey yoktur, rahat olmaya çalış canım.

a.s.
tamam hayatım çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…