yenimi oldu geçmiş olsun.senağlama
Allah 2. yi hemen kısmet eder inş hayırlısı ve sağlıkla
5 gün boyunca test yapdında 5. günmü belli oldu
kızlarrr selam, bişi sorucam ya çok acil. adetim geçeli 5 gün oldu hala olamadım ama 2 gündür pembemsi çok hafif 1-2 damla lekelenme oluyor nedir sizce bu böle olan varmı?
şimdi test yapmadım dersen düşüp bayılırımdelikafadulden büyük ihtimalle hamilesin, hayırlısıyla.
burcup35 göğüsten süt gelmesi prolaktinle ilgilidir, eğer prolaktin hormonun yüksek değilse neden kaynaklanabilir bilmiyorum açıkçası, doktorunun tavsiyesine uy canımk bence, inşallah önemli bi şi diildir geçmiş olsun.
yapma yaww. kız test yaptım da 2 gün falan geçmişti ama negatifti şeker...
şimdi kaç gün geçti cnm inşallah hamilesindir
kızlar birşey soracağım benim göğsümden süt gelio dr a gittim prolaktine baktılar ama normalmiş bi cerraha görün dedi aranızda böle hamile değilken süt gelen var mı?
bugün 5 gün bitiyo canımm
o zaman bi test yap bence inşallah çift çizgiyi görürsün inşallah hamilesindir
cerraha görün canım bi akrabamın başına benzer olay geldi mamoğrafi ve ultrasonla baktılar sorun çıkmamışdı p. tesi ankaradaymışsında iyi bir hekime görün
yaaa ben bundan 1.5 ay önce zaten ascus die birşey çıkmıştı ve çok korkutmuşdu dr o yüzden ankarada çok iyi bir dr bulup gittim bi dizi tahlil yapıldı ama tabi o süre zarfında çok üzüldüm çünkü bana rahim ağzı kanserinden önceki aşamadasın demişlerdi ve o durumda tahlil sonuçlarını beklemek ölüm gibi geldi sonra tahlil sonuçlarımın çok temiz olduğunu ve gebeliğe engel hiçbirşey olmadığını söledi dr um prolaktinde normal dedi.o saatten sonra uğraşmak istemedim açıkcası gitmek istemiyorum yaa korkuyorum ya kötü birşey çıkarsa die
yapma yaww. kız test yaptım da 2 gün falan geçmişti ama negatifti şeker...
2 günde idrara hormon geçmemiş olabilir, sen tekrar yap, ne meraksızsın yaaav, ben şimdiye 10 defa yapmıştım yane
Cabın seni çok anliyorum ama korkup gitmediğin zaman eğer bir şey varsa ve ilaçla engellenebilecek aşamadaysan oevreyi geçirmiş olursun, yani tedbiri elden bırakma, korkuyla yaşamaktansa bir kerede git hallet, inşallah bir şey yoktur, rahat olmaya çalış canım.
2 günde idrara hormon geçmemiş olabilir, sen tekrar yap, ne meraksızsın yaaav, ben şimdiye 10 defa yapmıştım yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?