En erken hamilelik belirtileri

zamazingolarr aşırı gelmiştir canımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu ne hız gülümmm maaşallaah yaa azmine hayran kaldım

cnm haklı olabilirsin ama geçen ay 1 gün arayla denemiştik tutmadı doktorum da 10-18 i hergün dedi bakalım hayırlısı bide bunu deneyelim dedik

ne zamandır istiosunuz canım siz...ümidünü yitirme asma yüzünü öyle..biliyorsun ki gelecekler birgün

pazatesine kadar beklicem mecburen ama ilk kez böyle oldu sen ne zamandır istiyosun canım

bizim bu daha ikinci ayımızz ama çok heyecanlıyımm yaa...o kadar heyecan yaptım ki ocakta kırmızı kartı 5 gün önceden yemiştim .ama bu ay sstress yokkkkaydirigubbakcemile3

ammaannn diğer kıslar stres dediğimi duymasınlarr.kızarlar banaaaa...yok yok vallaaa stresss yokkkk :))

bizim bu daha ikinci ayımızz ama çok heyecanlıyımm yaa...o kadar heyecan yaptım ki ocakta kırmızı kartı 5 gün önceden yemiştim .ama bu ay sstress yokkkkaydirigubbakcemile3

ana kıss aura sen daha çok yenisin, gel bakiim şööle, 2 ay ne ben epey kıdemliyim hiç söylemiimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…