En erken hamilelik belirtileri

2 yıldır istiyorum göğüslerim çok şişti dokunamıyorum damarlarımı hissediyorum enlediğimde ve birde çömelip kalkmış gibi başım bi tuhaf başka belirtim yok normal adet zamanlarımda göğüslerim şişmez ağırmazdı

merhaba anjelic hamile varmı bende bilmiyorum bi bakıp çıkıyım dedim...
Öpüyorum sizleri

naz27 cim iyiyim showtvde anne rahmi alınan bir kadını izliyordum bi bakıyım dedim yarın 12de doktora gideceğim Allah hepimize iyi doktorlara düşürsün hamile var mı bilmiyorum a.s.

selam kızlar benim hamilelik belirtim hep uykum vardı ve halsizlik sık sık idrara çıkma
bende çok istiyorum bebeğimin olmasını 17 haftalık düşük yaptım 3 aralıkta nedeni söylenmedi 3 ocakta regl oldum 5 gün sürdü 22 ocakta tekrar regl oldum bunu yaşayanınız varsa bana yardımcı olabilir mi?

Listeyi yayınlayacağım adetim geldi ama geçikmeyle hatta ilaçlA Geldiği için dr.yolu gözüktü
burcup iyiyimm canım sen nasılsın

kızlar en erken hamilelik belirtisi olarak şunu belirtebilir miyiz : bende yalnızca 1 pedi olduracak kadar kırmızılar geldi bugün 2. günüm ama hiç gelecek gibi değil bu da olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…