kızlar en erken hamilelik belirtisi olarak şunu belirtebilir miyiz : bende yalnızca 1 pedi olduracak kadar kırmızılar geldi bugün 2. günüm ama hiç gelecek gibi değil bu da olabilir mi
herkese günaydın....
merhaba hanımlar, günaydın herkese...
ben çok önemli bişey sorucam. ve acil gibi bişey..
yumurtlama zamanındaki verimli günler bitince.. kuru günler ne zaman başlar? regl olmadan önce, kaç gün önce yani...
Kızlar c.tesi idrar testi yapdıydım bişey çıkmadı bugün 9. gün geçmesi üstüne sabah kan da b hcg verdim 4 de arıyacaklar gece boyunca karmankarışık rüyalar gördüm bu ay soğan kürü yapdıydım acaba omu adet düzenimi manyak etti bilmiyorum dua edin
centaurea dualarımız seninle.. şansın bol olur umuyorum. hayırlısıysa-hayırlısıyla... inşallah meleğin göbişindedir.
sen adet düzenin düzgünken mi soğan kürü yaptın peki?
canım adetten sonrası dönem değişken doktorumda bana demişdi 20. günde bile hamilelik olabiliyormuş.
evet düzenliydi ama polikistik over hastasıyım , kistlerim belki kaybolur umuduyla yaptım senağlama
kızlar günaydın herkesee :) yaa uykuya doyamıyorum..nasıl herkes??
hıı anladım canım. ama doktoruna bilgi verdin mi bu soğan hakkında.
bildiğim kadarıyle, düzensizlik sorunu varken uygulanana bişey bu soğan kürü. bir de maydonoz suyunun buharına oturuluyor... o da iltihap falan varsa onu akıtıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?