En erken hamilelik belirtileri

kızlar en erken hamilelik belirtisi olarak şunu belirtebilir miyiz : bende yalnızca 1 pedi olduracak kadar kırmızılar geldi bugün 2. günüm ama hiç gelecek gibi değil bu da olabilir mi

canım aslında normalde ne kadar olduğuna bağlı ilk günden çok adet oluyorsan ve şu an az geldiyse olabilir. eğer olmazsan bu gebelik belirtisi olabilir o zaman üstüne görme dedikleri bu şekilde oluyor.

merhaba hanımlar, günaydın herkese...

ben çok önemli bişey sorucam. ve acil gibi bişey..

yumurtlama zamanındaki verimli günler bitince.. kuru günler ne zaman başlar? regl olmadan önce, kaç gün önce yani...

Kızlar c.tesi idrar testi yapdıydım bişey çıkmadı bugün 9. gün geçmesi üstüne sabah kan da b hcg verdim 4 de arıyacaklar gece boyunca karmankarışık rüyalar gördüm bu ay soğan kürü yapdıydım acaba omu adet düzenimi manyak etti bilmiyorum dua edin

canım adetten sonrası dönem değişken doktorumda bana demişdi 20. günde bile hamilelik olabiliyormuş.

centaurea dualarımız seninle.. şansın bol olur umuyorum. hayırlısıysa-hayırlısıyla... inşallah meleğin göbişindedir.

sen adet düzenin düzgünken mi soğan kürü yaptın peki?

centaurea dualarımız seninle.. şansın bol olur umuyorum. hayırlısıysa-hayırlısıyla... inşallah meleğin göbişindedir.

sen adet düzenin düzgünken mi soğan kürü yaptın peki?

evet düzenliydi ama polikistik over hastasıyım , kistlerim belki kaybolur umuduyla yaptım senağlama

canım adetten sonrası dönem değişken doktorumda bana demişdi 20. günde bile hamilelik olabiliyormuş.

evet ama, ben yumurtlama günümü biliyorum. 15-16 ocaktaydı. doktora da kontrol ettirdim. kesin o günlerde attım ben yumurtamı bu ay.
öncesi-sonrası... 13-14-15-16-17-18 ocaktaydı yani verimli günlerim en iyi ihtimallerle.

fakat şimdi... 25 ocak.. düne kadar bi beyaz-sarı akıntım vardı. bugün gözlemlemedim henüz bi ıslaklık falan..
nedir şimdi bu kuruluk acabaki?

sat 2 ocak. beklenen tarih... 1-2 şubat gibi.
ne dersiniz?

evet düzenliydi ama polikistik over hastasıyım , kistlerim belki kaybolur umuduyla yaptım senağlama

hıı anladım canım. ama doktoruna bilgi verdin mi bu soğan hakkında.
bildiğim kadarıyle, düzensizlik sorunu varken uygulanana bişey bu soğan kürü. bir de maydonoz suyunun buharına oturuluyor... o da iltihap falan varsa onu akıtıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…