En erken hamilelik belirtileri

QUOTE=yalel;5048174]lavinia merhaba..
uyu uyu büyüt meleğini :)

bişey sorucam... senin akıntın oldu mu sürekli? arada kesintiye uğradı mı hiç.. kuru olduğun gün oldu mu bu arada?[/QUOTE]

canım melek falan var mı belli değil daha ama umarım Allah söyletmiştir :Saruboceq: akıntım hala var canım..ama kuruluk adet sonrası bi de çok yaklaşınca oluyo diye biliyorum.. ayy canım nasıl mutlu ettin beni sabah sabah..:1hug:

QUOTE=yalel;5048174]lavinia merhaba..
uyu uyu büyüt meleğini :)

bişey sorucam... senin akıntın oldu mu sürekli? arada kesintiye uğradı mı hiç.. kuru olduğun gün oldu mu bu arada?

canım melek falan var mı belli değil daha ama umarım Allah söyletmiştir :Saruboceq: akıntım hala var canım..ama kuruluk adet sonrası bi de çok yaklaşınca oluyo diye biliyorum.. ayy canım nasıl mutlu ettin beni sabah sabah..:1hug:[/QUOTE]

var var sende melek.
içime doğuyor bak, inşallah... mutlu haber vereceksin sen de.

kuruluk.... çok emin değilim ama, bugün hiç bi ıslaklık yok bende. dün epeyce bi vardı... önceki günlerde de vardı...
bugün yok yahu.
of valla of.

var var sende melek.
içime doğuyor bak, inşallah... mutlu haber vereceksin sen de.

kuruluk.... çok emin değilim ama, bugün hiç bi ıslaklık yok bende. dün epeyce bi vardı... önceki günlerde de vardı...
bugün yok yahu.
of valla of.[/QUOTE]

ayy canım benim çok saol senağlama duygulandım yaa..kardeşim de dün öyle dedi..abla çok kimsye de söyleme nazar değer dedi bebek mağazalarına kaydı gözlerim dün tüm gün :ecrin_bebek: inşallah hayırlısıyla vardır bebişim..sizin de herkesin de olsun hepimiz anne olalım :CüvCüv::Saruboceq:

:) inşallah öyledir.
baksana kafası sürekli yastık arıyormuş ... uykuya doyamıyormuş... e beklemede malum...

ne kadar kaldı adete lavinia inşallah hamilesindir canım bende çok uyuyorum ama şu klomen denen ilaç uyutuyo beni çok içtimmi kafamı kaldıramıyorum

geçmişi okuyamadım kızlar kimler hamile ndk nın sonucu noldu

ndk'dan haberim yok hiç.. ben de merak ettim şimdi.
haftasonu yoktum, az önce geldim ben de... geçmişi de okuyamadım.

derya sen ne dersin? benim kuru günler başlamış olabilir mi yoksa ya?

canım 8-9 gün kaldı..inşallah canım..walla bu ay hiç düşünmüyordum çok ümitlendim..desteğiniz için sağolun..inşallah doludur göbeğim :CüvCüv:

hastalanmadım hala 9. gün sabah kan verdim ama hiç umudum yok korkularım çok

adetin geçelimi 9 gün oldu aaaa o zaman bebiş geliyo senin yaa hihoyyyt ne zaman alıcaksın sonucu

ndk'dan haberim yok hiç.. ben de merak ettim şimdi.
haftasonu yoktum, az önce geldim ben de... geçmişi de okuyamadım.

derya sen ne dersin? benim kuru günler başlamış olabilir mi yoksa ya?

nasıl kuru günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…