söyledim dene bakalım dediydi geçen ay
QUOTE=yalel;5048174]lavinia merhaba..
uyu uyu büyüt meleğini :)
bişey sorucam... senin akıntın oldu mu sürekli? arada kesintiye uğradı mı hiç.. kuru olduğun gün oldu mu bu arada?
canım melek falan var mı belli değil daha ama umarım Allah söyletmiştir :Saruboceq: akıntım hala var canım..ama kuruluk adet sonrası bi de çok yaklaşınca oluyo diye biliyorum.. ayy canım nasıl mutlu ettin beni sabah sabah..:1hug:
Zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lavinia hamilemi yoksa
beni duyan gören yokmuuu görünmezmi oldum yoksa
canım benim.. sen şimdi kapat bilgisayarı.. git bi kuaföre, kendine çeki düzen ver.. azıcık dolaş ... öyle gel.
sonra da sonucunu alırsın.
zaman da geçer bari.
:) inşallah öyledir.
baksana kafası sürekli yastık arıyormuş ... uykuya doyamıyormuş... e beklemede malum...
görev yapdığımız ilçede kuaför lokanta pastane hiç bir şey yokkaydirigubbakcemile2
görev yapdığımız ilçede kuaför lokanta pastane hiç bir şey yokkaydirigubbakcemile2
beni duyan gören yokmuuu görünmezmi oldum yoksa
canım sen nasılsın senin durumlar nee
ne kadar kaldı adete lavinia inşallah hamilesindir canım bende çok uyuyorum ama şu klomen denen ilaç uyutuyo beni çok içtimmi kafamı kaldıramıyorum
geçmişi okuyamadım kızlar kimler hamile ndk nın sonucu noldu
ne kadar kaldı adete lavinia inşallah hamilesindir canım bende çok uyuyorum ama şu klomen denen ilaç uyutuyo beni çok içtimmi kafamı kaldıramıyorum
geçmişi okuyamadım kızlar kimler hamile ndk nın sonucu noldu
hastalanmadım hala 9. gün sabah kan verdim ama hiç umudum yok korkularım çok
ndk'dan haberim yok hiç.. ben de merak ettim şimdi.
haftasonu yoktum, az önce geldim ben de... geçmişi de okuyamadım.
derya sen ne dersin? benim kuru günler başlamış olabilir mi yoksa ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?