En erken hamilelik belirtileri

off o ne hız ben geçen çarşamba gititm 15 mm idi cuma 20 olmuştu şimdde çatladımı diye gidicem inşallah çatlamıştır canım

biliyomsunuz ben artık korkmaya başladım galiba benimde bebiş için çok uğraşmam gerekicek gibi geliyor

aynen canım doktorlar bana doğurganlığın çok yüksek dediğinde hemencecik bebiş olur sandım ama ne bilim sorun oldu ki ben doğum kontrol hapını bu ay bıraktım hemen yumoşlar olmaya başladıı kısmet canım yaaaa ii şeyler düşün ii şeyler olsun

off o ne hız ben geçen çarşamba gititm 15 mm idi cuma 20 olmuştu şimdde çatladımı diye gidicem inşallah çatlamıştır canım

efet hayatım inş çatlamıştır sorun yoktur bana haber ver olurmu ya bide doktoruna sorsana benim durumumu?26 mm bi gecede 32 mm oldu die!!!ne olurrr yaaa

baharcan adetinin 12.13. günü falan git o muayene etmeden öncede özellik le bugün geldim yumurtlarım oluşmuşmu diye de ben öle dedim kendisi dedi takip edelim bakalım diye demezsede sen söle bunun ne ona ne sana bir külfeti yok bence denemeye değer

ben yemeğe gidiom arkadaşlar kesicim sorarsan çok mutlu olurum canım yaa bide sana zahmet gelişmelerini bana özel msj atarmısın burda yoksam

bencede ya şubatta öyle yapıyım canım saol en azından bilirim ne zaman yumurtam olduğunu

tamam sevedail sorucam canım gelincede yazarım size ama şölede bişey var biliyomusn eminim vereceği cevap o olucak çünkü ben daha önce böle bişey sormuştum ona bende bir kist vardı dr.a gitmiştim bir sürü 15mm falan demişlerdi hatta biyopsi yapıcaz parça alıcaz bu durumda gebelik olmaz vs bir sürü şey. ağlaya zırlaya gittim baktı önce kistleri ölçtü 8mm ama dedim 15mm demişlerdi. kistleri istediğin ölçüye getirebilrssin dedi. gördüğün gibi ölçersen farklı ve gerçeği yansıtmayan rakamlar çıkar dedi önemli olan uğraşarak onu yuvarlak görüp ortadan ölçmekti gerçekbüyüklük budur dedi. yani tam çaptan ölçmesi gerekiyo uzunlama ölçünce ki böle ölçenler var çok büyük çıkıyor haberin olsun

kesinlikle haklısın canım nasıl ölçüldüğü de önemli

ben olsam doktora giderdim benim 2. adet dönemim geldi ama hala olmadım
merhaba canım,peki sen dr gittinmi?gittiysen ne dedi acaba bi mahsuru yoksa,ben gitmedim dr a falan hani kimisi diyo ya geçtikten 10 gün sonra falan diye ümit dünyası işte ,belkide gitmeliyim,belkide yanlış yaptım offf...hiç bu kadar gecikmezdi,bide bende 2 adet arası geçen ay hafif pembemsi kanama oldu 2- 3 gün..

haklısın canım ,ümitleniyorum işte kimisinin idrarda çıkmıyo ya bide hiç bu kadar uzamamıştı ondan bu heyecanım

haklısın canım,bu durum ilk defa başıma geldiği için bu kadar heyecanlıyım,acaba direkt dr mı gitsem yada kan testimi yaptırsam?

bence kan testi yaptır sonuç olumlu yada olumsuz olsa bile doktora gitmelisin derim.. olumluysa hamilelik için mutlu mutlu gidersin doktora..değilse bile neden böyle bi durum oldugunu ararştırır doktorun her iki durumuda doğal karşılamak lazım..umarım herşey gönlünce olur.

adetinin kaçıncı gününde oldu saranda pembe akıntı
canım tam yumurtlama zamanıma denk geldi,özelliklede ilişki sonrası oldu ilk önce sonra da bir kaç gün pembe bazen hafif kırmızı lekelenmem oldu.şimdide bekliyorum adetime 8 gün geçti yok bişey....testte negatif

sarandacım canımın içi bende öle okadar çok umutlandımki bir umut diyoruz hep ama ne olur er sonuca hazırlıklı ol olurmu canım benim

sarandacım cnm nbr arkadaş oarak eklemiştim kbl et cnm adetin gecikmiş inşallah hamilesindir msn de yoksun cnm ne zmndır topik bagımlılık yapıyo dimi aynen bende öle

kesinlikle haklısın o zman 2 gün daha bekliyeyim 10 gün oluyor tam,kan testi yaptırayım,sonrada dr a giderim
hemen mi gitsem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…