En erken hamilelik belirtileri

saranda ozaman o yumurtlamadan dolayı kanamaymış canım. ama nasıl olsa dr.a gideceksin kan testinin sonucu negatif olunca ben daha çok üzülüyorum. varsa meleğin zaten dr. sölicek sana yinede sen bilirsin canım

Merhaba arkadaşlar fiyat çıkar çizim yap derken bakamıyorum arada yazıyorum sarandacım en yakın zamanda doktora gitmelisin bencede aksatma olurmu bekletmeden git testle falanda uğraşma doktor gerekirse yaptırır zaten

sarandacım cnm nbr arkadaş oarak eklemiştim kbl et cnm adetin gecikmiş inşallah hamilesindir msn de yoksun cnm ne zmndır topik bagımlılık yapıyo dimi aynen bende öle

aynen öyle canım benim,sabah gözümü açınca burayı açıyorum,8 gün geçti ama negatif hala gelmedi özetle vede ruhsal durumum berbat....

cnm bnm pskolojini bozma inşallah hemilesindir ve en kısa zmnda git doktora cnm dedikleri gibi 1 2 gün bekle öle git cnm herşeyin hayırlısı rabbim en dogru olanı bilendir.bendede adet belirtileri var olcak gibiyim bugün yarın önümüzdeki ayçalışmalar dvm::.

arkadaşlar ya bu duygu acayip bişi,hamile olabilirsinde olmayabilirsinde,kesin olmayan bi duyguyu yaşamak bile çok güzel bişiymiş,olmasa bile bu heyecanı yaşamak,eğer varsa diye düşünüp hareketlerini ona göre ayarlamak,eğer varsa diye her gece ballı süt içmek,belkide yoktur ama bu duygular bile insana bu kadarı bile büyük heyecan veriyor,rabbim bebek isteyen herkese ama herkese,bana inş bu duyguyu en kısa sürede yaşatır,düşünmek bile süpper bişii,allah dualarımızı en kısa sürede inş kabul eder ve de hepimize minik melekler gönderir inş,hepinize binlerce teşekkür ederim,sorunumu sorununuz gibi görüp hepiniz yardımcı olmaya çalıştınız,iyiki varsınız

aminn canım allah sesini duysun :Saruboceq:

evet canım haklısın,eşime takılıyorum acaba erken menepozamı girdim diye,o da bana hastalık hastası seni diyor,kendimi hiç bu kadar dinlememiştim doğrusufisfisfis

canım 2,30 da randevum 20 dk falan sürer işyerinden arabayla o sebepten 2 ye kadar burdayım

haa geç kalmada canımgit hayırlı haberlerle dön inşaallahh belki bende giderim bugün yaa kasıklarımda inanılmas bi şişkinlik war

canım senin adet günün geçtimi,inş seninde karnında meleğin vardır.umarım allah hepimizin bütün bebek isteyenlerin gönlüne göre verir.Şeniz

arkadaşlar benim için nolur çok dua edin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çıkıyorum... doktor için.. :Saruboceq:

gelince görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…