En erken hamilelik belirtileri

canım belkide aramızda hamile olmadığı içindir bende şimdiye kadar böle bişe hiç olmadı
sen nerelerdesin gülşah ben seni uzun zamandır göremiyorum yoksa hamilemisin

oyy kusummm inşallah pozitifdirrr yaa innnnşallahhh :Saruboceq:

inşallah sevedail.

çok umutlu değilim... kendimi çok hazırlamak istemiyorum... geçen ay olan belirtiler bu ay yok. (bende geçen ay melek vardı-düştü gitti biliyorsun)..
bilemiyorum...

burda, sizler bana arkadaş oldunuz hakikaten. annem çok uzakta... farklı şehirlerdeyiz. arkadaşlarım hep uzak.
çok eksikliklerini hissediyordum ben, yalnız hissediyordum.. canım sıkılıyordur hep.
sizlerle tanışınca büyük bi boşluk doldu.

benim eşim, sizleri biliyor. burda sizlerle konuştuğumu biliyor. ve onay verdiği-tepki göstermediği tek sanal mekan da burası açıkçası.
benim bey de çok karşıdır sanal muhabbetlere, networklere falan.... bilinmedik insanlarla yazışmaya falan...
ama burası farklı. o da bunu biliyor.

her neyse.... ööylee işte :)

canım bildiğim kadarıyla akıntının fazlalaşması bi belirti ama kişiden kişiye değişiyo bazılarının sarı bazılarının beyaz bazılarının renksiz oluyo akıntısı ama hiç akıntısı olmayıp hamiş olanda var belirleyici değil yani inşallah seninki hamileliktendir

aa sarıysa iltabik bişii olabilir hayatım doktora gitmeni tavsiye ederim normalde akıntı şeffaf ve uzuyorsa yumurtlama dönemidir ama renkliyse iltihapla ilgili olabilir canımm biraz bekle bi kaç gün geçmesse doktoruna başvur derim

2de gidicem nasipse... valla içim hop hop atıyor... o şeyi içime sokacak yine diye... :)

CANIM SEN KENDİNİ NEGATİFE HAZIRLA AMA İNŞ POZİTİF ÇIKARR CANIM BENİM KIYAMAM BEN SANNNA BİZLER WARIS YAAA NE DEMEK YANLISLIK BAK ÜZÜLÜRÜM HAAA :1no2:

canım benım yazını okudum ben 9 haftalık hamıleyım belirtilerimi sizinle paylaşayım reglı olamam 10 vardı adet öncesindeki tum belırtılerı yaşadım genelde adetime 2 gun kala yaşardım ama kasıklarım agrıdı gögüslerim şişti dedim kı adet olucam reglıme 1 gun kala test yapdım hafıf pembeyı gordum ama şunu da söyleyeyım herkezde aynı belırtı olmuyor bende ılk başlarda mıde bulantısı kusma tıksınme yoktu sadece reglı belırtılerı ve akıntım çok oluyordu doktor da olacagını söyledı zaten inşallah sende hamılesındır ama bıraz bekle gunun geçdımı bılmıyorum

kızlar itiraf etmem gerekirse ben bu ay nedenini bilemiyorum ama hem hamile kalmaktan hemde kalmamaktan çok korkuyorum geçen ay çok üzülmüştüm hamile kalmadığım için ama bu ay kalırsam nasıl doğuracam diye düşünmeya başladım

AYYY AYNEN AYY BEN GERÇEKDEN İSTİOMUYUM DİE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM GÖZÜM KORKUO ASLINDA YAŞ 30 OLDU BU YAŞA KADAR RAHATLIĞA ALIŞMIŞIM O YÜKÜ NASIL KALDIRCAM DİE DÜŞÜNMÜO DEĞİLİMM kaydirigubbakcemile3

canım ben bebeğe bakmaya değilde nasıl çıkaracam o dağı diye düşünüyorum ay düşünürken bile korktum

ay kızlar çok yorgunum o kadar çok uyumak istiyorum ki anlatamam uyumak ve 3 gün hiç kalkmamak

hele bi gelsin bebişlerimiz hele bi kucağımıza alalım ben sizi görürüm ozaman hatırlatırım bunları ..gamyoncuiremsu düşünmeyin bunları o kadar mutlu olucazki neden daha erken yapmadık neden bu duygudan mahrum kaldık dicez çünkü bütün anneler hep aynı şeyi söylüyo.. bize anne dicek düşünsenize..

merhaba kızlar, yalelcim aynı dertten muzdaribiz. bende saat 2,5 ta gidicem dr.a şimdiden heyecan bastı benim yumoş çatlamışmı diye bakıcak. 3 gündür full çalışıyoruz helak olduk valla ))))))) uykusuzluk bir yandan resmen göreve dönüştü bu ay. akıntım çok arttı kızlar ve hala devam edior. 15. gün gittiğimde 20mm idi bugün yarın çatlar demişti bugün 19. gün ama akıntım aynı hızla hatta artarak devam ediyor şeffaf ve uzuyor. acaba hala çatlamadımı benim yumoş ya bide şu kuru günlere nezaman geçiliyordu arkadaşlar.

diyeceğime eminim ama işde insan gözünde büyütüo

canım peki bana şunu söle bakem 3500 gr 50cm bebek nasıl çıkar

canım yumurtalarında hareketlik olduğu için akıntın warrrr dikkat et benim yumoş 26 mm oldu çatlama iğnesi yaptıramadığım için kiste çevirdi aman dikkat iğne verirse ne yap ne et bul canım

bide kızlar doğumdan önce lagman yapılmasına ragmen doğuruncaya kadar kadın ıkınırken kakalarını da yapabiliyorlarmış ne utanç verici bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…