kıslarrrrrrrrrrrrr selammmmm.......... bişi sorcam sapsarı bi şekilde akıntım oluyor bu hamilelik belirtisimi ,????Hamilelerimiz yazabilirlermiiiiiiiiiiii veya bilen arkadaşlarım çok merak ediyorum
bana kimse cevap yazmayacak mıııııııııııı(((
oyy kusummm inşallah pozitifdirrr yaa innnnşallahhh :Saruboceq:
kıslarrrrrrrrrrrrr selammmmm.......... bişi sorcam sapsarı bi şekilde akıntım oluyor bu hamilelik belirtisimi ,????Hamilelerimiz yazabilirlermiiiiiiiiiiii veya bilen arkadaşlarım çok merak ediyorum
tatlım benim kıyamam sana kaçta gitcen dra dua edelim senin için inşallah pozitifdir de bayram yaparız ya ne güzel dimi
2de gidicem nasipse... valla içim hop hop atıyor... o şeyi içime sokacak yine diye... :)
2de gidicem nasipse... valla içim hop hop atıyor... o şeyi içime sokacak yine diye... :)
kızlar itiraf etmem gerekirse ben bu ay nedenini bilemiyorum ama hem hamile kalmaktan hemde kalmamaktan çok korkuyorum geçen ay çok üzülmüştüm hamile kalmadığım için ama bu ay kalırsam nasıl doğuracam diye düşünmeya başladım
AYYY AYNEN AYY BEN GERÇEKDEN İSTİOMUYUM DİE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM GÖZÜM KORKUO ASLINDA YAŞ 30 OLDU BU YAŞA KADAR RAHATLIĞA ALIŞMIŞIM O YÜKÜ NASIL KALDIRCAM DİE DÜŞÜNMÜO DEĞİLİMM kaydirigubbakcemile3
hele bi gelsin bebişlerimiz hele bi kucağımıza alalım ben sizi görürüm ozaman hatırlatırım bunları ..gamyoncuiremsu düşünmeyin bunları o kadar mutlu olucazki neden daha erken yapmadık neden bu duygudan mahrum kaldık dicez çünkü bütün anneler hep aynı şeyi söylüyo.. bize anne dicek düşünsenize..
merhaba kızlar, yalelcim aynı dertten muzdaribiz. bende saat 2,5 ta gidicem dr.a şimdiden heyecan bastı benim yumoş çatlamışmı diye bakıcak. 3 gündür full çalışıyoruz helak olduk valla))))))) uykusuzluk bir yandan resmen göreve dönüştü bu ay. akıntım çok arttı kızlar ve hala devam edior. 15. gün gittiğimde 20mm idi bugün yarın çatlar demişti bugün 19. gün ama akıntım aynı hızla hatta artarak devam ediyor şeffaf ve uzuyor. acaba hala çatlamadımı benim yumoş ya bide şu kuru günlere nezaman geçiliyordu arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?