En erken hamilelik belirtileri

ebrucum önemli olan kafası o çıkınca gerisi geliyor zaten doğum yapmadım ama izledim öleydi oysa ben hep omuzlardan korkardım

sevedail seninlede aynı dert verdi canım iğne vermezmi ama bulamadım. malesef üretimi durmuş. o seeplede seni duydum ya korkuyorum şimdi acaba çatlamadımı diye. senin akıntın devam ediyomudu kiste dönüştüğünü duyduğunda

kafayı çıkarıncaya kadar seninde canın çıkacak benim annemin doğumları çok zor olurmuş kesinlikle annemden amnio sıvısı ve kanaması hiç gelmezmiş yami kuru kuru doğum yaparmış anneme çekersem yandım

ebrucum ya düşündüğün şeye bak annenin zamanıla şimdiki birmi o sıvı gelmesede ona sıvı bulurlar merak etme hem şimdi epudral var. acı bile duymuyosun hemde doğumu birebir yaşıyosun. yeterki gelsin meleklerimizde derdimiz o olsun. bende çok korkuyorum ama bebek özlemi bunu bastırdı sanırım hele bir gelsinler ondan sonrada bu konuda açarız bir topic rahatlatırız birbirimizi inşallahhhhh

walla bizler nasıl çıktıysak oda bizden öle çıkcak ben epiduralli normal doğum düşünüom inşşşaallahh

epidural ile normal doğum yaparsan eğer bebiş doğru nefes alabildiği için daha rahat oluyormuş yani nerde nasıl ıkınman gerekirse o şekilde ıkınabildiğin için bebiş havasız kalmıyormuş ama iğneyi yapan dr kesinlikle uz olması gerekiyor yoksa bel ağrısı bacak ağrısı yaşıyorsun doğum sonrası hatta yanlış yapılırwsa allak korusun felçliğe bile neden olabiliyor

arkadaşlar adetim geçeli bugün 8.gün oldu vede hala gelmedi az önce test yaptım yine negatif,delirmek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum siz olsanız napardınız?

walla canım devam edio akıntım anlamadım gitti

ebru ya sen hamilesin galiba baksana nasıl stres basmış seni hadi canım hadi meleğin seninledir inşallah

arkadaşlar adetim geçeli bugün 8.gün oldu vede hala gelmedi az önce test yaptım yine negatif,delirmek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum siz olsanız napardınız?

ben olsam doktora giderdim benim 2. adet dönemim geldi ama hala olmadım

desene bende de aynı drum olabilir. :-((((((((( hayırlısı Allahtan yaa ne diyelim. saranda canım testte çıkmayabilir ama bence senin dr.a gitme zamanın gelmiş hadi ihmal etme istersen en fazla iki gün daha bekle daha fazla bekleme derim ben

bide kaçıncı günde kiste dönüşmüş dedi sevedail. bugün gidicem korkuyorum yaa

canım ben ilk gün gittim 26 mm çatlamak üzre ama biz iğne verelim dedi o gün iğneyi bulamadım 2. günü gittim ne yapayım die bi baktı 32 mm olmuşşş 1 gün içinde yani

biliyomsunuz ben artık korkmaya başladım galiba benimde bebiş için çok uğraşmam gerekicek gibi geliyor

canım bir tıp merkezine felan git yani bence kan testi yaptır ve negatifse doktora git derim.. 8 gün azımsanacak bi gün değil bence

kızlar bende dra gitsem yumurta takibi yaptırmak istiyorum desem yaparmı ben hiç bilmiyorum yumurtalarımı bana yumurtalıkların iyi durıumda dedi okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…