En erken hamilelik belirtileri

mrblar ben yei katıldım sizlere gelr gelmzde bi sorum olacak:)
benm 13 gün adetim geçti dün test yaptrdm bhcg olması lazm (aklmda kalmadı tam) 61 çıktı bi dha perşmbe gidicem acaba hamileym dir bilgisi olan varmı??

canım 5 üstü hamile diyolar sanırm sende hamilesin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar ben geldim. yeni hamişimiz varmış ecin ceylin tebrikler canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh darısı başımıza

hamişi görünce önce onu tebrik etmek istedim. sevedail sordum canım dr.u takip etmesi gerekiyomuş öle hızlı büyüyen yumurtalar çatlasada gebelik oluşmazmış. ya sen druan yice sor yada d.runu değiştir tatlım.sana böle bişey sölemişmiydi. senin adet bitiminden itibaren yumurta takibine girmen gerekiyor bence fazla bişey sölemedi benimki de böle işte sana herşeyi anlatır ekstra sorulara üstten geçer. ama inceleme şart ihmal etme sakın. bu arada benim yumoş çatlamış kızlar hayırlısıyla inşallahhhhhhhh

dualarımız seninle yalelcim hadi hayırlı haberlerle dön inşallah

dualarımız seninle canım

allah hayırlı haberlerle gelmek nasip etsin

ben kaçar kızlar gelince yazarım banada dua edin ne olur

arkadaşlar teşekkürler, geldim eve.. bekliyoruz bakalım test neticesini.
18:00 gibi alıcam inşallah...
:Saruboceq: allahım çok duacıyım, öyle böyle değil yani... şu kulunu bi gör... o test neticesini nolur pozitif çıkarttırrrrrr :)

bu arada, kedicim, senin de mutlu haberini alalım inşallah..

ay hepimiz için, çok dua ediyorum.. allahım diyorum, istemeyene verme.. biz kadir kıymet bileceğiz, sen bize ver... onları boşver :)

merhabaa... hoşgeldin yakmz
kız gebesin sen ... :teytey:
perşembe... inşallah 4 katına çıkacak o değer... haydi bakalım hayırlısıyla al bebeni kucağına.

kızlar gelen hamile maşallahh darısı başımıza artıkk en tezinden insallah :)
eskilerden bir ben mi kaldım yaa hamile olmayan...
bu aralar topik e kiimseler de uğramıyor....
acaba yeni topik m buldular....

kızlar gelen hamile maşallahh darısı başımıza artıkk en tezinden insallah :)
eskilerden bir ben mi kaldım yaa hamile olmayan...
bu aralar topik e kiimseler de uğramıyor....
acaba yeni topik m buldular....

kız ben sana kıyamam...
ne zamandır varsın sen bu topikte.. en eski ilan ediverdin kendini :)

ahh yalel hadi canım ya hadi hayırlısıyla valla heyecan yaptım bak. bende artık ayın7 sini beklicem.bakalım heyecan heyecan

ekim de geldimm ben.. en eski değilim tabi de eskiler gelmiyor ya ondan :)

biz de hamile kalalım ama yine gelelim buraya ...

bende eskidim unuttum ne zaman geldim ama çok eskidim gibi geliyo yaaa, bebişim gelsin artık üf üff

Böyle test bekleyince söylemeyin bana :) şaka şakaa...
ben süreklii topikin başında oturup sonucu bekliyorum da...
insallah kızlar hepimiz artık pozitifi grürüz....

ben şahsen pozitif sonucumu çerçeveli kutulu saklayacagım...

yalelcim ben gittim geldim yumurtam çatlamışmı diye bakıcaktı çatlamışmı diye çok şükür çatlamış bekliycem artık

hmm şimdi gördüm bunu yazdığını kedicim.
haydi bakalım iyi çalışmalar size :)))

ekim de geldimm ben.. en eski değilim tabi de eskiler gelmiyor ya ondan :)

biz de hamile kalalım ama yine gelelim buraya ...

ben burdayım. gebe kalayım bi... inşallah bugün 18:00 alırım iyi haberi.... hep burdayım.

ben de ben de.... ben de saklıcam.
meleğim doğup büyünce.. diğer negatiflerle beraber onu da göstericem. poposuna poposuna vurucam (deryanın kulakları çınlasın)
beni ne kadar beklettiğini bilsin sıpa :)

daha çalışıcazmı ya yorulduk ama biz. 3 gündür full çalıştık. muhtemeln pazar falan çatlamıştır benimki heralde bugün 19. gün çünkü ve 30 günde regl oluyorum. bundan sonra gün aşırı dedi bugece uyumak istiyom ben

şiiişşştttttt pes etmek yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…