En erken hamilelik belirtileri

bak canım bunlar bhcg değerleri
3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000
umarım yaraı olur.bu değerlere göre 3 haftalık hamilesin..geç döllenme olmuş sanırım hihoyyyt

bi de başlığa uygun olarak belirtileri de hatırlatayım :

Beklenen adetin başlamaması,
Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesindeoluşan belirtilerin farklı olması),
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi,
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet,
Bulantı ve bazen kusma,
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi,
Sık idrara çıkma,
Vajina salgılarının artması. Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler,zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı içingebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.

ya bu geç döllenme dediğimiz şey, yumurtanın geç çatlaması demektir, değil mi?

kedi yalel sonuçlar ne canım dr ne dedi

canım, benim henüz günüm geçmedi.. erkenden sabırsızlanıp gittim doktora. bir de hafif kanamam olmuştu.
o sebeple, boşyere ultrasonla muayene etmedi.. gereksiz kurcalamayalım şimdi, dedi. zaten varsa bir gebelik, bişey görünmezmiş.
direk kan testi istedi.
sonucunu 18:00 de alıcam inşallah.

dilimde tüy bitti dua ederken. :Saruboceq:

Insalah kızlar böyle tanıdık hamile çıkınca da sevınıyorum....
Ben negatiflerin hepsini attımm.... cok yer kaplıyordu....

ama pozitif için özel kutu.. hastane testı ıcın cerceve alıcam..
insallah kucaklarımıza alınca..afacanları mıncık mıncık severiz.

ah ah ah teyzesi.. onlar bi gelsinler.... bak mıncıklaya mıncıklaya bitiricem ben etlerini :) ısıra ısıra kopartıcam bacaklarını-poposunu :)

Geç döllenme yumurta ve spermin karşılaştıkları andan itibaren başlar. Standart yumurtlama zamanından hemen sonra 1 gün içinde rahimde karşılşan yumurtalar ve spermler bir araya gelir. Ve tüplere hareket etmeye başlarlar. Bı sırada yumurta artık embryo olmaya başlar ve bölünmeye koyulur. İşte bu sürenin geç başlamasını ifade eder geç döllenme. Daha sonra bölünmeye devam ederek rahime doğru yola çıkar. Artık çok hücreli bir embryodur ve rahime tutunmak için kazı çalışmalarına başlar yumurtacık. Yani rahimde kendine uygun yeri arar, bulur ve orada kendine yer açmak için rahim duvarını aşındırmaya başlar (implante olmaya - tutunmaya başlar). İşte implantasyon (tutunma) kanaması da budur.

36,7'nin üstünde seyrediyormuş. ama önceki değerlerinle karşılaştıracaksın lavinia.
bir gün ölçmekle olmuyormuş o iş.

ben de bilmiyorum yani.

yaaa benim 36,8 37 çıkıooo bu ara ... walla yalel hamileysem öperim seni a.s.

anladım da... yani yumurta atıldıktan sonra 24 saat yaşıyor ya en fazla...
yani yumurta geç atılırsa, geç döllenme olur, değil mi?

yumurta tam olması gereken zamanda atılınca, geç döllenme olmaz... doğru muyum?
başka bi püf mü var yoksa bu işte?

Yalel bütün dualarımız seninle bugün ben ne istiyosam oldu şaşırdım kaldım bugün vallahi şimdi hepinize dua ediyodum bide ben olmayan herkese versin diye değil isim isim dua ediyorum bütün dualarım sizlerle arkadaşlar ve kendimede tabiki :)))

yaaa benim 36,8 37 çıkıooo bu ara ... walla yalel hamileysem öperim seni a.s.

allah allah.. hadi inşallah

ama bak, önceki değerlerine göre farklı olacak. öncekileri biliyorsan karşılaştır bi. yoksa, boşa umutlandırmayalım kendimizi bacım.

evet canım..sanırım ovulasyon da geç olunca geç döllenme oluyoo..

allah allah.. hadi inşallah

ama bak, önceki değerlerine göre farklı olacak. öncekileri biliyorsan karşılaştır bi. yoksa, boşa umutlandırmayalım kendimizi bacım.
canım normalde 36-36,5 falan olurdu yawww kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…