En erken hamilelik belirtileri

büyük ihtimalle hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin......

buarada hamişlerimiz tebrik ederim sizleride
sağlıklı sıhhatli nur topu gibi aman maşallah diyeyim dilimide ısırdım çocuk dünyaya getirirsiniz

canım bildiğim kadarı ile 5 in üzerinda çıkanlar hamile oluyor dr göster ama ben ce kesin hamilesin tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

sabahtan beri hiç sigara içmemiştim ben yaaa
şimdi püfür püfür...
of ben bu irademin kafasına.......................................

Yalelcim sen calısıormusun..?
inan normalde ben de sgara içki karşıtı bır ınsanım....
ama bu bekleme sürecinde sigara içenlere bile hak verdim yaa..
ben de ancak yemek yap ye oldum ..

Yalelcim sen calısıormusun..?
inan normalde ben de sgara içki karşıtı bır ınsanım....
ama bu bekleme sürecinde sigara içenlere bile hak verdim yaa..
ben de ancak yemek yap ye oldum ..

yok güzelim, evdeyim.
sigara içmemeye gayret ediyorum.. epeyce azalttım.
bugün sabahtan hiç içmedim.. şimdi beklerken, saat geçmiyor. içiyorum.

yemek pişiriyorum aynı zamanda...

ben de aynen.. yap-ye.. yap-ye... hep aynı ben de. pişrip pişirip yiyorum. deli olucam. iyice dombili oldum ben yaaa

benım tek uğraşım bebek olmaya başladı.. aklımdan cıkaramıyorum... benım de burda akradaş felan yok... Ankara da yapıcak sey bulamıyorum... hadi bebiş düşüncesi yokken yürüyüş yapıyordum.. bolbol da temızlık hareketim coktu... ama şimdii bebek vardır diye hareketler de azaldı aynen sımdıden 3-4 kılo aldım...

aynen :)
ben de ''ha şimdi vardır belki meleğim... ha şimdi olabilir melek''' diye diye... iyice yavaşladım.
eskiden çok hareketliydim... çalışıyordum da.. ofis-ev arası... hem işte, hem evde deli gibi hareketliydim.
evdeyken de, ofise gitmeyi bıraktığımdan beri yani.. sürekli bişeylerle meşguldüm ben. ya cam silerdim, ya halı silerdim.. ya koltukları silerdim... çıkıp dolapları indirip silerdim.... dip bucak her gün.. canım çıkıyordu.
sonra işte, şimdi hafifledim.
süpür-sil... o kadar. o da her gün değil.. :)
pişir-ye... budur yani.

ben de bakayım valla.. yok porselen yook yemek takımları... gereksiz ne varsa internette ben bakıyorum heralde... daha gebe kalamadıgım için gebeligin aylarına bakmadım..
bu bebeklerin cogu tatlı gelmeye basladı...:ecrin_bebek:

Kıs Ndk sen de durumlar nasıl cnm ? bız oylee beklıyoruzz Subat ortasını...ve hemen sayıyoruz... ecrin di galiba o hamileydi.. baska da bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…