mrblar ben yei katıldım sizlere gelr gelmzde bi sorum olacak:)
benm 13 gün adetim geçti dün test yaptrdm bhcg olması lazm (aklmda kalmadı tam) 61 çıktı bi dha perşmbe gidicem acaba hamileym dir bilgisi olan varmı??
benim canım sıkılıyooooooo[/QUOTE
hayırdır canım ne olduda canın sıkkın
beklemekten sıkıldım canım ya, 2 aydır bu ay oldu galiba diyorum çatt kırmızlar geliyo. bide geç geliyolar deli oluyorum. cmt dr a gidicem ne dicek onun gerginliği var bi de. ne bilim işte.
canım bildiğim kadarı ile 5 in üzerinda çıkanlar hamile oluyor dr göster ama ben ce kesin hamilesin tebrik ederim kaydirigubbakcemile5yakmz53 kullanıcısından alıntı
mrblar ben yei katıldım sizlere gelr gelmzde bi sorum olacak:)
benm 13 gün adetim geçti dün test yaptrdm bhcg olması lazm (aklmda kalmadı tam) 61 çıktı bi dha perşmbe gidicem acaba hamileym dir bilgisi olan varmı??
büyük ihtimalle hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin......
beklemekten sıkıldım canım ya, 2 aydır bu ay oldu galiba diyorum çatt kırmızlar geliyo. bide geç geliyolar deli oluyorum. cmt dr a gidicem ne dicek onun gerginliği var bi de. ne bilim işte.
canım kendi kendine gerginlik yaratma bırak kendini dinleme bak sen ne güzel 2 aydır bekliyosun aylarca yıllarca bekleyen insanlar var kendini meşgul edecek şeyler bul dr hiç telaşlancak bişey yok muayyene olmuşsundur eminim ne diyecek diye tedirginsin ama biliyosun doktorlar çeşit çeşitki günümüzde teknoloji o kadar çok geliştiki çocuk sahibi olmak aslında çok kolay ama doğal yolla en iyisi bizde doğal yolla olmasına bakıcaz olmazsa o zaman sorun yaparız tamam şimdi kendini dinleme yerimseniben
büyük ihtimalle hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin......
benim canım sıkılıyooooooo
Yalelcim sen calısıormusun..?
inan normalde ben de sgara içki karşıtı bır ınsanım....
ama bu bekleme sürecinde sigara içenlere bile hak verdim yaa..
ben de ancak yemek yap ye oldum ..
benım tek uğraşım bebek olmaya başladı.. aklımdan cıkaramıyorum... benım de burda akradaş felan yok... Ankara da yapıcak sey bulamıyorum... hadi bebiş düşüncesi yokken yürüyüş yapıyordum.. bolbol da temızlık hareketim coktu... ama şimdii bebek vardır diye hareketler de azaldı aynen sımdıden 3-4 kılo aldım...
kızlar hamilelik.tv! - gebelik dönemi görsel sitesi - Dr. Kağan Kocatepe burdayım hafta hafta gebeliğe bakıyorum çok güzel yaaa :))
selam, yoksun ortalarda.
biz iyyiz, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?