amaan yarabbim ne ndkkkkkk kızzz noldu böle tühhhhhhhhhh çok üzüldüm bak şimdi ya belki üstüne görmedir olamazmı? xxmavişimxx üzülme arkadaşım yeni ay yeni umut demek
tühhh herkes patır patır dökülmeye başladı:bbo: kesin bende adet olurum hele ndk olduysa:çok üzgünüm:
:mymeka: delütühhh herkes patır patır dökülmeye başladı:bbo: kesin bende adet olurum hele ndk olduysa:çok üzgünüm:
GÜNAYDIN KIZLAR moralim çok bozuk sabah kan testi yaptırdım negatif ve hala adet olmadım kafayı yiyecegim karnım kocaman oldu şiş geziyorum herkes kilo almışsın diyo offffffffffff yoksa başka bi hastalık felan mı var?
sorma mavişş bekliyordum ama bukadar erken beklemiyordumm, günümde olsam inan bukadar üzülmezdimm. şoka girdim resmen yaa. artık iğnelerimi sskdan da alamayacağım, kendim alsam 500-600 tutarrsenağlama nolacak bilmiyorum yaaasenağlama gerçeklerle yüzleştim bikez daha... hastane kokusu burnuma geliyo valla şuan psikolojim altüst oldu biandasenağlama
ben çabuk pes ettim inşallah senden iyi haber alırız...
günaydın kızlarr...ndk mawiş üzülmeyin noolur..ya ndk senin daha 10 gün yokmuydu kuzum ya..çok erken diilmi..
evet 10 gün vardı, dengem şaştı bu ay iğnenin dozunu arttırmıştık erken yumurtlama olmuştu galiba oyüzden olduu, bilmiyorumkii ben bende değilim şuansenağlama
evet 10 gün vardı, dengem şaştı bu ay iğnenin dozunu arttırmıştık erken yumurtlama olmuştu galiba oyüzden olduu, bilmiyorumkii ben bende değilim şuansenağlama
Haydaaa sabah sabah neoluyoruz kızlar serap biranönce bir jinekologa başvur şimdiye kadar düzenli miydi?Psikolojikte geçikebilir biraz sabır gerekiyor..
:
aslında bi iki gün aksardı geçen ayın 15 oldum 26 günde bir oluyorum6 gün geçti tık yok termal e gittim ama 2 gün önceydi ama ondan önce olmam gerekiyodu kafam çok karıştı kan tahlili yanlış sonuç verir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?