En erken hamilelik belirtileri

amaan yarabbim ne ndkkkkkk kızzz noldu böle tühhhhhhhhhh çok üzüldüm bak şimdi ya belki üstüne görmedir olamazmı? xxmavişimxx üzülme arkadaşım yeni ay yeni umut demek

sorma mavişş bekliyordum ama bukadar erken beklemiyordumm, günümde olsam inan bukadar üzülmezdimm. şoka girdim resmen yaa. artık iğnelerimi sskdan da alamayacağım, kendim alsam 500-600 tutarrsenağlama nolacak bilmiyorum yaaasenağlama gerçeklerle yüzleştim bikez daha... hastane kokusu burnuma geliyo valla şuan psikolojim altüst oldu biandasenağlama

ben çabuk pes ettim inşallah senden iyi haber alırız...

GÜNAYDIN KIZLAR moralim çok bozuk sabah kan testi yaptırdım negatif ve hala adet olmadım kafayı yiyecegim karnım kocaman oldu şiş geziyorum herkes kilo almışsın diyo offffffffffff yoksa başka bi hastalık felan mı var?

Haydaaa sabah sabah neoluyoruz kızlar serap biranönce bir jinekologa başvur şimdiye kadar düzenli miydi?Psikolojikte geçikebilir biraz sabır gerekiyor..

ndk mavisimm çok üzüldüm yaa ama olsun yılmak yok ne söz verdik biz birimize ??

Bu aarada bir haberde benden pembelerim başladı (( benimde kırmızılar geliyor bende patır diye dökülüyorum haberiniz olsun ama hala umudum var tam kırmızıları görmeden pes demiycemmmm....:çok üzgünüm::a015:senağlama

(kimi kandırıyorum ben yaa ooof niye olmuyo niyeeeeeeeeeeeeeeee senağlama )

tühhh herkes patır patır dökülmeye başladı:bbo: kesin bende adet olurum hele ndk olduysa:çok üzgünüm:
:mymeka: delü

hastalık filan diildir ama bişeler geciktirmiş canım demekki..kafaya çok taktıkça ilerler belkim tarih stressten..hawa değişimi stress bişiler etkilemiş demekki..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çığlık atasım geldiiiiiiiiiii sanki herkesin tek bu ay varmış gibi kendinize gelin zaten hep negatif düşüne düşüne böyle yapıyoruz ben size söliiimm inanmıyoruz negatif düşünüyoruzzzzzz ve düşündüğümüz gibi oluyor işte

kız üzülme ilaç kullanırsın sende ilaçlar ucuz ben 8 ytlye alıyom 2 kutu kullanıyom 16 ytl oda büyütüyo yumurtaları çoğu kişi ilaçla hamile kaldı.istersen klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar yaz googleden çıkar kadınlar klubü topiği oda

canım okumadan sayfa geçti sanırım.......

Ndkcim seninle birkez daha kahroldumsenağlamaFakat biliyoruz ki diğer ay var umutlarımız tükenmemeli..Bizler seninleyiz evett her oluşumuz sanki biraz daha umutsuzluğun eşiğine sürüklüyor ama şeytana uymayalım
Başaracağız..:1hug::1hug:
Seni çok seviyorum ve seviyoruz o yüzden sil gözyaşlarını gelecekteki meleğini düşün biraz nazlı ama gelecek allahın izniyle gülümse hayata şöyle düşünmeliyiz enazından rahmimiz var geçte yumurtlayan yumurtalarımız var Yani umutlar var..........a.s.

günaydın kızlarr...ndk mawiş üzülmeyin noolur..ya ndk senin daha 10 gün yokmuydu kuzum ya..çok erken diilmi..

evet 10 gün vardı, dengem şaştı bu ay iğnenin dozunu arttırmıştık erken yumurtlama olmuştu galiba oyüzden olduu, bilmiyorumkii ben bende değilim şuansenağlama

evet 10 gün vardı, dengem şaştı bu ay iğnenin dozunu arttırmıştık erken yumurtlama olmuştu galiba oyüzden olduu, bilmiyorumkii ben bende değilim şuansenağlama

ya hayatım 10 gün biraz fazla erken..şaşırdım yani..bi doktorunu arasan?? çok mu yoğun..baya baya adet gibi mi

:
Haydaaa sabah sabah neoluyoruz kızlar serap biranönce bir jinekologa başvur şimdiye kadar düzenli miydi?Psikolojikte geçikebilir biraz sabır gerekiyor..

aslında bi iki gün aksardı geçen ayın 15 oldum 26 günde bir oluyorum6 gün geçti tık yok termal e gittim ama 2 gün önceydi ama ondan önce olmam gerekiyodu kafam çok karıştı kan tahlili yanlış sonuç verir mi

:enbuyukkk:Kızlar yılmak yok bakın üzülüyoruz hep kendimizden bişeyler kaybediyoruz..Yapmayalım en azından bakın sağlıklıyız :) adet oluyoruz..Herşeyimiz tam işliyor..Bunada şükür değilmi? :1hug:a.s.

ndk konuş susma bitanem..İçine kapanma bizi de üzüyorsun
maviş83 pıtır pıtıra katılmayacaksın sen....

Canım üzgünüm kan testi asla yanılmıyor 26 günde birse birkaç gün daha bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…