canım okumadan sayfa geçti sanırım.......
Ndkcim seninle birkez daha kahroldumsenağlamaFakat biliyoruz ki diğer ay var umutlarımız tükenmemeli..Bizler seninleyiz evett her oluşumuz sanki biraz daha umutsuzluğun eşiğine sürüklüyor ama şeytana uymayalım
Başaracağız..:1hug::1hug:
Seni çok seviyorum ve seviyoruz o yüzden sil gözyaşlarını gelecekteki meleğini düşün biraz nazlı ama gelecek allahın izniyle gülümse hayata şöyle düşünmeliyiz enazından rahmimiz var geçte yumurtlayan yumurtalarımız var Yani umutlar var..........a.s.
canım benim sağol desteğin için e tüm arkadaşlarımın desteği olmasa zaten kendime gelemem. Ama erken gelmesi beni şok ettii, çok üzüldümm yıkıldımm eşimin yüzündeki o ifadeyi ömrümce unutamam. Hani azad olursun kaçarsın biyere toslarsın ya aynen öyle oldukk. Tam çalışmaya başlıyoken offfsenağlama bakalım bidahaki aya nası bi serüven bekliyor benii...
bırde bu ay cok acayıp bır reglı yasadım normalde 6 gun surer 3 gunde bııtı sonra tekrar geldı. galıba stresten degıl mı. neyse ya dengem bozuldu galıba. zaten adetımı yenı duzene sokmustum galıba yıne bozuldu
aranıza yenı katıldım ama sankı hepınıze yıllardır arkadas gıbı hıssedıyorum. lutfen bu ay olmadı ama gelecek ay bende dahıl umutlu olmalıyız
geçen ay benimde aynı durumda oldu.normalde 6-7 gün sürerdi.üç günde bitiverdi.nedendir acep..:1rolleyes::1rolleyes:yoksa...:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt
güzelgözlüm merhaba nasılsın ..
nılüfersahh sen soğan kürünü deniyordun dimi yanlış anımsamıyorsam nasılsın
eee peki kızlar şimdi kim var sırada en yakın gününü bekleyen benden başka hee bi patricia var başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?