pembe bi kanama oldu bende şuannnnn( kan gibi de değillllll sanki sulu boya gibi pembe renkkk (( nedir buuuuuuu, daha adetime 5-6 gün varrrr, ben böyle bi renk ilk defa gördüm ömrümdee... peçeteyle sildimm bayaa vardıı hala bakıyorumm başka gelmiyoooo, adetmidir yerleşme kanamasımıdırrr implantasyonmudurr ayyy yıkıldımmmmm:1shok: senağlama
pembe bi kanama oldu bende şuannnnn( kan gibi de değillllll sanki sulu boya gibi pembe renkkk (( nedir buuuuuuu, daha adetime 5-6 gün varrrr, ben böyle bi renk ilk defa gördüm ömrümdee... peçeteyle sildimm bayaa vardıı hala bakıyorumm başka gelmiyoooo, adetmidir yerleşme kanamasımıdırrr implantasyonmudurr ayyy yıkıldımmmmm:1shok: senağlama
kızlar günaydınnsenağlama maalesef dünkü pembe akıntıdan sonra bu sabah yoğun kanamam başladısenağlamasenağlama zaten bu ay dengesizlik vardı bende erken yumurtlamıştım sonra tekrar yumurtalarım oluşmuştu iğnenin dozunu arttırınca dengem şaştı. ama çok üzüldüm yaa, şuan canım elimi bile kaldırmak istemiyorrsenağlamasenağlama
kızlar bu ayda yok umut regl geldi napalım kısmet değilmiş
herkese gunaydın benımde daha dun bıttı baslıtacagız artık calısmalara bu ay ınsaallh yaaaaaa........ allahım dualarımızı bosa cıkarmaz ınsaallah yenı bır ay yenı ümıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?