En erken hamilelik belirtileri

tatlım yerleşme kanaması olabilir. en iyisi bu sefer çalışmayın. tutunmasını engelleyebilirsiniz... sanki diğer kızların söz ettiği yerleşme kanamasına benziyor.

canımın içi,, kız yerleşme kanaması olabilir. hihoyyyt:teytey:cok dikkat et hayatım..hemen dr unu ara ve git kan testi ver. cıkar sonuç. inşallah hamişsindir yavrummmmmmmmmmmm:CüvCüv:

ama sunuda unutma benimde bır seferinde adetim böyle geldi. ilk gün sadece pembe cok az bir akıntı oldu. ertesi sabah bir kalktım kırmızıyı görmüşüm(((( inşallah seninki yerleşmedir bebişim yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::dance:

eee artık önümüzü açtın sanırım yasasınnnn sıra bizdeeeee...:teytey:

herkese günaydın
canım belki yerleşme kanaması olabilir adet kanaman böylemi geliyordu hep bu farklı bir şey sanırım allah bebişini versin sana inşlallah bak beni görmüştün hamile ama sen benden önce güzel haberler verceksin

NDKcim benimde adetim bu ay öyle geldi ama 5-6 gün önceden değil 1 gün önceden pembe açık pembe renkte bi akıntı geldi sabah adet oldum ama senin ki inşallah yerleşme kanamasıdır canım Allah gönlüne göre versin. güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar günaydınnsenağlama maalesef dünkü pembe akıntıdan sonra bu sabah yoğun kanamam başladısenağlamasenağlama zaten bu ay dengesizlik vardı bende erken yumurtlamıştım sonra tekrar yumurtalarım oluşmuştu iğnenin dozunu arttırınca dengem şaştı. ama çok üzüldüm yaa, şuan canım elimi bile kaldırmak istemiyorrsenağlamasenağlama

ndk cım üzülme bende regl oldum aynı durumdayım moralim bozuk ama neyapalım kısmet işşte eve gidip yatmak istiyorummmmmm

aynen mavişcimmmm kendimii ıssız sahillere vurmak istiyorummm, dün bi görseydin halimizii
tam çalışma yapcaktık, garibim heveslenmiştii ikimizde şoka girdikk hiç hissetmemişim olduğumuu tüh yaa offffffff

amaan yarabbim ne ndkkkkkk kızzz noldu böle tühhhhhhhhhh çok üzüldüm bak şimdi ya belki üstüne görmedir olamazmı? xxmavişimxx üzülme arkadaşım yeni ay yeni umut demek

herkese gunaydın benımde daha dun bıttı baslıtacagız artık calısmalara bu ay ınsaallh yaaaaaa........ allahım dualarımızı bosa cıkarmaz ınsaallah yenı bır ay yenı ümıt

Günaydınlar Herkese...

Ndkcim seninle birkez daha kahroldumsenağlamaFakat biliyoruz ki diğer ay var umutlarımız tükenmemeli..Bizler seninleyiz evett her oluşumuz sanki biraz daha umutsuzluğun eşiğine sürüklüyor ama şeytana uymayalım
Başaracağız..:1hug::1hug:
Seni çok seviyorum ve seviyoruz o yüzden sil gözyaşlarını gelecekteki meleğini düşün biraz nazlı ama gelecek allahın izniyle gülümse hayata şöyle düşünmeliyiz enazından rahmimiz var geçte yumurtlayan yumurtalarımız var Yani umutlar var..........a.s.

günaydın kızlarr...ndk mawiş üzülmeyin noolur..ya ndk senin daha 10 gün yokmuydu kuzum ya..çok erken diilmi..

herkese gunaydın benımde daha dun bıttı baslıtacagız artık calısmalara bu ay ınsaallh yaaaaaa........ allahım dualarımızı bosa cıkarmaz ınsaallah yenı bır ay yenı ümıt

Günasydın adacım,seninle fazla görüşemedik kaçgündür görüyorum da işlerden dolayı fazla ilgilenemiyorum nasılsın??
Umutlu olmana sevindim bacaklarını birleştirip havaya dikmeyi ihmal etme eğer herşey normalse çok etkiliymiş:1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr çok üzüldümmmmmmmmmmmm hayırlısı olsun ben henüz hastalanmadım ama bir kaç günüm var bugün test yaptım negatifti bu ay bendede bişey yok anlıcanız

tühhh herkes patır patır dökülmeye başladı:bbo: kesin bende adet olurum hele ndk olduysa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…