En erken hamilelik belirtileri

merhaba kızlar.....:1hug:

Ya kafam cok karışık hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum... aralığın basında idrar testi aldım negatif çıktı fakat aralıgın 4 ünde adet oldum fakat 2 güncük sürdü benim normalde 6 gün sürerken. Acaba üstünemi oldum bilmiyorum. Şimdi birdahaki adet tarihimi bekliyorum test için. Şimdi yapıp umudumun kırılmasını istemiyorum belki çıkmaz felan:1shok: ay insallah yeni yıla hepimiz içimizde ki bebişlerle gireriz:CüvCüv:
:

Arkadaşlar merhaba bende hamileymişim ama daha kese gözükmüyo erken dedi doktor kan testi yaptırdım 21.70 çıktı 48 saat sonra tekrar yaptırdım 91.00 çıktı keseyi görmek için kaç olması lazım bilen var mı?

canım bi arkadaşımız söyledi bugün o hamişliğini ovulasyon testinden öğrenmiş sende hamişsindir belki bence kan testi yaptır

Merhaba arkadaşlar.. Ben aranıza yeni katıldım.. Beni de aranıza alır mısınız?

Arkadaşlar yumurtlama zamanımın ne zaman olduğunu nası öğreneceğim,bileniniz var mı? En son Aralık'ın 4'ünde regl oldum.Korunmuyoruz bakalım n'olacak..Yeni yıl'a anne adayı olarak girmek isteyenlerdenim..

Arkadaşlar yumurtlama zamanımın ne zaman olduğunu nası öğreneceğim,bileniniz var mı? En son Aralık'ın 4'ünde regl oldum.Korunmuyoruz bakalım n'olacak..Yeni yıl'a anne adayı olarak girmek isteyenlerdenim..

merhaba arkadasım bende yenı katıldım aralarına cok guzel bır yer herkes super burada......... bende ılk bu soruyu sormustum tam hatırlamıyorum ama banada bır ınternet sayfası verdıle... doktornevra.com galıba oradan hesaplaya bılırsın

merhaba kızlarrrrrr
ben de 18 aralıkta adet olmam lazım. beklemedeyim. Bu ay bel ağrısı çekiyorum, kasıklarımda adet öncesi ağrılar var, bide çok fena kabızım yaaaa
ama genelde her adet dönemimde benzer şeyler yaşıyorum. o yüzden pek umutlu değilim. yine de bir umut bekliyorum.

gunduz sohbet eden arkadaslara kucak dolusu sevgıler. dualarım hep sızlerle esımın akrabasının cocuguna bakıyorum. bakıcı bulamadılar burası kucuk bır ılce kucucuk........ ne zaman sızınle sohbet ıcın otursam bana oyun actırıyor. daha 3 yasında kıyamıyorum. sohbetlerınızın hepsını okudum aksam . sız supersınız yenı fıkırler ogrendım ama vajınama parmagımı sokabılır mıyım bılmıyorum. benımde bugun reglımın son gunu bakalım bu ay neler olacak... calısmalara baslarız artık........

merhaba umudunu kesme ve de ben yenı katıldım ama moral cok onemlıymıs. onun ıcın hepımız her ay husrana ugrasakta umudumuzu kesmeyecegız kı bebıslerımız olsun:Saruboceq:

merhaba umudunu kesme ve de ben yenı katıldım ama moral cok onemlıymıs. onun ıcın hepımız her ay husrana ugrasakta umudumuzu kesmeyecegız kı bebıslerımız olsun:Saruboceq:

Haklısın canım moralim bozuk değil. Ben hap kullanıyordum 4 ay oldu hapı bırakalı. Genel kontrol için doktora gittim geçen ay. çok ufak bir iltihap var dedi ilaç verdi 5 gün kullandım bitti. rahim hamilelik için çok uygun hiçbir sorun görünmüyor dedi. Ama bu ay adetimin 3. günü tekrar çağırdı hormonlarıma bakacak. Bir de eşimden sperm testi istedi.
Daha erken böyle şeyler için ama özellikle ben eğer bir sorun varsa bile erkenden öğrenmek istediğim için şimdiden ne gerekiyorsa yapmak taraftarıyım. Umarım birşey yoktur da uğraşmadan bebeğimize kavuşuruz.

Bu yıla anne adayı olarak girmek isteyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize ve bir an evvel hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.

adacımmmm yukarıdaki yazını şimdi gördüm okudum inşallah bir an önce sen de kavuşursun istediğin bebişkoyaaa

merhaba kizlar bende bu ayi pas gecenlerdenim cuma gunu hasta oldum ve cok yogun bi sekilde devam ediyor.sizde muhabbet baya bi koyulasmis sayfalar nesilda ilerlemis.ben gelecek ayida pas gececegim muhtemelen cunku turkiyeye geliyorum ve esim burda kalcak yani pesinen bir ay daha ertelemis olduk:)okadar yorgun hissediyorumki kendimi yolculuk hazirligi,sinavlar deken bitti cok sukur. yorgunluktan olsa gerek surekli midem bulaniyor cok kotu bisekilde.hamile olmamin imkani yoktur heralde cunku acayip oluyor bu ay niyeyse,yorgunluktan galiba basimin donmesi,mide bulantisi..uzun bi sure girip okuyamam muhtemelen insallah dondugumde guzel guzel hamis haberleri alirim.Allahim herkesin dilegini yerine getirsin bol sabirlar diliyorum....kendinizi dinlememeye calisin arkadaslar...:)
sevgiler

pembe bi kanama oldu bende şuannnnn ( kan gibi de değillllll sanki sulu boya gibi pembe renkkk (( nedir buuuuuuu, daha adetime 5-6 gün varrrr, ben böyle bi renk ilk defa gördüm ömrümdee... peçeteyle sildimm bayaa vardıı hala bakıyorumm başka gelmiyoooo, adetmidir yerleşme kanamasımıdırrr implantasyonmudurr ayyy yıkıldımmmmm:1shok: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…