En erken hamilelik belirtileri

doktora gittim cumartesi, yumurta yokmuşş. adet söktürücü verdi regl olunca gitcem iğnelere devam etcez yine onun dışında bişi yok...

yokum canım yaa, sıkıntı stress hüzünnn... giremiyorum elim gitmiyo inan (

aaa olmaz bak bu...
paylaşıcaz... birbirimizden destek alıcaz..... sinirleri burda atıcaz... kocişleri yumuşacık karşılıcaz akşamları...
olmaz öyle kendi kendine kurum kurum oturmak :)

aaa olmaz bak bu...
paylaşıcaz... birbirimizden destek alıcaz..... sinirleri burda atıcaz... kocişleri yumuşacık karşılıcaz akşamları...
olmaz öyle kendi kendine kurum kurum oturmak :)

kocam beni yumuşak karşılasın valla, depresyona girdimmm

canım Ndk cım hepimiz bekliyoruz.. ınsallah saglık problemin hallolur....

inan hepimizin morali bazen cok bozuluyor .. ama sanırım boşvermek lazım...
cunku bu bebiş takıntısı bızım genclıgımızi yaşarken çalıyor... madem bebegımız yok biz de hayatı yaşayıp-vazifelerimizi yapıcaz... bebeklerimiz de o arada gelecektir..

:) girme girme depresyone.
çık hemen ordan.

melekler, gelmezzler öyle karamsar yerlere.. onlar en aydınlık, en ışıl ışıl zamanımızda gelecekler bize.
hemen çık o girdiğin depresyondan.

şaka bi tarafa.. yumurta yokmuş derken.. daha günü olmadığı için yok değil mi? başka bi sorun mu var?

ndk cım geçmiş olsun diyelim ve geçmiş olur inşallah.yüreğini ferah tut canım ya biz sizi özlüyoruz ama buraya girince takıntı yapyorum dersen biz seni hep bekleriz girmesende arada iyiyim de yeter tabiki kendini toplayana kadar biz sıkıntını mutluluğunu kısacası her ruh halini paylaşmaya ve elimizden geleni yapmaya hazırız bu hepimiz için ve jerkese karşı aynı dimi kızlar. sizleri seiyorum iyiki varsınız

çevrimiçi olanlar bana yardımcı olurmusunuz dert ortaklarına ihtiyacım var

delikafaduldenhadi bakalım mutluyuz diyelim Mutlu olalım...

ayy bebeğim gelmesse gelmesin... HIH diyeliimmm..büyük konuşalımm...

" biz daha düşünmüyoruz " cümlesi niye yazılmış canımm...
ne diyeceğizz... ayy aslaa bu ay hemen hamile kalmak istemiyorum...aslaa...:roflol:
büyük konuşu kızlar başımıza gelsinn... aaa çokk erkenn dahaa gencizz cocuk düşünmüyoruzz hadii bakiiiimm.

mrb canım gebelik hakkında tecrüben veya bilgin varmı

kime sordun ceydamvuslat?

ben deee.... iyiki varsınız hakkatten.. bana arkadaş oluyorsunuz...

ahahaha.. ''henüz erken, daha kariyer yapıcam ben.. daha genciz - gezicez.. eğlenicez... bebeğe mebeğe bağlanamayız henüz'''

''alla alla nasıl oldu anlamadım, KAZARA oldu... henüz hazır da değildik.. neyse artık, olmuş olan.. kısmetimizmiş.. '''

:))))))))))))))))))))

yalelcim aynı şekilde bende adet olduğumda kocama söylemek istemiyorum heray başı bu stresi yaşıyorum seni çok ii anlıyorum gebelik durumun varmı yada tedavi görüyonmusenağlama

canlarım çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıııı...
beni bir siz anlarsınız zaten...

buraya girince pek takıntı yapıyorum diyemem ama ne bilimm yazarken yoruluyorum tuhaf bi haldeyimm :S

melekler, gelmezzler öyle karamsar yerlere.. onlar en aydınlık, en ışıl ışıl zamanımızda gelecekler bize.... ÇOK HAKLISIN CANIM :)

madem bebegımız yok biz de hayatı yaşayıp-vazifelerimizi yapıcaz... ÇOK HAKLISINN CANIM :)

AMA GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR... DİNLETECEM ZORLAAA Bİ REGL OLAYIMM UMUDUM TEKRAR YEŞERSİN DE HAYIRLISIYLA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…