En erken hamilelik belirtileri

evet en azından yumurtlaması düzeldi... canlarım şükürler olsunki yumrutalarımız var. küçük adamcıklarımız var.. sadece bekleyecegiz.....cok stres yapıyoruz. yapmayalım. allah korusun bu stres erken menapoza sokacak ... adet olmayalım diye değil hamile olalım diye dua edelim. bakın sonra günlerimiz geciyor sonra tak tak cakılıyoruz.

ceylanım benim yeni tarihim 4 ocak olsun..hesaplayıcılar 31 aralık diyo ama benim karışık gidiyo bikaç aydır...4 diyelim iyisimi...

Ndk cım çok gençsin bir şikayet yokken öyle rahim filmi felan çekiyorlar mı canım ?

Kusura bakma ben de 8 aylık evlıyım daha hıc doktora gtmedım de...12. ay da gidicem. Ama insallah bu ay olur artık.
Kızlar ne oldu bize ?? ben de dün pembe gördüm tam test yapacakken banyo da şok yaşadım..
Bugün de kırmızı kart tabiki... ben de bu ay doğal sürecine bırakacağım....

GÜn saymadan gerekeni yapıp bekleyeceğim..Belim ağrıdı, yok akıntı takılmıcam her ay belirti diyorum..Adet oluyorum yaa...

ndk seni dovucem klava: ne bu karamsarlik hani her ay yeni umutlar olcakti.. allah gostermesin daha kotu seyler olabilir.. canini SIKMA.. sakin..sakin ol hersey yoluna girecek.. rabbim herseyin iyisini bilir..mevlam neyler neylerse guzel eyler bitanem uzulmek yok

Bugünlerde adet olan arkadaşlar takmayın kafanıza demek çözüm değil...

Ben sadece yalnız değilsiniz biz de varız diyorum.. Hepimiz bu ay hüsrana uğradık...

Ama güzel hamile arkadaşlarımızın duaları var.. Tubacık bize dua ediyor... Teşekkürler

Rahim filmini çektir bence ndk en azından rahatlarsın bak benim en azından o konuda kafam rahat.sperm testide yaptırdım o konuda da rahatım sadece sorunum yumurtalarımın büyümemesi oda çok şükür ilaçla oluyo yumurtalar büyüdüğü için eninde sonunda olucak ben buna inanıyorum

aklıma geldide bir keresinde adetim gelmedi. 29. gün oldu hala yok.. bende dr u aradım gel bakalım demişti. gittim. beklerken beklerken(sıramı) wc ihtiyacım geldi. girdim bide ne göreyim pembeler baslamazmı. eyvah dedim.. adamada rezil oldum. salak kız az daha bekleyemedin:roflol: bir bozuldumki anlatamam o anı. sıram geldi. dr un odasına girdim. evet canım ne oldu dedi.. tahlil yapalım hemen dedi.. ne tahlili az önce kırmızı kart gördüm diskalifiye oldum dedim dr. a.. dr gülmeye başladı... rahat ol dedi. adetin en azından 5 gün geçsin.. dr umla havadan sudan sohbet edip derlerya biyerlerime baka baka dönmüştüm :roflol:hiç unutmam bu anımı

ay ya,benimde dört günüm kaldı,.geri sayım başladı.,.inşallah kırmızı kart görmemm,.ALLAHIM NOLURSUN..:Saruboceq::Saruboceq:herşeyin hayırlısı..:Saruboceq:

Beyzaaaa sen kan testi yaptırmıştın sanırım başka bi topicte görmüştüm sonuç noldu canım

günaydın arkadaşlar bende hüsrana uğrayanlardanım adetim iki gün gecikmişti çok umutlandım ama dün kırmızıyı gördüm senağlama aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

ay ya,benimde dört günüm kaldı,.geri sayım başladı.,.inşallah kırmızı kart görmemm,.ALLAHIM NOLURSUN..:Saruboceq::Saruboceq:herşeyin hayırlısı..:Saruboceq:

seninle aynı zamanda bekleyecegz nilüfercım.. benimki erken gelebilir. ama gecikmez sanmıyorum..daha 31. günü doldurup 32 ye geçtiğim görülmedi. genelde 24 ile 28. günler arası beklerim. bugünden itibaren bekliyorum aslında ben. -tatlicadiarzu-

Kizlar ben bugun hepinizze kiziyorum valla oturup agliyacam.. niye herkes uzuluyo ya..kizlar boyle karamsar olmayin allah gostermesin hadi adet olamasaniz, hadi daha kotu seyler olsa.. hic umutlu konusan yok valla kiziyom ha klava: her ay boyle yaparsaniz stress yumurta ve spermi bir araya getirmez dusunmeyin az.. kafaniza sadece bu ay hamile kalacam deyin ozel gunlerinizde bir arada bulunun ve rahat olun eminim ozaman olacak.. ama yok kirmizi kart gordum yok olmadi yok agladim.. valla ben agliyacam yaasenağlamasenağlama

benimde bugüne kadar geciktiğini görmedim.bir iki gün önceden gelir..
not:inşallah ikimizde kırmızıları görmeyiz..AMİN:Saruboceq:birlikte bekleyelim,.vede görelim,sonucu bakalım.

ay ya,ağlamayın,.kıyamam..a.s.sanırım bu konuda haklısın.ama inanın elimde değil,.illa ki sözünü edecem.

ndkkkkkkkkkkk canım benim bitanemmmm, bak seninle,, benimle,, bizimle aynı kaderi paylaşan onlarca kişi var..herkes böyle sukoyuverirse kimle dertleşip moral bulacagız????????kötükedihüsoklava:Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…