kıslar ben geldimm, bende bu ay galiba rahim filmi çektircem reglim bitince...
ay ya,benimde dört günüm kaldı,.geri sayım başladı.,.inşallah kırmızı kart görmemm,.ALLAHIM NOLURSUN..:Saruboceq::Saruboceq:herşeyin hayırlısı..:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar bende hüsrana uğrayanlardanım adetim iki gün gecikmişti çok umutlandım ama dün kırmızıyı gördüm senağlama aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Beyzaaaa sen kan testi yaptırmıştın sanırım başka bi topicte görmüştüm sonuç noldu canım
seninle aynı zamanda bekleyecegz nilüfercım.. benimki erken gelebilir. ama gecikmez sanmıyorum..daha 31. günü doldurup 32 ye geçtiğim görülmedi. genelde 24 ile 28. günler arası beklerim. bugünden itibaren bekliyorum aslında ben. -tatlicadiarzu-
kız maşallah radar gibisin heeeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
Kizlar ben bugun hepinizze kiziyorum valla oturup agliyacam.. niye herkes uzuluyo ya..kizlar boyle karamsar olmayin allah gostermesin hadi adet olamasaniz, hadi daha kotu seyler olsa.. hic umutlu konusan yok valla kiziyom haklava: her ay boyle yaparsaniz stress yumurta ve spermi bir araya getirmez dusunmeyin az.. kafaniza sadece bu ay hamile kalacam deyin ozel gunlerinizde bir arada bulunun ve rahat olun eminim ozaman olacak.. ama yok kirmizi kart gordum yok olmadi yok agladim.. valla ben agliyacam yaa senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?