canimm gecenn ayyy ben cokk umutlanmistimm tammmm dediyodumm kesinn hamisimm ama kirmizii kartii gorunce esimeee saldirdimm dupeduzz herifinn hicc bi sucu yokk benn ters davraniyomm ama o surecc 2 gunn suruyoo sonra yeni umutlarrla bidakii ayiii bekliyosuunn boylee oldugu icinn benn hiic bu ayy uzulmicemm cunkuu kendimii kaptirmadimm okadarrr illakii uzulurumm ama gecenn aykii gibii olmazzzz eminimm o tecrube benimm icinn bir ders olduuu ..daha kaptirmicamm okadarrrhihoyyytnapim ravzanur isteyim..sayfa acik okuzun trene baktigi gibi bakiyorum bos bos..ndkyi dusunuyorum
canimmmmmm hamissinn istee hihoyyythihoyyythihoyyytohhhhhhhhhhh... bugunn guzell birr haberr aldikk sukurrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kizlarrr yenii hamisimizz varr aramizzzdda canimm gitt hemenn kan testii yaptirsana n duruyonn hadii bekliyozz burda seniii:teytey::teytey:adetim bugün geçti test yaptım ikinci çizgi bulanık çıktı,ilk çizgi de herzamankinden açık renkliydi,sanırım çok erken davrandım ama acayip heycanlandım.kolay değil 1 senedir istiyorduk yinede kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ,bu testin ne anlama geldiğini bilen var mı?
adetim bugün geçti test yaptım ikinci çizgi bulanık çıktı,ilk çizgi de herzamankinden açık renkliydi,sanırım çok erken davrandım ama acayip heycanlandım.kolay değil 1 senedir istiyorduk yinede kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ,bu testin ne anlama geldiğini bilen var mı?
canimm benimde bir yarinimm varr belirtilerr hemen hemen aynii olur insallahh .. bir belirti varmii azbi baksana kendinee goguslerindee agzinin tati felann ..hemmm ikincii cizgii ciktiyasa hamis isn guzelimmm gitt bir tane daha all test:CüvCüv:şuan işyerindeyim çıkamam 2.test için cesaret esemiyorum acaba tekrar yapsam çıkar mı
tamam canimmm .. aycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalisteyi ceylan yapıyo canım bende ekli değilim ceylan benide eklermisin
kızlar slm ben geldim geçmişi çok az okuyabildim ndk cım çok üzüldüm ama 10 gün önce olması tuhaf değilmi yani yerleşme kanaması olamazmı bu benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?