En erken hamilelik belirtileri

zeynepp....... mavisssss .... serapppppppppppppp... ndkkk cigimm ordamisinizzzzzzzzzzzzzzzzz,... himmmm ben size kustummm benii listeyee yazmamisinizzzzzz:a015::çok üzgünüm:

napim ravzanur isteyim..sayfa acik okuzun trene baktigi gibi bakiyorum bos bos.. ndkyi dusunuyorum
canimm gecenn ayyy ben cokk umutlanmistimm tammmm dediyodumm kesinn hamisimm ama kirmizii kartii gorunce esimeee saldirdimm dupeduzz herifinn hicc bi sucu yokk benn ters davraniyomm ama o surecc 2 gunn suruyoo sonra yeni umutlarrla bidakii ayiii bekliyosuunn boylee oldugu icinn benn hiic bu ayy uzulmicemm cunkuu kendimii kaptirmadimm okadarrr illakii uzulurumm ama gecenn aykii gibii olmazzzz eminimm o tecrube benimm icinn bir ders olduuu ..daha kaptirmicamm okadarrrhihoyyyt

adetim bugün geçti test yaptım ikinci çizgi bulanık çıktı,ilk çizgi de herzamankinden açık renkliydi,sanırım çok erken davrandım ama acayip heycanlandım.kolay değil 1 senedir istiyorduk yinede kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ,bu testin ne anlama geldiğini bilen var mı?

canimmmmmm hamissinn istee hihoyyythihoyyythihoyyytohhhhhhhhhhh... bugunn guzell birr haberr aldikk sukurrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kizlarrr yenii hamisimizz varr aramizzzdda canimm gitt hemenn kan testii yaptirsana n duruyonn hadii bekliyozz burda seniii:teytey::teytey:

geldim kıslarrr, bugün bitsin diye dua ediyorummmm

şok üstüne şoklar yaşıyorummm. işten kovulan bi bayan vardı ne kavgalarla gürültülerle kovulmuştu bugün geldi işe başlıyomuş hemde bi birimde müdür olarakk :S

canım hayırlı olsunn allah kucağına almanı nasib etsinn, bize de dua et olurmuu çok sıkıntıdayızz:çok üzgünüm:

akcacim bence hamilesin silik cikmasi bile hamile gostergesi.. git hemen kan testi yaptir canim.. ravzanur nekadar stress yaparsan okadar gecikir..insallah tez zamanda hamile kalirsin canim.. yeterki umudunu yitirme

kızlar slm ben geldim geçmişi çok az okuyabildim ndk cım çok üzüldüm ama 10 gün önce olması tuhaf değilmi yani yerleşme kanaması olamazmı bu benneyaptımki

maviş burdamı mavişi rüyamda gördüm daha doğrusu mavişi değil avatarındaki bebek aynı çerçevesinin içinde duruyodu altındada maviş yazıyodu uyandım

şuan işyerindeyim çıkamam 2.test için cesaret esemiyorum acaba tekrar yapsam çıkar mı
canimm benimde bir yarinimm varr belirtilerr hemen hemen aynii olur insallahh .. bir belirti varmii azbi baksana kendinee goguslerindee agzinin tati felann ..hemmm ikincii cizgii ciktiyasa hamis isn guzelimmm gitt bir tane daha all test:CüvCüv:

derya cimmm su listeye benide yinee eklermisin canimmyaa moralimm bozuluyoo oyle bensiz bensizz kendimi yetimm hissettim:çok üzgünüm:

listeyi ceylan yapıyo canım bende ekli değilim ceylan benide eklermisin
tamam canimmm .. aycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaycaaaaaaaaaaaaaa sorumunn cevabii varmiiiiiiiiiiiiiiiisırnaşık şeybenimm bugunn migdemm birr tuhaff siskinlikmi bulantimii anlamadimm bide istahimmm cok varr yaaaa

kızlar slm ben geldim geçmişi çok az okuyabildim ndk cım çok üzüldüm ama 10 gün önce olması tuhaf değilmi yani yerleşme kanaması olamazmı bu benneyaptımki

yerleşme kanaması gibi değil bayaa bayaa oluyorumm senağlama

tubişimm kızma bana nolurrr, bugün beni mazur görünnn :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…