benimde bugüne kadar geciktiğini görmedim.bir iki gün önceden gelir..
not:inşallah ikimizde kırmızıları görmeyiz..AMİN:Saruboceq:birlikte bekleyelim,.vede görelim,sonucu bakalım.
NOT:İKİMİZDE KIRMIZILARI GÖRMEYİZ:1shok: NE DEMEK BU ŞİMDİ ÜZÜLDÜM YANİ İNŞ.İKİNİZDE GÖRMEZSİNİZ BİZ GÖRÜRÜZ:çok üzgünüm:senağlama
canım dr ilaç vermediyse cok yüksek edğil demekki.. benimde hormon tahlilimde bi hormon cok az bi yüksekmiş. dr bana ilaç kullanacak kadar önemli değil demişti. seninkide öyledir sanırım. sıkma canınıa.s
benimde bugüne kadar geciktiğini görmedim.bir iki gün önceden gelir..
not:inşallah ikimizde kırmızıları görmeyiz..AMİN:Saruboceq:birlikte bekleyelim,.vede görelim,sonucu bakalım.
NOT:İKİMİZDE KIRMIZILARI GÖRMEYİZ:1shok: NE DEMEK BU ŞİMDİ ÜZÜLDÜM YANİ İNŞ.İKİNİZDE GÖRMEZSİNİZ BİZ GÖRÜRÜZ:çok üzgünüm:senağlama
a.s.Anladım kızlar özürünüz kabul olmuştur
dur kizz umutsuzz degiim gecen dedimm iliski sonrasii lekelenme olduu . ama dun aksamm bole lekenme gelmedii iliski sonrasii...18 aralikk regl gunumm.. bakalimm hayirlisda arkadaslara uzuldummm.. ben az 15 dk. icinde gelcemm eltiminn kizini okuldan almaya gidiyomm beklersenoizz sevinirimm kiizz gitmeyinn bi yere:jeyyar:haydaa ravzanur sendemi..ufff umutsuzlasmayin yaaaaaaaa agliyacam valla
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm...................................ndk canimmm simdii birazz iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnnmirmirmirmirtubacikkkkkk sen ne yapiyosunnnn simdiiii:jeyyar:ndka bizi cok uzuyorsun...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?