En erken hamilelik belirtileri

benimde bugüne kadar geciktiğini görmedim.bir iki gün önceden gelir..
not:inşallah ikimizde kırmızıları görmeyiz..AMİN:Saruboceq:birlikte bekleyelim,.vede görelim,sonucu bakalım.

NOT:İKİMİZDE KIRMIZILARI GÖRMEYİZ:1shok: NE DEMEK BU ŞİMDİ ÜZÜLDÜM YANİ İNŞ.İKİNİZDE GÖRMEZSİNİZ BİZ GÖRÜRÜZ:çok üzgünüm:senağlama

NOT:İKİMİZDE KIRMIZILARI GÖRMEYİZ:1shok: NE DEMEK BU ŞİMDİ ÜZÜLDÜM YANİ İNŞ.İKİNİZDE GÖRMEZSİNİZ BİZ GÖRÜRÜZ:çok üzgünüm:senağlama

ÇOK ÇOK ÖZÜR.pardon,arkadaşım.öyle demek istermiyim,.hiç.ALLAH İSTEYEN HERKESE BEBİK VERSİN.heyeçanlandım bi an.buyrunuz özür çiçekia.s.a.s.

ya cok tesekkur ederım ıcıme su serptın vallahı. bebıs olmayınca bu yuzden mı demıstım kendı kendıme. morelım duzeldı sırnaşık şeysırnaşık şey. bırde bu lıste tam olarak ne bılmesemde galıba regl ı gunlerı. benıde unutmayın dun bıttı. geleecek ay10 falan olurum optum herkesı

benimde bugüne kadar geciktiğini görmedim.bir iki gün önceden gelir..
not:inşallah ikimizde kırmızıları görmeyiz..AMİN:Saruboceq:birlikte bekleyelim,.vede görelim,sonucu bakalım.

inşallah hayatım .. görürsemde cok yıkılmam. alıştım artık ama kasık agrım ,, sızlamam bile yok bu ay.. sadece gögüslerim hassas. cok değil oda. ucu acıyor en cok..parmaklarımla tutup bi bakıyyorum. bide bacaklarımın üstünden bir agrı giriyor ..CADIARZU

ben güzel gözlümle aynı günde adet olduğumuz için oyüzden ikimizi kapsadım.niye art düşüneyim.sadece yazım hatasıydı..:1no2::1no2:

tubacikk iyiidimm suana kadarr yazilarii okudumm cokk uzuldumm yaaa:1no2:neysee olmadii bidakii aya nasipp insallahh oluur arkadaslarr . brde anlamadigimm oylee dr, sormadann ilacc niyee aliyonuzkii arkadaslarr hormon dengenizii bozuyosunuzz .dr.. sorun yaa icimm tuhaff olduu . benii listeyee alamamis ceylanimizz benimmde 2 gunumm kaldii simdii bende umutsuzlastimm ne yapcamm yaa offfffffff:Saruboceq:

haydaa ravzanur sendemi.. ufff umutsuzlasmayin yaaaaaaaa agliyacam valla
dur kizz umutsuzz degiim gecen dedimm iliski sonrasii lekelenme olduu . ama dun aksamm bole lekenme gelmedii iliski sonrasii...18 aralikk regl gunumm.. bakalimm hayirlisda arkadaslara uzuldummm.. ben az 15 dk. icinde gelcemm eltiminn kizini okuldan almaya gidiyomm beklersenoizz sevinirimm kiizz gitmeyinn bi yere:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…