En erken hamilelik belirtileri

hayır ndk seni mazur falan görmücez sen bizi böle yanlız bırak gir olumu böle şey beni rüyasında gören arkadaşım kız derya hakkatenmi nasıl gördün bi anlat bakam yıksa bendemi regl olcam

yerleşme kanaması gibi değil bayaa bayaa oluyorumm senağlama

tubişimm kızma bana nolurrr, bugün beni mazur görünnn :çok üzgünüm:

canım yaa üzülme bak hepimiz üzülüyoruz yanlız değilsin bizler varız nolur kendini yıpratma diycek bişey bulamıyorum ki biliyorum ne kadar üzülme desekte çok zor ama bak hepimiz beklemedeyiz hepimizin bi gün olucak bebişleri inşallah bi gün sen haykırıcaksın hamileyim diye bi gün ben bi gün bi başkası nolur yıpratma kendini :çok üzgünüm:

heh maviş gelmiş maviş senin avatardaki bebeği gördüm aynı çerçevesinin içinde duruyodu altındada maviş yazıyodu o kadarcık uyandım hemen hayra yoralım hayır çıksın

:jeyyar:ndka seni mazur felan gormuyorum ve affetmiyorum:1no2: sen bebisinin gelmesini kendi kendine etkiliyorsun..boyle yaparak benneyaptımkisenağlama:mymeka::mymeka:

merhaba arkadaşlar ben genelde sizleri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.bende 9 aydır beklemedeyim.her ay farklı şeylerle karşılasıyorum artık yoruldum ama yınede hayırlısı olsun.kendimizi cok da üzmeyelim. dün regl olmam gerekirdi ama hala yok.gerci umudum yok cunku düzen bozuluyor arada..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu zaman gecmiyooo hicc . evde uyuz uyuz dolasiyomm hic birsey yapasimm yokk yaaaaaaaaaaaaa nnne yapimm bennn bana birr akil verinn n olurr

merhaba rakadaşlar benım daha var günüme 12 gün felan valla benım sadce göğüslerım şiş ağrımıyor birde çok üşüyorum okadar fazla belirti yok inşallah 9 aylık döneme başlamışımdır inanın ben sizin gibi test yapmak istemiyorum çünkü en son güne kadar bir umutla beklıyorsun hayal kırıklığına uğrayınca daha kötü oluyor arkadaşalr

akkanaryacığım belkide yumurtluyosundur canımm çok var çünkü adetine testte çıkmayabilir.

kızlar benim gögüslerim halen ağrıyor...ama dün test yaptım akşamleyin negatif çıktı. bana bişey söyleyin nolur zonklama şeklinde agrıyor. akşamları daha şiddetli oluyor. araştırdım prolaktin yüksekliğinden oluyormuş..ama prolaktinin yükselmesi neye baglı... bir çok nedeni var... kan testi yaptırayım diyorum ama boşuna para veriyorum yaaaaaaa... cuma gününden beri ağrıyo ilk üç gün çok şiddetliydi.en geç perşembe adet olmam lazım. aslında dün günümdü ama olmadı hala...offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…