En erken hamilelik belirtileri

kızlar çok tembel gördüm sizi..ben akşam geç çıkyorum ama bi gün önceden yapıyorum yemekleri..bize de beklerim :)) lahana sarması da var dün pişirmiştim..

başım dönüo beee..oturup kalkınca gözümün önünde bişeyler uçuşuyooo..

kızlar çok tembel gördüm sizi..ben akşam geç çıkyorum ama bi gün önceden yapıyorum yemekleri..bize de beklerim :)) lahana sarması da var dün pişirmiştim..

kız lavinia.. kendini topla bacım :)
deryaya hatırlıyomusun.. gece otururken başı dönmüştü... gidip yatmıştı..
bak ben diyim, bu belirtileri takılmayalım canım benim.. durup durup belirti yaratıyoz sonra kendimizde.

ben de yemeğimi koydum.. pişsin bakem.

aaaa ben geldim hepiniz kaçmışsınız, oldu mu şimdi?kötükedihüso
valla ben bugün yemek falan yapmıyom, kocişler kokoreç yemeye gidicez, çok severim sölemesi ayıpdelikafadulden

aaaa ben geldim hepiniz kaçmışsınız, oldu mu şimdi?kötükedihüso
valla ben bugün yemek falan yapmıyom, kocişler kokoreç yemeye gidicez, çok severim sölemesi ayıpdelikafadulden

ben hayatta yiyemem kokoreç..benimkini aradım gel sana yemek ısmarlayım dedim yanaşmadı..sinir şeyy klava:

iyi akşamalr kızlar ben yarın doktora gidecem çocuğumuz olmuyor diye adetımın 3 günü kan verip hormonlarıma baktıracam kızlar başka muayane ediyıyorlar bir bilginiz varsa lütfenn söyleyin

canım tebrik ederim salıcakla kucagına alırsın inşallah
Tam çıkıyodum çok güzel bir haber almış oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu haber çok güzel geldi valla. İnsan hamiş haberi alınca mutlu oluyor. Darısı bizim başımıza
TEBRİK EDERİM DARISI BEBİŞ BEKLEYEN TÜM ANNE ADYLARININ BAŞINAAAAAdelikafaduld en

Teşekkürler kızlar. Rabbim size de bu mutluluğu yaşatsın tez zamanda inşaallah.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr kımse yokmuuuuu galıba alışmaya başlıyorummmmm yemek yedım hemen geldımmmm....inş. gusel haberler paylaşırız

Teşekkürler kızlar. Rabbim size de bu mutluluğu yaşatsın tez zamanda inşaallah.

tebrıkler arkadasımdarısı bize inş.
sen ne zamandır beklıyrdun yenımı öğrendın.birde az bahsedermsıın belirtilerden ben adetımın gecıktıgını düşünüyorum ama belirtiler var karın agrısı vss. test yaptım negatıf cıktı senden belirtiler nasıldı az bahsedermısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…