En erken hamilelik belirtileri

ben köfte yapacagım fırındaaa en kolay buuuu bence bunu yapppp birde fırında patates yaaprım hem hafıfı hem pratıkkkkkk.....nedense negatıf cıkması benı üzdü ama bu aya hızlı giriş yapcam.
öncelılkle yumurtlama gunune göre denemıcem her hafta denemeye calışcam birde incir ve sogan kürünü uygulucam eşimede keçıboıynuzu kürü..iddialı girircem şubata:)))) zaten allahınizin verrse nısnada işe başlıcamm ozmaan kadar olmazsa napıyım allah kerım:))

valla kuzum bana sorarsan regliyken git derim canım...
boşa para vermemiş olursun hem, sen bilirsin yinede.. heveslendin şimdi sen git bari:dance:

aman napim gideyim bi görüneyim para vermiyorum canım zaten. belki verir ilaç felan.

canım evde tavuk varmı? varsa onları doğra doğarayabiliyosan tabi. borcamın en altına diz,üstüne domates, soğan,sarımsak, biber biraz da baharat at ver fırına. oldu bitti bunu ben uydurmuştum beş dakkada beşiktaş yani.

:1no2:kızlar bugün kafam çok karışık ya. adet belirtilerim vardı göğüslerim ve uçları çok acıyordu şimdi onlar yavaş yavaş gidiyor. ne adet nede hamilelik belirtisi var üstelik iki aydır adet olmuyorum üfff yaa ayın yirmi üçünde bhcg yaptırdım sonuş negatif ama erkendi sanırım çünkü muhtemel ilişki ayın 18iveya 19 undaydı acaba tekrar yaptırsammı.

bence akşama ayy anammm elim çok fena de ve yemek yapma delikafadulden

ben bu fikri sevdim :)

makarna hazırcorba salata bu olur dahada olmadı dışardan siparış ver

makarna da iyi fikir..

Kadın olmak zor cocuk yap yemek yap ütü yap oh evı temızle bune herıfler hıc bırşey yapmıyo
çok zor..
diyoruum ya.. kadın olmak, her gün daha da zorlaşıyor sanki...

un çorbası maketten hazır köfte fırında köfte yanına pilav ve yoğurtlu marul salata

yayla çorbası yapıcam.. bu fikir de iyi oldu. akşamdan pilav vardı.. onu çorba yapıvereyim :)

Hayatım bıze gel yemege elın agrıyo kıyamam sana
ay canım, teşekkürler..

yes yes.. tavuklu tarif çok hoş...

tenk yu kızlar..
dolapta haşlanmış nohut varmış..şimdi baktım. soğanları da rondo kıyıversin.. o pişsin..
yayla çorbası...
makarna
salatayı da sanırım kociş yapmak durumunda kalacak ...yerimseniben

-tatlicadiarzu-benim buzlukta taze fasülye vardı sadece soğan kavurup fasulyeyi ekledim okadar dündende pilav vardı anlıcağınız bu gün kolaya kaçtım hergünde ağır yemek olmaz demi.

tubacık seni görmedim sanmaa:dilcikar: sırnaşık şey

iyi akşamlar ballarımmmmmmmmmmmmma.s.

-tatlicadiarzu-benim buzlukta taze fasülye vardı sadece soğan kavurup fasulyeyi ekledim okadar dündende pilav vardı anlıcağınız bu gün kolaya kaçtım hergünde ağır yemek olmaz demi.

benimde buzlukta mantım vardı annem saolsun:jeyyar: sarımsaklı yoğurt yaptım sosda yaptım bide kıvırcık salata tamam işte dün tiramisuda yapmıştım tatlımda var yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…