kızlar eger stresten olmamışssam ne dıcemı bilemıyorum 25yıllık düzenı 1ay bozdum demektır:))) su yasıma kadar adet dusensizlğim olmadı hiçççç.benle aynı durumda olanalr varmıs ama yenıyım ya okuyorum nıklerı unutuyorum kusura bakmayın benımde son adet 26aralıktı ..1subata kadar beklıcemm gene olmazsammmmm kesın dra gidicemmm bebiş olmuyorsa adet dusenımdende olmayayım:)))
kızlar bende bişi sorucam cmt dr a gidicem ya 6 aydır korunmuyoruz dicem ilgilensin diye. alttan muayene etcek heralde onu da anladım peki başka ne der ne yapar? ilaç mı verir?
kızlar eger stresten olmamışssam ne dıcemı bilemıyorum 25yıllık düzenı 1ay bozdum demektır:))) su yasıma kadar adet dusensizlğim olmadı hiçççç.benle aynı durumda olanalr varmıs ama yenıyım ya okuyorum nıklerı unutuyorum kusura bakmayın benımde son adet 26aralıktı ..1subata kadar beklıcemm gene olmazsammmmm kesın dra gidicemmm bebiş olmuyorsa adet dusenımdende olmayayım:)))
alttan muayene etcek hiç bi sorun yoksa (inş) diyecekki adetinin 2. günü gel ha adetliysen diyecekki 5. günü klomene başla bittikden sonra şu gün gel diyecek o gün gitceksin yumoşlarına bakcak iğne verecek diyecekki bu iğneyi bugün yapp şu günler ilişkiye gir iğneyle yumpşları çatlatacak sen ne zaman çatlama olduğunu bileceğin için ilişkiye gircennn ve hamiş kalma şansın artacak :Saruboceq:
hayatım ben kurulmuş saat gibiydim 28 günde bi ve sabah yatakdan kalktığım andaydı saati bile belliydi ama 2 aydır olmuyorum :1no2:
ya ewet yalel.madem hamiş değilim inş. olayım dıye dua etcem sımdı:)))) valla cok önemlıııı inş. senden hemen olursun cnmm yaaaa takma kafana calışmak daha ıyı suan evdeyım mesgalem yok habıre aklımda takıntı yaptım galıba bırde olmayınca insan umutsuz oluyor yasımız gence sonucta olur ıns.
canım benimmm
öncelikle reglinin en geç 2. yada 3. günü doktora gitmeni tavsiye ederim... eğer regliyken gidersen 1 ay daha beklemek zorunda kalmadan yumurtalarının oluşumuna göre ilaç ya da iğne verecektir doktorun...
öfff öfff ben cmt ye randevu aldım o zamana kadar adetim bitiyo ay ya 1 ay daha bekleyemicem. bekleyemicem derim bende banane.
benbilirim canım benim üzülme tatlım biraz daha bekle olmazsan bi test daha yap bence bazen idrarda 10 gün felan sonra çıkıomuş kendini bırakma sakın bu ay olmazsa bi sonraki ay inş tatlım ama bi kaç gün daha olmazsan bi daha yap derim ben
ne dersen de regli bitince ilaçlara başlamaz maalesef :1no2:
aaa benim adetim bugün yarın biter cmt bişi kalmaz adet için 1 ay daha mı beklicem yani. saol canım bu arada cvp verdiğin için. muck.
ya ben ne yemek yapıcam...offff.. :uhm:
ne yazıkki efet hayatım haa ama doktorların bazıları adet kanaması olmayanlarda herhangi bir günde başlata biliyorlar sen doktoruna git canım o seni yönlendirir ne demek canım zaten prof olcam yakındaa istediğini sorabilirsin canım kaydirigubbakcemile3
ben karnıyarık yapcam yanında plav
boşunamı gidiyorum yani şimdi ben. aman beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?