En erken hamilelik belirtileri

geçen ay olmadı ya da gününü tutturamadık bu ikinci denememiz bakalım inşallah bu ay olur en son 13 ocak en so adet olduğum tarih bakalım beklicez artık kısmetse olur

bedne test yaptım bugun negatıf cıktı ilkkes yaptım ...1subata kadar beklıcem olmazsam dr a gitcem napıyım adet gecıkıncede insan tuhaf oluyor kosu bandını bile kullanamdım bguun ha oldum ha olcam dıyeee off hamiş değilsem ıns en yakın sürede regl olurum sen ne kadardr denıyrsun cnmmmmmmm

daha 8 aylık evliyim

cnmm ıns olur ıyı akıllılık etmişin hemen düşünmekle benım sınavalr vardı ancak fırsat oldu önce iş dedım:)) eylulden berdıır denıyoruz bakalım ılkkes adetım gectı ama test negatıf olunca umutlanamdım:)))
cnmm hayrlısı allah hayrlı zamanı biliyrdur elbet:uhm:

valla cnm bende hepsini okuyamadım en son bildiğim kadarıyla hamiş falan yoktu sen neden gittin dr a noldu?

canım ben bu konuyla ilgili hiç gitmemiştim bi de önceden yara yaktırmıştım şikayetlerim vardı acaba ondan mı bişeymi var diye de gittim doktor yaranın iyileştini söyledi ama enfeksiyon varmış ilaç verdi bu da gebeliği etkileyebilir bence bi 6 ay daha bekle dedi. ben o kadar beklemiycem ama ilaçların bitmesini bekliycem yani ilaçlardan sonraki aya bakıcam yine olmassa o zaman gidicem. sen ne yaptın bi değişiklik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…