En erken hamilelik belirtileri

subat 5 te adet olucam insallah olmam tabi....
evet biliyorum biraz uzun sürebilir buna hazırlıklıyım

kesinlikle istiyorum...
bi de sanırım herkeste varmıs o korku ya olmazsa diye o yüzden bi an önce hamis olmak istiyorum

tabi hepimizde oluyor ama doğruyu söylemek gerekirse o korku doktora gidince geçiyor. doktorda sağlıklı bilgi aldığın için için rahatlıyor bi şey olsa bile bilinçleniyorsun. ama yine de şimdiden panik yapma sakın daha çok erken

sırnaşık şeysizleri okuya okuya dayanamadım dün test yaptım 21 inde yumurtlama günümdü belki gözükür diye...
ama yok negatif cıktı

arkadaşlar merhaba ben bişi sorucam sizlere benim kırmızılarımın 6 şubatta gelmesi gerekiyo .(inşallah gelmez de hayırlısıyla hamiş kalırım ) çalışmalara 6 ocak ın 2.haftası olan yani 13.günü bir başladık iki gün arayla düne kadar devam ettik.mesela yarın çalışırsak yine mesela daha önceki günlerde tutmadı hamile değilim diyelim.yarın tutarsa hamile kalırmıyım hemen 6 şubata yoksa bidahaki aya mı kalmış olurum bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu da.kaydirigubbakcemile3

belirtin varmı hiç

eylülcüm bu arada senin durumlar nasıl

canım ben pazartesi doktora gittim enfeksiyon varmış önce onun için ilaç verdi. bence birz daha bekle ama istersen gene de araştırmaya başlanabilir dedi . bu enfeksiyon da olmasını engelleyebilirmiş. ben de ilaçlar bittikten sonraki aya kadar beklemeye karar verdim. ilaçlar bittikten sonra tekrar doktora gidicem. bi de tahliller yaptı. onları da yarın alıcam göstericem gebelik testi de yaptı ama kesinlikle içimde öyle bi his yok olduğunu düşünmüyorum. gene de güzel haberler alsam fena olmazhihoyyyt

sırnaşık şeysizleri okuya okuya dayanamadım dün test yaptım 21 inde yumurtlama günümdü belki gözükür diye...
ama yok negatif cıktı

ben o test manyaklığını çok yaptım canım ama artık herkese günü geçmeden yapmayın diycem insan psikolojikman yıkılıyo bide sana bi tavsiyem var 21 yumurtlama günüm deyipte sakın bırakma çalışmayı bazıları adetin en başında bzılarıda en sonunda yumurtlayabiliyo

hoşbuldum deryacım :)) uykum kaçtı fırladım yataktan :)) az kaldı benim yaaa..heyecanlanıyorum..güya böyle yapmayacaktım :))

belirtin varmı hiç

eylülcüm bu arada senin durumlar nasıl

adet belirtim yk henüz normalde gögüslerim agrır basım bi kac gün önceden agrımaya baslar ama henüz bisey yok
test yapmamım sebebide kasıklarım filan cok agrımaya basladı sanki bıcak batıyor gibi
etrafımdakilerde ana rahmine düsmeye baslayınca böyle agrır dediler

canım idrar yolu enfeksiyonu mu ne tahlili yaptı başka senin günün nezaman ki.

ii gecelerrr...uykusu kaçan biri daha var burda..yer var mı???
oooo ondan bol ne var hoşgeldin canım

ama yok negatif cıktı
canım gebelik testi mi yumurtlama için mi gebelik testi ise test için daha erken canım adetin geçtikten sonrasını muhakkak bekle sağlıklı olmuyor test sonucu

canım bence bırakma çünkü burda bi arkadaş adetten iki gün önce hamile kalmış sonucta herkesin yumurtlaması aynı değil yani şimdi de olabilir.

canım bilmiyorum ben ilen arkadaşlar cevap verirler sana

bende tahlillerimi götürdüm hepsi çok temiz dedi rahim ve yumurtalıklarada bakmıştı ultrasonla onlarda tertemiz dedi sadece adet düzensiz olduğu için yumurtlama günün belli değil dedi ama bu sonuçlara göre takibimle iki ay içinde hamile kalman lazım dedi eğer iki ayda kalmazsan eşinden sperm testi isteyebilirim dedi eşimde bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü içki içmez sigara içmez bitanede oğlumuz olduğuna göre bence tek problem benim adet düzensizliğim oda halloluyo sonunda düzeliyo

eylülcüm hoşbuldum canımm...ya dua edin bana..günüme kadar beklicem ..az kaldı...

hoşbuldum deryacım :)) uykum kaçtı fırladım yataktan :)) az kaldı benim yaaa..heyecanlanıyorum..güya böyle yapmayacaktım :))

valla benimde az kalsa bende uyuyamazdım baksana daha şimdiden uykular kaçıyo yarın hazırlık yapıcam öbürgün doktora heyecan bastı bile şimdiden

canım o batmaları ben psikolojikman her ay yaşadım ama umarım sende vardır bebiş

gebelik testi yaptım canım biliyorum erken oldugunu ama hazırda olunca dayanamadım iste adetim 5 inde persembe günü ben pazara kadar beklesem cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…