kesinlikle istiyorum...
bi de sanırım herkeste varmıs o korku ya olmazsa diye o yüzden bi an önce hamis olmak istiyorum
kesinlikle istiyorum...
bi de sanırım herkeste varmıs o korku ya olmazsa diye o yüzden bi an önce hamis olmak istiyorum
subat 5 te adet olucam insallah olmam tabi....
evet biliyorum biraz uzun sürebilir buna hazırlıklıyım
ii gecelerrr...uykusu kaçan biri daha var burda..yer var mı???
belirtin varmı hiç
eylülcüm bu arada senin durumlar nasıl
sırnaşık şeysizleri okuya okuya dayanamadım dün test yaptım 21 inde yumurtlama günümdü belki gözükür diye...
ama yok negatif cıktı
belirtin varmı hiç
eylülcüm bu arada senin durumlar nasıl
canım ben pazartesi doktora gittim enfeksiyon varmış önce onun için ilaç verdi. bence birz daha bekle ama istersen gene de araştırmaya başlanabilir dedi . bu enfeksiyon da olmasını engelleyebilirmiş. ben de ilaçlar bittikten sonraki aya kadar beklemeye karar verdim. ilaçlar bittikten sonra tekrar doktora gidicem. bi de tahliller yaptı. onları da yarın alıcam göstericem gebelik testi de yaptı ama kesinlikle içimde öyle bi his yok olduğunu düşünmüyorum. gene de güzel haberler alsam fena olmazhihoyyyt
oooo ondan bol ne var hoşgeldin canımii gecelerrr...uykusu kaçan biri daha var burda..yer var mı???
canım gebelik testi mi yumurtlama için mi gebelik testi ise test için daha erken canım adetin geçtikten sonrasını muhakkak bekle sağlıklı olmuyor test sonucusırnaşık şeysizleri okuya okuya dayanamadım dün test yaptım 21 inde yumurtlama günümdü belki gözükür diye...
ama yok negatif cıktı
arkadaşlar merhaba ben bişi sorucam sizlere benim kırmızılarımın 6 şubatta gelmesi gerekiyo .(inşallah gelmez de hayırlısıyla hamiş kalırım ) çalışmalara 6 ocak ın 2.haftası olan yani 13.günü bir başladık iki gün arayla düne kadar devam ettik.mesela yarın çalışırsak yine mesela daha önceki günlerde tutmadı hamile değilim diyelim.yarın tutarsa hamile kalırmıyım hemen 6 şubata yoksa bidahaki aya mı kalmış olurum bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu da.kaydirigubbakcemile3
canım bilmiyorum ben ilen arkadaşlar cevap verirler sanaarkadaşlar merhaba ben bişi sorucam sizlere benim kırmızılarımın 6 şubatta gelmesi gerekiyo .(inşallah gelmez de hayırlısıyla hamiş kalırım ) çalışmalara 6 ocak ın 2.haftası olan yani 13.günü bir başladık iki gün arayla düne kadar devam ettik.mesela yarın çalışırsak yine mesela daha önceki günlerde tutmadı hamile değilim diyelim.yarın tutarsa hamile kalırmıyım hemen 6 şubata yoksa bidahaki aya mı kalmış olurum bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu da.kaydirigubbakcemile3
canım ben pazartesi doktora gittim enfeksiyon varmış önce onun için ilaç verdi. bence birz daha bekle ama istersen gene de araştırmaya başlanabilir dedi . bu enfeksiyon da olmasını engelleyebilirmiş. ben de ilaçlar bittikten sonraki aya kadar beklemeye karar verdim. ilaçlar bittikten sonra tekrar doktora gidicem. bi de tahliller yaptı. onları da yarın alıcam göstericem gebelik testi de yaptı ama kesinlikle içimde öyle bi his yok olduğunu düşünmüyorum. gene de güzel haberler alsam fena olmazhihoyyyt
hoşbuldum deryacım :)) uykum kaçtı fırladım yataktan :)) az kaldı benim yaaa..heyecanlanıyorum..güya böyle yapmayacaktım :))
adet belirtim yk henüz normalde gögüslerim agrır basım bi kac gün önceden agrımaya baslar ama henüz bisey yok
test yapmamım sebebide kasıklarım filan cok agrımaya basladı sanki bıcak batıyor gibi
etrafımdakilerde ana rahmine düsmeye baslayınca böyle agrır dediler
oooo ondan bol ne var hoşgeldin canım
canım gebelik testi mi yumurtlama için mi gebelik testi ise test için daha erken canım adetin geçtikten sonrasını muhakkak bekle sağlıklı olmuyor test sonucu
canım bence bırakma çünkü burda bi arkadaş adetten iki gün önce hamile kalmış sonucta herkesin yumurtlaması aynı değil yani şimdi de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?