eylülcüm hoşbuldum canımm...ya dua edin bana..günüme kadar beklicem ..az kaldı...
canım idrar yolu enfeksiyonu mu ne tahlili yaptı başka senin günün nezaman ki.
gebelik testi yaptım canım biliyorum erken oldugunu ama hazırda olunca dayanamadım iste adetim 5 inde persembe günü ben pazara kadar beklesem cok iyi olur
canım benim günüm aslında yarın ama bakteri şeklinde enfeksiyon . ilaçla tedavi sadece. ama korunmadığımı bildiği için gebelik testi yapıcam dedi ama kan alırken 3 farklı şey için aldılar tekrar doktora gidip sormadım ama 5 aydır olmuyo dedim anlattım . demekki başka tahliller de var yarın öğrenicem canım. gebelikten şüphelenmiyorum bu ay olcakmış gibi gelmiyo içimden ama diğerlerini ben de merak ediyorum. bu arada konuşamadık sen ne yaptın
canım benim de 6 şubat hadi bakalım hayırlısıyla kocişlerimize sevgililer günü hediyeisini verelim artık:sm_cool:
evet canım olduğuna göre yine olur bence bi sorun da görmemiş zaten çok şükür inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur da uğraşmassıncanım bilmiyorum ben ilen arkadaşlar cevap verirler sana
bende tahlillerimi götürdüm hepsi çok temiz dedi rahim ve yumurtalıklarada bakmıştı ultrasonla onlarda tertemiz dedi sadece adet düzensiz olduğu için yumurtlama günün belli değil dedi ama bu sonuçlara göre takibimle iki ay içinde hamile kalman lazım dedi eğer iki ayda kalmazsan eşinden sperm testi isteyebilirim dedi eşimde bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü içki içmez sigara içmez bitanede oğlumuz olduğuna göre bence tek problem benim adet düzensizliğim oda halloluyo sonunda düzeliyo
eylülcüm hoşbuldum canımm...ya dua edin bana..günüme kadar beklicem ..az kaldı...
bide bisey sorucam size 2 gün önce esimle birlikte olurken bi de baktım her yer kan....
bebis vardiysa bile gitmis olma ihtimali olabilirmi...
ben cok dar oldugum icin doktor iliski sırasında bazen kanama olabilir demisti ama bayagı bi kan geldii
ne dersinz cok korktum o an
canım ben bu konuyla ilgili hiç gitmemiştim bi de önceden yara yaktırmıştım şikayetlerim vardı acaba ondan mı bişeymi var diye de gittim doktor yaranın iyileştini söyledi ama enfeksiyon varmış ilaç verdi bu da gebeliği etkileyebilir bence bi 6 ay daha bekle dedi. ben o kadar beklemiycem ama ilaçların bitmesini bekliycem yani ilaçlardan sonraki aya bakıcam yine olmassa o zaman gidicem. sen ne yaptın bi değişiklik var mı
hepimiz hemen hemen aynı tarihlerde hep beraber hamis oluyırmusuz
daha günün gelmemiş ki canım.4-5 şubattı senin.benim de 6 şubat ben de merak ediyorum eğer hamileysek ilişkiye girmemizde bi sakınca var mıdır.ama kimisi de diyor ki çalışmlara devam et,kiminin adetten 2 gün çnce bile kalma ihtimali fazlaymış
cnm yaaa internet gitti o yüzden cevap veremedim öncelikle çok geçmiş olsun cnm inşallah ilaçlardan sonra birşeyin kalmaz eylülcüm valla benim bu aralar hamiş olduğuma dair hislerim var acayip bilmiorum.Bide midem ağrıo çok kasıklarımda ve göbeğimde batmalar var göğüslerim şiş ve idrarar çıkıyorum çok bilmiyorum yaaa hayırlısı bakalım az kaldı bide salı hasta olmam lazım ama hasta olacağım belirtisi yok hiç önceden kasıklarım ve belim çok ağrırdı bu ay çok değişik merakla bekliyorum anlayacağın.
canım daha önce böyle bi durum duymadım ama kanama anlattığına göre dış tarafa daha yakın bi yerden gelmesi lazım bebek yatapı daha geridedir hem öyle bişey olsa doktor uyarır bence korkmabide bisey sorucam size 2 gün önce esimle birlikte olurken bi de baktım her yer kan....
bebis vardiysa bile gitmis olma ihtimali olabilirmi...
ben cok dar oldugum icin doktor iliski sırasında bazen kanama olabilir demisti ama bayagı bi kan geldii
ne dersinz cok korktum o an
canım yakamozun durumu farklıymış senin bildiğim kadarıyla böyle bi durum yok hem bebek olsa bile doktor sakıncalı düşük tehlikesi vs. var demedikten sonra öyle bi şey olmaz zaten spermlerde bulunan maddelerin bebeğe yararı olduğunu okudumeylülcüm bir değil baya bi belirti oldu bu ay..ben kondurmayım dedikçe başka bişey oluyoo..inş. vardır bebişim :)) Allah isteyen herkese versinn :))
ben 14 yada 15 şubat eğer düzenlerse tabi klomen adeti kan gelmesi yerleşmede olabilir yakamozcum bi arkadaş daha vardı ilişki sırasında kan geldi diyodu ama noldu sonra takip edemedim hiçbi bilgim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?